15 Padino.com Review !!

Salam 1blogger!

Menanti sahur yang akan terhidang,sempat lagi untuk meluahkan perasaan..hehe..;-)

Ape pulak cerita zaer hari ni??..hurmm..(dalam diam aku terpikir)..Ha,kali ni aku nk buat review sikit tentang blog yang aku selalu terjah..Hari semakin berlalu,tapi xpernah satu pun aku terjumpe blog yang betol2 menarik perhatian dan pandangan aku.Ade tu menang ade,tapi menarik pada layout blog 2 je la..hehe..so kali ni aku nk story sikit pasal blog yang bertuah 2..hehe..korang semua nk tahu??beliau ni la padino.com..Tak sah kalau sehari aku tak terjah blog beliau ni..hehe..

Jangan terkejut! sebenarnya aku baru je kenal ngn insan yang bernama padin ni..hehe..xsalah kalau aku nk kenal ngn seseorang 2 kan?? bagi aku padin ni ok la..sempoi beb!!..Walaupun umur beliau ni lebih 'up' pada aku,tapi aku tetap respect die sebagai abang aku sendiri..hehe..korang nk tahu?? padin ni merupakan salah seorang pengajar disebuah institusi mara..Wah!! dasyat2!.bukan sekadar blog je,intitusi pon die nk kebas..hehe..syabaz padin..Dah2!! kang kembang lak hidong abang padin ni..;-)

Dari segi blog beliau,padin ni sangat kreatif bile nak 'arrange' sesuatu gadget..ape2 korang nk tahu semuanya diletakkan dalam 1 folder..menarik kan??..tapi,apa yang bagusnya??yela,mudah bagi korang nk belek2 blog padino.com ni..kalau korang xcaye,korang tengok la sendiri..hehe..Dari atas blog sampai la kebawah,semuanya tersusun rapi..Tahniah padin..hehe..

Tapi,ade sesuatu yang menarik dalam blog padino.com ni..beliau ni telah 'create' satu ruangan chat bersame blogger2 lain..layan beb!! sampai nk berblogwalking pon da terlupe..hehe..kat situ la aku banyak kenal dengan blogger2 lain..thanks padin..kalau korang bosan dalam berblog,aku ade jawapannye..korang jangan memalu untuk singgah ke padino kopitiam ni k..



Lastly,ape yang aku boleh cakap tentang blog padino.com ni,Memang terbaik!!..hehe..so,aku harap pada korang yang xkenal padin ni,silalah bertandang ke blog beliau k..hehe..zas~

15 comments:

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

sy knal..sy knal! hehehehe.. abg padiN! lalala~

NuSaNa NoSa 91 said...

haa sudah.. bhy klu padin bc.. mau kembang.. =.='

yuyu said...

good luck...

cube teka knpa yuyu x msuk kontest ini???
jeng jeng jeng....hak hak hak...

:)

xangonila!! said...

nasihah : Wah!! laku la padin ni..;-)tq2 kina..

xangonila!! said...

Nusana : hahaha..padin awal2 lagi da bace..ni contest la nusana..xkisah nk cakap ape pon..;-)

xangonila!! said...

yuyu : hehehe..nape erk??


sebab zaer da menang contest yuyu ka???ahakkzz!!

padin said...

Salam Xang hehe..

Gudluck ya..

++***hana zaty**++ said...

salam zaer

mai nengok jugak larhhhh... hehe....wat macho cam abg padin..

zaer,gudluck ya!

xangonila!! said...

Padin : ok padin..arap2 ade saguhati k..;-)


Hana : hehehehe,zaer bagi kembang sikit hidong abang padin ni..

hana pown gudluck ya!!..;-)

padin said...

Salam Zaer

Entri ini bernilai RM30

Tahniah

xangonila!! said...

hahahahahaha..padin!!! betol ke ni??

Jericho said...

Tahniah Afiq

xangonila!! said...

jerry : Ai jerry,ala..afik dapat rm 20 jugak la..silap ni..;-)

annazanariah said...

salam zaer.. tahniah.. wang besar.. hehehe...

xangonila!! said...

anna : Hehehee..tq anna..wang besar ni padin punyer la..;-)

 
zaerr.com