73 BroadBand Pembunuh


Salam semua.
Short pants entry,
Broadbandku Pembunuh,
Jaga2 dengan BB korang,
Agak2 line slow,campak terus longkang.
Nak sedap lagi,campak dalam jamban pastu flush.
Sebab,ianya boleh MEMBUNUH!!!
MEMBUNUH dan MEMBUTUHKAN ku untuk on9,
Arghhh!!!

Notakaki ~ Broadband ku tenat sesangat! Sape2 volunteer nk pasang streamyx umah aku? haha.Terima kasih kerana singgah.zas~

73 comments:

cik miera said...

huh..sama la bb kiter..miera punye pun mmbunuh..hahaha~~

zaer kai bb pe?

kyle said...

kesian....mai singgah umh kyle, ade port kosong kat modem streamyx aku :P

Afiq Bukhari said...

haha afiq punya ni ok jer..laju, tapi tula, 1 gig je..mana cukupp haha

cik @ien said...

same la kita.. rase nk je rendam bb dlm air panas nie.. sakit hati betul la.. huhu

NuSaNa NoSa 91 said...

alololo~ ciannya.. sabr ye zaer.. bese la tuh.. ^_^

pu3mas89 said...

yeke? hmm cian nye zaer.

n4dh!3r4 said...

hahaha standed la tuh zaer.. kat umah ni nad boikot terus berukben tuh. hoho :P

Lagenda said...

uit zaer ku syg! Kalo ko study kat sana lama, ko psg je streamyx tu. guna pakej uni student.

1- leh dpt nettbook free
2- murah (rm 50, klu x salah)
3- sewa talian tipon x pyh byr

syaratnya, kena pelajar uni dan kontrak 1 thn.

cuba tnya tmnet pakej tu. ada tau! Mak pun guna pakej tu, but upgrate lg dia punya kelajuan. 100mp tu byr rm 80 je..

ASSOYFINGER67 said...

salam zaer...kenape nie..sabo...anna raffali dah menang...nie...aku ingat YUNA..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..sian adik sis ni.sis pernah kena masa blk m'sia hari tu..mmg x leh pki langsung..sakit hati je tau.

Izan Ishak said...

sabar ye zaer...kalau boleh campak ke longkang mmg k.izan pun dah lama buat. apa nak buat, tunggu pindah rumah dululah jawabnya~

Izan Ishak said...

sabar ye zaer...kalau boleh campak ke longkang mmg k.izan pun dah lama buat. apa nak buat, tunggu pindah rumah dululah jawabnya~

Gayahspears said...

aku pakai BB okay je..hak3 cume sekai sekala gelong..huhu

najihah sahami said...

hahaha..siannya zaer..wuhaha..pindah la tempat belajar tu kat tempat best sikit zaer oi..baru speed power. hehe

dak eina said...

huhu meh kb nie meh.. ade streamyx :P

OrenLimau said...

hohoho..ko pakai line mne eh?
biasalah..nama jek broadband.tapi servis mcm ewww ewww jek kan.haih

blog-tips-kurus said...

nak kesian kan Zaer juga. kesian.. tapi selagi boleh update, kira 'ok la tu'!! (*_*)

Bulan said...

alololo cian nye.
eheee pkai streamyx je yunk.

Faizal Fredley said...

broadband aku laju jer..ahahhah

Ellen said...

adui..ciannya adik ni..jangan di buang atau campak..sayangi ia pasti akan baik hati dengan adik..hehe

Pearl Kaz said...

hek2... nk volunteer pasangkan streamyx tu boleh je. tp bayar sendiri ler.. ok?

Pendekar Berkuda said...

ikut cakap mak legenda tu... netbook free tu der..hahahah~!

me suya said...

suya dah terminate kan broadband
kat rumah pakai P1 wimax
kat U pakai line ape tataw

nadzirah aqilah said...

lama x jenguk zaerr..

psss... dulu anis dh penah campak BB anis dlm sungai kota.. pastu bila dh naek lemas dia janji xmo buat hal lagi, anis kutip balik.. tau takuutttt!!!!! hohohoho

diana said...

sama la dengan bb akak ni zaer..
dah sebulan lebih macam ni..
sangat menyiksakan..

░♥si lampu neon♥░ said...

TENAT GILER KE WEH??? BERSABARLA MENEMPUH SEGALA CABARAN...AKU HARAP KO SURVIVE =)


ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# RAHSIA KULIT CERAH MACAM FATIN LIYANA#
# PUSH UP BRA PEREMPUAN#
# PANGGILAN TELEFON NUFFNANG !#
# UPDATE PENEMPATAN GURU 2011#

deCrewz said...

Marah abis nampak bro...hu3.. Biasalah, camnilah azab pengguna2 broadband selama ini.. Aku dah bunuh BB celcom aku...wahahaha. Campak bawah terus..ngeee.. Cukup hangin dah masa tu...

secantikmanis said...

sabar en zaer oittt

Woofer Storm said...

guna wimax bro..hehee
morning yee^^

cOnfuSeME said...

huhu...cool la ngek...kite same...xkire dok mn pon klu dh beruk tu beruk gak...hangin je..eh aku lak xcool...;P

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

tula ,, len kali pakai streamyx,, hehe

ASSOYFINGER67 said...

Salam..tidur lewat..ini semua fasal fasha sandha huhu

me suya said...

bb Zaerr membunuh takpe.. Sbb org lain yg sokong zaerr tetap jek klik2 sini

Faizal Fredley said...

hahah..kesian zaer...

Lagenda said...

Mohon pd kwn2 mak tersyg..Sesapa yg ada bloglist mak tu, sila gantikan url mak yang baru mcm ni..lagendamahsuri.com/feed/. Mohon tindakan segera! TQ..

sop said...

pakai la streamyx.. :) huhuhu
sebelum buang, bg sop try dulu yer.. huhu

sop said...

pakai la streamyx.. :) huhuhu
sebelum buang, bg sop try dulu yer.. huhu

ASSOYFINGER67 said...

jom ramai2 tukar...huhu

alexa yussida said...

alahaiii kesiannyaaa..cpt2 psg streamyx k! :)

Umie Nadhirah said...

kesian...
HAHA! Umie skrg pakai broadband DiGi..laju...tp,3gig aje...haha! dah cecah limit T__T tp,still okaylh.

Gayahspears said...

pesal ko ckp camtu!!! tak ade makne skandal eyh...wa single okeh!! hak3..
aku tahu ko bz... ko belajo le leklok... jgn tahu nk enjoy je...

Gayahspears said...

ko suke cari gaduh dgn aku kan!!! ko yg emo pesal...takmo ckp byk.. der!!! pat update n3 lu..kah3

Anonymous said...

waklu!!! pasang balik shoutmix ko :( susah aku camni.. da la ym pon jarang bukak!!!

: JannahSuhaimi : said...

skg ni BB maxis okey cket..hehe...

zaer. . awak kena ajar saya coding nak tukar tempalte..

meaw said...

guna lah streamyx...HAHA . . .

zaer,meaw takan delete blog ni la,HAHA! haaa,mekasy ya for ur vote,meaw appreciate sgt2 :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam
kemana adik akak menghilang?rindunya sis...byk benda nak ngadu kat zaer,huhu

meaw said...

zaer, oke sama-sama kasih nohhhhh . p la away nuhh,hehe.....gud nite tau :D

Ellen said...

Dik...Thanks visit blog akak ya..akak windu ngan zaer...blog akak besa2 ja ni..hehe

Cahaya Kehidupan said...

haha ingatkan pembunuh apa lah BB tu kan..=P

taliff said...

Argghh!!!! Aku Pun sama!!! BB=???
B#@%$%Band!!! HUHUHU

Perempuan sebagai~~~

secantikmanis said...

beruk memang dah pandai membunuh sekarang cik abang ku

saddam said...

giler kejam plus sedih entry kali nie...huhuhuhu

i am S!L4H.. said...

btolllll.....
arghhhhh jgk....
haksss

me suya said...

lama nyer zaerr tak update..sihat ke tak ni.. SUya doakan zaerr sihat2 selalu k

ASSOYFINGER67 said...

salam...kunjungan mesra dan doa buat sahabat2ku yang di hormati..

NuSaNa NoSa 91 said...

zaer.. bila nk update?? waaaaaaa~ T___T

Miss Yaty said...

fuh! zaer dah tahap nak meletop ni..hihi...

bb yaty pun terok gak line..nape lah ye.. ;(

Yui_Wani said...

Yui gune wifi free~ :D streamyx kat rumah kat hometown ade... fufu~

CIK TOM said...

cik tom punya bb pun lembap giler sbb tmpt cik tom kursus ni tgh hutan...sob3...

Izan Ishak said...

salam zaer...lamanya tak hapdet belog. sihat ke?

BENA said...

nok kongsi line streamyx nga bena dop zaer ? HAHAHA :)


soba2 dehhh :)

nazirulhazwan~ said...

aku nak pasangkan unifi, ko nak??:P

Tuan-Belog said...

tukar streamix je la bro...bkn mhl sgt pun...lgpun unlimited...hehe...

Cikbelog said...

wah zaerr dah betul2 marah ni.hehe

O'gosh said...

kesian...

jatt said...

Aku pun geram sama BB..tukar stramyx je bro..stable skit

Beli Tungku Moden

Jericho said...

Ni nak buang broadband ni...

yad'z said...

yad'z nye lum tahap membunuh... die kasik pengsan jek... huhuhuhuu...


lama tak jengah zaerr... zaerr pon tak jengah yad'z.. ngeh3x...

kyle said...

scroll cepat2 ke bwh pon ternmpk gayah nyer komen, hahaha...lawok...

'wat balik cbox cepat, dhla ym jarang bukak' hehehehe

slm bro, laaammmaaaa x nmpk eh.....HOW ARE YOU MY FRIEND?? ade fb ker? senang cket keep in touch bro

CikBulat said...

marah sgt gayanya.. hahahaha.. bunuhkan bband i skali hahhhh.. lawa template baru ! serius cantikk !

missSenget said...

zaer~~

jangan bunuh diri!!..

hahaha

Pendekar Berkuda said...

kitorang sekarang ni selalu lepak kat FB je bro... lepak kat group Blog Faizal Fredley. Ntah camana aku sangkut kat situ aku pun tatau... miayayaahahha

░♥si lampu neon♥░ said...

encik bokben da sihat keee


Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

 
zaerr.com