23 9 Award Tertunggak minggu ni?

Salam semua..hehe..Hari semakin berlalu meningalkan kita..Tapi aku masih tercari-cari identiti sebenar dalam berblogspot ni..hehe..Ekau nk bebel ape pulak harini zaer??..Hurm,ntah la..Nak buat entry,aku kekurangan idea..Maklumla,blogger metah macam aku ni susah sikit kalau nk bermadah puisi dalam berblog..hehe..Kalau ade idea yang datang mencurah-curah macam air hujan tu,mungkin aku akan kogsikan dengan korang semua..hehe..tapi...Ermmm..

Straight to the point jela zaer..hehehe..ok la,dikesempatan ni aku nk berbanyak terima kasih kat blogger luar sane sebab tak putus-putus lemparkan award kat aku.Aku amat hargai korang semua.hehe.*bermadah pulak ekau ni zaer*.Dari hari selasa yang lepas sampai la ke hari jumaat ni,aku dapat 9 award sekali gus!.Fuh!.Da macam menang Anugerah skrin la pulak..hehe..Alhamdullilah,syukur kepadaNya sebab beri aku peluang untuk membuat yang terbaik dalam bidang blogspot ni.cewah!!.hehe.Tanpa korang semua mungkin aku tak berjaya sampai ke tahap ni..*Hekeleh,ko tu baru je zaer*..huhu.

Mak aih!.Mukadimah je pon da masok setengah page.Apeda!.hehe.ok2,kat sini aku nk kongsikan dengan korang semua pasal award yang aku dapat dari blogger kat luar sane.hehe.Thanks n zas~

Award Dari En AfikBukhari.com


 Yuhuuu..Terima kasih atas pemberianmu wahai AfikBukhari.com..hehe.

***********************************************************************************

Award Dari En Padino.com


Thanks padino.com sebab bagi Award ni..hehe..takde ape-ape soalan untuk award ni kan padin??..hehe..

Aku Tag Award ni kepada :


 ***********************************************************************************
 Award Dari Kak Qistcorner

Wahhh!! nice la award ni,macam same je dengan lappy aku yang kat dalam Award tu..hehe..Neway,thanks kak Qist!!

Aku Tag Award ni kepada :
Miss Yasha/Yaty
Miss Cik Bucken

***********************************************************************************

Award Dari Pendekar,Kak Atie dan Miss Syaza


Award yang paling bayak aku terima dari blogger kat luar sane..Masok ni,da kali ke-6 aku terima award ni..hehe..Maaf ye,aku terpaksa sekalikan award-award ni..Nak jimat space..hehe..Thanks kepada Pendekar - yang tak abis-abis dok bersilat,Kak atie - yang sibuk dengan Exam dan Miss Syaza - teman aku bw aku waktu malam..hehe..

Aku Tag Award ni kepada :
***********************************************************************************

Award Dari Miss Ifa Dan Miss Faryzh 

Hehehe..macam-macam jenis award ni..hehe..Tapi,kekadang award ni melambangkan keperibadiaan seseorang tu kan..hehe..Thanks pada Miss Ifa - blogger yang tengah naik dalam pembikinan 'filem korea' dan terima kasih jugak pada Miss Faryzh - blogger baru yang menempah name dalam dunia blogspot ni..yeke Faryzh?..hehe..

Aku Tag Award ni kepada :
                                                    

***********************************************************************************

 Award Dari Miss Sha

Yahoooo!!.Award Raya..hehe...Miss sha ,kite da raye ke ni??..Awal-awal lagi aku da dapat award raya dari Miss sha..hehe..Thanks sha,sebab temani zaer dikala bosan.wah!!.hehe..

Aku Tag Award ni kepada :

En Wantong

***********************************************************************************

Huhuhu..macam mane?.Bertimbun-timbun award aku dapat dari blogger-blogger kat luar sane.Walau macam mane pon,aku still jugak nk post Award yang korang bagi ni.Tanda penghargaan aku kat korang semua..hehe..So,bagi sesiape teringin nak amek award ni dipersilakan k..Kalau boleh aku nak tag kat semua kenalan blogger aku,tapi takot tak muat space da..lalala...hehe..zas~

23 comments:

shakira..=) said...

da nk raya la zaer...kat radio da leh dgr lagu raya da...org men mercun pon da mkin rancak kat sini

Nur Hayaty said...

Tahniah..zaer kan artis kat dunia maya ni..hikhik...=P

Zaer!! said...

Sha : Huhuhu...yela kan sha..da nk raya da kite ni..hehe..;-)

Zaer!! said...

Yaty : Wahh!! artis?? mane?? nk sign!!..hehehe..;-)

atie said...

wahhh.. kaye zaer minggu ni ngan award.. mahal sume tu dik.. simpan elok2 ekk.. :))

echah mashuri said...

wah!huhu...9 awrd lm smnggu?mmg ramai tdu mnt shahir...eh zaer..kui9

eima xara said...

bnyk nye award.. =)

Zaer!! said...

Atie : Hehehe..ala.yang mahal 2 termasuk dengan award yang akak bagi..;-)Thanks k kak..

Zaer!! said...

Echah : Hahaha..bukan peminat la echah,kali ni zaer diamanahkan untuk jage award2 ni semua..;-)ade yang berminat??hehe

Zaer!! said...

EmieXara : Yuhuhu!! 9 je ni,ade 2 sampai 20 award sekali dorang dapat..hehe..Tapi yang pasti bukan zaer la..;-)Thanks k..;-)

Hezesuze said...

humangggaaiii byk nye award uols dpt..??? hehehe

so kene tepek kt blog tu..kecik ati dowang nnti...hehehe

sYaza said...

weeee~nampak name syaza kat situ...blink..blink..hehhe =)

Aidi Si Junker said...

pergghh brtimbun bai...ak pn nk gk tp xde org nk bgik....hahaha.xde rezeki lg...

neway tahniah bro..page lu tebaek punyerrr..haha

Dc said...

byk nye award:p

tiefazatie said...

zaer!xleh blh ok komen psl ifa tue..haha..adoi la..haha..lawak la wak nie..haha

dak eina (◕‿◕) said...

huyoo~~ kayo dgn award ah zaer..huhu

Zaer!! said...

Hezesuze : Hehehe..zaer buat entry ni sebagai sticky..senang sikit bagi blogger yang bagi award kat zaer 2..yela,zaer tepek terus kan blog zaer ni..hehe

Dc said...

wah2..Dc baru perasan Dc dpt award:p
thanx kayu yerr:D

Cik Jari said...

saya nmpk nama saya di sini..terima kasih tuan yg baik budi:)

shakira..=) said...

eh2...time kaseh zaer...dpt award balik...nt sha tepek kat blog sha lak...=)

M a W a D D a H said...

banyaknye award...glamer seyh...:)

Tomato Gurl's Life said...

kayo pak cik!hihi..

A.B.U said...

byk seh....nih mcm nk rompak sebijik dua..haish

 
zaerr.com