46 Tidur sakan? Thanks Kekawan semua !

Salam semua..haha.Tidur sakan?..ape ekau ni zaer!..Pasal tidur pon nk post jugak ke..hehe..Hari ni dalam sejarah,aku tidur tak hingat dunia!!.Yela,mane taknye,sehari suntuk dok beradu dengan katil kesanyangan aku tu..Fuh!.Sampai berbuka tadi pon terlewat bangun..Dah la bulan puase pulak tu..Arghh!!*zaer tak sengaje wehh*..hehe..Tapi yang pelik,selame aku tidur tadi,takde pulak nk mimpi-mimpi indah singgah dalam alam tidur aku..Selalunye kalau da tidur 'sakan' sampai tahap macam ni,perkara utama yang akan berlaku semase tidur, mesti mimpi kan.hehe..

 Gaya aku tidur...zzzzz..

Then,dengan mate yang tak beberape nak bengkak dan kaki yang takde 'alignment' untuk berdiri,aku berusaha jugak untuk bangun dari tidur..Sedar tak sedar......Mak aih!!,da pukul 12.00 malam...Wah!!*sakan bebenor ko tidur zaer*..hehe..Puncanye,sebab aku sakan dok jalan-jalan dengan mak aku harini..Habis 1 bandar KL aku terjah..Memang kene la ekau zaer,da letih-letih ni kompem ubatnye tidur [zzzzzz]..haha..

So,dalam kesempatan ni jugak,aku nk ucapkan bebanyak terime kasih kat korang semua yang singgah 'or' terjah blog aku semase ketiadaan aku..hehe..Aku hargai sesangat kat korang semua..Nanti la,kalau ade rezeki aku blanje semua pegi makan MCD=[ MAKAN CHOKIE2 DOUBLE ] k..hehe..Tu pon kalau ade rezeki.Btw,aku nak mintak maaf sesangat kat korang sebab aku tak sempat nk berbalas jejak blog korang.Tapi, dun worry k,walau lambat macam mane sekali pon,aku musti balas jejak korang.. hehe..Thank u all!!...zas~~


Psst~ Bagi korang yang da tag award kat aku,thanks k..malam ni jugak aku buat..hehe..Nanti da siap,aku inform kat korang k..zas~

46 comments:

TyDi Ti said...

baru tawn....weh..kat mos de sale...
g la..jgn lupe ye..huhuhu!

M a W a D D a H said...

dasatnye zaer tido...

mesti penuh peta satu bantal...kekekeke

Zaer!! said...

Tyditi : Hahahaha..mos je ade ke??centro??banana?? xda sale ka?hahaha..

Zaer!! said...

Mawadah : Hehehehe..biase la 2 adah..sekali sekala buat pete..hehe..adah xnk joint ka??

M a W a D D a H said...

join tdo memang best..tapi join wat peta..xmo la...xreti..zaer confirm peta paling baik punye..hahahaha...

jgn marah..ekekeke

blog-tips-kurus said...

dek oit, x pakai selimot ke? 'sensed' daaa.. teraweh solo la ni? hehe..

Zaer!! said...

Mawadah : Hahahaha..ala,kalau nk senang buat pete ni,kepale kamu mase tidur kene menghadap ke bawah..nanti semua air2 yang ade dalam 2 turun macam air hujan..haha..

Jangan marah jugak k..;-)

Zaer!! said...

Tips : Hahaha..xpayah selimot da kak..macam ni baru ade feel..hahaha..;-)
Terawih arini imam demam la kak..hehe..

dak eina (◕‿◕) said...

zaer...taknak chokie2~~

nk gcb...eh tetibe minat gcb...hakhak

M a W a D D a H said...

xsyok langsung tdo kepala menghadap ke bawah...adekah zaer tdo mcm tu?? hahaha..xleh imagine turun mcm hujan...

Zaer!! said...

Dak eina : Hahaha..GCB 2 bukan eina allergik ke??haha..chokie2 pon jadi la eina..

Jangan marah yea..hehe..

Zaer!! said...

Mawadah : Hehe..zaer just bagi tips je kat adah..kalau rase2 nk travel mane2,adah leh buat pete sendiri nanti..hehehehe.;-)

M a W a D D a H said...

confirm sesat zaer..hahaha...

Zaer!! said...

Mawadah : Kompem sesat 2..hahaha..yela,'air hujan' lebat sangat adah..mane nk nampak..hehehe..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

buruknye gaye tdo ho3... ish3 pdn le x nmpk lgsg oh kicik2

Dc said...

alangkah indah nya mimpi itu kan2 hahaha...

Zaer!! said...

MIss : Hahahaha..buruk ke gaye tido zaer miss.ni la gaya miss world tido..hehe.

Zaer!! said...

Dc : Hahaha.xde mimpi la dc..2 pasal tido xingat dunie 2..hehe..Thanks!!

shima said...

bulan pose tak baek tido cam tak hengatt.hee.:)

Zaer!! said...

Shima : Hehehe.. 2 la pasal shima..xsengaje la..;-)

Dc said...

hAHAHAA...mana lah tau mimpi..TUTTT.. huhu~~

Zaer!! said...

Dc : Oh no~no~..hehehe..;-)batal lak pose kang dc..

Dc said...

klu x sengaje..x der batal..hehehe

Zaer!! said...

Dc : Alahai!! xde kot dc..wat bulan ni bersih lagi k..hahaha

Dc said...

ok2..hehehe..semalam post n3 pasal x leh tdo..ari tdo sakan..hehehe..esok ape plak yerr?

Zaer!! said...

dc: ahakz!! esok sambung pulak dengan xtido2 sampai bile2 hehehe.;-)

Whateverstory said...

apa zaer ni...tdo xingt dunia dah k?terawih msti dah kantoi kan...ape2 hal,tdo 2 jgn lupakan dunia...hu3..

Zaer!! said...

Miss whatever : hahaha..ok la miss..zaer xtido lagi kalau ade orang temankan..huhu..;-)selamat berpuase miss..

Dc said...

hahaha..sambung lah yer..

Chaon Cornerz said...

choki2 1.. hahha.. wah.. tido tak hengat.. kalau gempa bumi pun tak sedar ape zaer nie.. hahha..

Whateverstory said...

hahahah..Whatever!!!xpe2..bantal stiasa temankan zaer...

Nur Hayaty said...

patut la senyap je semalam..isk2....=P

Zaer!! said...

Chaon : Hahahaha..kompem2 xsedar kalau ade gempe bumi ni..hehe..

Zaer!! said...

Whateverstory : Hehehehe..biakan sekali ngn ketil temankan zaer tidur k miss..ngee!!

Zaer!! said...

Yaty : Huhuhuh..2 la pasal,sehari suntuk xsempat nk berbw ngn kekawan semua..heheh..;-)

wanie said...

tido pkai spender mcm dlm gmbr tu ka? ekekekeke..humaingaihhhh..pkul 12 mlm bru bgun? dasat giler~

Zaer!! said...

Wanie : hehe..xdela sampai pakai spender kaler 2..kaler lain la..hehe..bergurau je..

Ak ah..pukul 12 tepat semalam.heheh.;-)

Tomato Gurl's Life said...

patut la senyap je xmasuk kopitiam...huhu

krole said...

wuahhh shoutbox pnoh r heee...

ejum said...

aku pon sejak beberapa hari ni..asik tdo jek..mgkin sbb cuaca kot.haha

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

echah mashuri said...

kang aritu entry pasai xleh tdo..hah!skrg tdo puas2...hahaa...
mmg dasyat r....kui9

Huda Engku said...

hoho..panjangnye tedo kamu..mesti bukan stakat peta dunia, peta planet mars pun terlukis gak tu..

Jumir said...

Emmm....aku pun ngantuk giler mlm tadi. Terkenan ko kot Zaer.

Jumir said...

Emmm....aku pun ngantuk giler mlm tadi. Terkenan ko kot Zaer.

tiefazatie said...

bkn ifa buat la zaer..ifa join je..haha..xmampu nk wta ga lg..huhu..SB awk dh full..lala

akuzle said...

adoih!! kuruih posa akak...huhuhuhu

 
zaerr.com