2 New Way!





Testing under construction! Thanks

53 Mana Aku pergi??


Salam semua..F.O. All,thanks pada korang yang tlah banyak bagi support utk aku teruskan dunia blogging ni,terutama geng2 blogger aku masa dulu.Persahabatan kiteorang ni bagai air dizis-zas xakan putus.kalau korang nk putuskan,sila la erk..haha..Biapon baru je menapak dalam dunia blog ni,aku dan geng2 blogger sempat menghidupkan suasana blog yang meriah..Yeker?..ye lahh..hehe..Tapi tu semua dulu......lani,same je seperti dulu,cume aku je yang hilangkan diri.haha..

Kepada geng2 blogger yang seangkatan dengan aku,terima kasih bebanyak atas pengingatan korang semua kat aku.6 bulan aku hilangkan diri tanpe berita,sebabnye terlalu fokus dalam study..kali ni aku takleh buat memain sebab tu la penentu masa depan aku.Sama la ngn korang semua,ape2 yang korang buat mesti ianya menentukan masa depan korang kan? kan? So,xsalah kalau aku tinggalkan dunia blog ni demi megejar cita-cita aku..(sero nk jerit la plop baco entry ni)..

Sekarang ni maybe aku akan kembali normal dengan dunia blog.Sebab lepas je abis study,niat aku cume nk keje.Cari pengalaman sedalam-dalamnya...Lain sikit life kalau keje ni.Xde la terikat sangat dengan masa.Dulu kalau study,tuuu diaaa...sampai pagi pon dok pulun buat assignment,tapi kalau keje?? lebih je masa sikit,kompem aku anggap masa tu sebagai O.T( Overtime).rugi 00ooo kalau x claim o.t.hehe

Xnak citer panjang2,kang susah plak korang nk blogwalking kat blog lain..ceh2! blogwalking tuuu..Ntah zaman bile ar dok keja blogwalking ni.Tersenyum bile ingat kes2 blogwalking dulu..haha..Bagi geng2 blogger aku dulu,jom meriahkan dunia blog ni 4 da second time.Aku harap korang semua appy go lucky cam dulu..arigatohujanmass..assalamualaikum..


 
zaerr.com