44 Penghendap Entry?

Salam semua.Sehari tak update,rasa cam kekok plak bile masok blog?.Ape yang tak kene dengan aku ni? Dah tercalon B.P.M pon still jugak takde semangat.Hairan,slow2 aku g hentak kepala kat dinding untuk dapatkan cecair darah otak aku yang tengah mereng buat masa ni.Nak update entry,mood ke-laut,nak blogwalk lagi la malas.Tapi ade satu perkara yang membuatkan aku seronok berblog,ape erk? Yeah! Tepat sekali !! Penghendap entry yang berkeliber ala-ala stalker zoro.hehe

Hiasan dari Incik Hendap

Due hari aku menghilangkan diri,padahal ade je kat atas kusi kecik ni sambil tatap blog korang.Laju-laju g terjah entry baru sebagai santapan utama aku berblog.Suka-suki sampai tak ingat kerja blogwalk.hehe.Entah la,mood aku lebih kepada membaca entry baru blog korang,dan tak sah kalau tak comment.huhu.Ape yang membuatkan aku bertukar status Penghendap entry ni? Jawapan yang agak releven,aku sendiri yang gatal g letak widget bloglist dalam blog ni.Bukan 5 or 10 blog yang aku masokkan,malah semua blog yang berada dibawah naugan zaerr.com ni,semua aku sapu.huhu

Setiap masa ade je santapan baru untuk aku langsaikan.Seronok bila baca entry baru korang semua dan seronok jugak bile yang terawal menjadi 1st person dalam comment entry.hehe.Tapi bukan tu matlamat aku,just suka-suka dan berusaha untuk rajinkan minda ni membaca.Bak kate pepatah,''membaca tu jambatan ilmu''.kan?kan? Betul tak sis diana??hehe.Tapi tak semua entry la aku terjah,mana yang sempat,aku santap.Tapi still lagi nak berkecimpung dalam dunia blogwalk ni.huhu

Pada mish,jangan judge saya sebagai seorang yang sombong okie! Sebab bukan salah saya tak buat kerja sekolah blogwalk ni,tu-tu-tu.................marah la si widget bloglist saye tu.Die yang buat saya merana sehari dua ni taw! ahakss! Tergedik la plak.hehehehehe.Just bergurau sambil derma backlink.huhu.Buat masa ni,aku dah balas semua jejak yang melekat dalam SB,dan berusaha untuk balas semua comment entry yang lepas.Tu pon kalau i rajin la.hehe.Aminnn,langsai sudah hutang entry buat hari ni.Terima kasih kerana membaca.

Notakaki ~ Thanks pada semua yang dah mengundi blog zaerr.com k.Hargai korang semua.Bia la tak mampu untuk bersaing dengan blogger otai tu,janji tercalon pon da kire bersyukur.Aminnnn.zas~

44 comments:

cik EPAL said...

blog ni cantik la. suka masuk =)

Zaer!! said...

@cik EPALHuhu.Tq cik epal.suka masok blog kamu jugak.;p

Misz-sakura said...

OO suka jadik 1st commentar ye. hehe patotla entry saya zaer yg komen 1st. hihi tenkiu2.. Oh ya, congrats tercalon BPM ya, n all the best lah..GanbatTe!! =)

najihah sahami said...

cehh...xyah lah mention ape yg mish judgekan tu. wat malu den je. uhh...kalo dah satu Malaysia blog Zaer p terjah, tapi tak masuk umah pepel Mish,mmg la hangen. u paham2 kn la..k!hahaha. sengal. thnx yunk!

Zaer!! said...

@najihah sahamiI sengal da u pon due kali sengal dari i.haha.2 ah,masalam la kat feed blog ni.nape ntah kalau mish je update mesti xkuar! arhh! tension mention ni.haha

nadzirah aqilah said...

bila nampak nama blog sendiri ada kat tepi blog zaerr lepas update entry rasa mcm nak angkat kening tinggi kasi up kebanggan itu.. bangga der... hahaha

Zaer!! said...

@nadzirah aqilahHehehe.2 la anis.nak pi terjah dulu entry anis tu.hehe

najihah sahami said...

i la patotnye tension nih.pasal tak dapat nak pemes2 kat sidebar. bnci btol feed blog Zaerr ni. hahaha. *tumpang benci ye.*

::cikserai:: said...

saya la penghendap itu!! cikserai suke jadi silent reader je.. :)

Siti said...

haa..saya pun dah macam awak jugak..ada masa tu jadi tukang komen je memanjang..hehe, genglah kita.. ;p

nazirulhazwan~ said...

kenape mish tu, x puas ati ke??lempang je die laju2.
selamat menjadi pengendap bro. ko x blogwalk pon ramai je org mai blog ko bro.

p/s : shoutbox blog ni plg selalu limit.haha

♥-- emieysandra --♥ said...

oo..jadi penghendap lak ea

Yui_Wani said...

Wwwwwoooooo~~ haha xD

Bulan said...

patut la...
hahaha

suffer8zine said...

heheh ngendap2 x salahkan bro:P

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Miss Yaty said...

haha...stalker sudah mali...hiiii :)

caliph shuriken said...

kt atas stalker kaler ijau ada tanduk :p

Belalang Hijau said...

jalan2 bc entry org boleh buat idea mari jugak betul x?

still nak ucap lagi skali tahniah sebab tercalon utk bersaing dgn bloger2 otai...lu mmg otai la bro!

hahaha

diana said...

kamu letak semua dalam bloglist??
mak iah..hebat!!
eh tapi kamu dah ada peminat sendiri..
kalau tak update pun
orang tetap datang..
maklumla..
orang gelemer..

darkbatman said...

rajin ko ngendap yer bro? meh ngendap umah aku skali.hehe.. kdg2 aku pun blur nk wt en3 pe.. hehe.last2 pi ngendap en3 org lain..

Zaer!! said...

@::cikserai::Patutla xnampak cik serai blogwalk.rupe penghendap entry jugak..;p.Teuskan usaha k.

Zaer!! said...

@SitiHehehe.boleh bukak geng komuniti ni siti.hehe.;p.Thanks!

Zaer!! said...

@nazirulhazwan~Hahaha.tu dulu bro.masa tegar sangat jadik blowalker.Tapi skng da slow.hehe.Takpe2,aku tengok blog ko ngah naik ni.Jangan hampe kan dorang.Harap ko faham.hehehe

Zaer!! said...

@♥-- emieysandra --♥Hehehe.yea miss emie.p

Zaer!! said...

@Yui_WaniHahahaha.Thanks..;p

Zaer!! said...

@BulanHuhuh.u lama tunggu i bulan?huhu

Zaer!! said...

@suffer8zineHahahaha.bro suffer,ni ajaran ko la yang aku ikut ni.ade je entry baru,terjah.best doh.haha.dapat bace entry dorang..;p

Zaer!! said...

@Miss YatyYeah! geng stalker zaer da mai! hahaha..serang!

Zaer!! said...

@caliph shurikenHahaha.tanduk tu sbg perisai num due bile nak hendap.hehe.Thanks bro caliph..;p

Zaer!! said...

@Belalang HijauAhakksss! Otai ke bro?zaer baru setengah tahun blogging.Lain bro,memang tul2 otai tu.respect lu bro belalang.hehehehe

Zaer!! said...

@dianaAi sis.lewat comment?hehe.takpe2,zaer kalau on9 baru ade orang nak singgah blog ni.Kalau tak,mana nak ade orang datang.hehehe

Zaer!! said...

@darkbatmanHahaha.betul tu bro aie.Ping je entry memana.Thanks bro

Hanis Azla said...

betullah zaer, bila letak semua blog yg kita dh follow dlm bloglist mmg selalu tak dpt nak BW sbb lebih feel baca n3 baru blogger lain yg best2.

cikbelog said...

sonok gakkan jadik penghendap ni..rasa cam spy jerk..muahahhahaa

pu3mas89 said...

eh eh abang glemer la.. kan?

Ain Zulaikha said...

hehehe... rupanya zaer pun stalkerians jugak.. hahaha... tak pe.. semua org pun ada rasa malas nak blogwalk n so on.. so jadi stalker jap ape salahnya.. :D

apik pehe said...

tibe2 apik nak hangin x tentu pasal..hahaha

aper yg ko tgh pikir ni zaer?haha..cuba habaq kt kitorang sume..

Aretikz said...

Ahakz.. penghendap berjaya ka bro? profesion baru ka pula? hehe.. Apapapun.. membaca jambatan ilmu.. hehe..

S..U..D..@..I..S said...

penghendap n3?..semua suka keja tu kan..kata lain bw..

Mama JnJ said...

saya selalu juga menghendap ke sini :-)

Gayahspears said...

ko ni adik beradik kaki skodeng la ye pokcik zaer.. muhahahaha~

NuSaNa NoSa 91 said...

ecehhh~~ patot la smlm 1st time zaer komen kt entry keen.. rupanya jd stalker jap.. ha3~
btw, tahniah ye sbb jd pengomen pertama~~ ^_^

Mimie said...

Setuju la gan title stalker tu.Zaer 1st time komen kat blog hambe.begitu jugak hambe.

Sharinginfoz said...

bagus membaca boleh tambahkan ilmu pengetahuan kan...baca jangan tak baca

 
zaerr.com