54 Aku Tercalon? B.P.M

Salam semua.Sehari tak update entry,sehari tak blogwalking,sehari tak beramah mesra ngn kenalan blogger,dan sehari jugak trafik aku turun cam air hujan.hehe.Bukan takde masa,tapi aku lebih suka untuk jadik silent reader semalam.Mana-mana blog yang update dibawah naugan blog aku ni,mesti aku singgah untuk baca santapan beliau.Tak kira la aku kenal or tak,janji bace n drop comment.hehe.Saje nak bertukar angin.Tak salah kan? hehe.Sekali sekala ikut care bro suffer8zine seronok jugak.Dapat raih trafik free melalui comment.hehe

Semalam,Ben Ashaari ade buat pasal segmen ''Saya suka blog awak la'',antara segmen yang agak menarik buat blogger yang ade kat malaysia ni.Kalau korang nak joint,sila ke blog beliau untuk maklumat lanjut.hehe.Aku just promot je ni.Dalam segmen tu,Tiga blogger dah memilih blog ni sebagai salah satu blog yang dorang suka lawat dan suka baca.Tak tahu la dorang datang blog aku ni disebabkan ape.hehe.Tapi aku hargai sangat dengan korang yang dah buat keputusan muktamad untuk memilih blog aku sebagai blog yang korang selalu terjah.Takde yang menarik dengan blog aku ni,just berkongsi ape yang aku rasa sesuai untuk dikongsikan.hehe.Thanks pada Afikbukhari.com,Lydiamiza dan Bro naz.Harap-harap korang berjaya.hehe

Tu cerita pasal segmen,dan hari ni ade cerita menarik yang aku nak share dengan korang semua.huhu.Semalam,ade somewan blogger ni datang shout message kat Shoutmix aku,kata beliau aku telah dipilih dan dicalonkan dalam satu segmen ala-ala vote for blogger malaysia kat Blog Pilihan Malaysia.Hairan,macam mana plak boleh tercalon sedangkan ramai lagi blogger-blogger yang hebat selain aku.Takde pon letak link dalam entry pasal segmen tu,just drop comment pastu calow.huhu.Niat memang nak joint,tapi aku still memikirkan tahap pencapaian blog ni.Blog yang takde ape untuk dibanggakan.hehe.Tapi kalau dah tercalon,seronok jugak.hehe.

*Betulkan kerusi dan muka malu-malu kucing menaip entry*

Dalam segmen tu,seramai 20 blogger yang telah dicalonkan bagi ketegori Blog Personal Lelaki Pilhan.Semua blogger yang terpilih,kebanyakkannye blogger baru dan blogger lama.Adil dan saksama.hehe.Kata pengasas blog tu,peti undi akan dibuka tepat jam 10 malam ni.Bagi korang yang sokong akan segmen ala-ala vote for Blogger malaysia ni,sila la undi sampai lebam.Undi blog yang betul2 bleh dinobatkan sebagai Blog Personal Lelaki Pilihan.hehe

Dalam pertandingan undi mengundi ni,sebanyak 6 ketegori telah dipertandingkan.Tu sedikit info yang aku tahu,tapi kalau korang nak tahu lebih detail,sila ke Blog Pilihan Malaysia.Bagus jugak adakan pertandingan macam ni,sebabnya dapat memartabatkan blogger-blogger tempatan sekali gus dapat bersaing secara sehat di persada blogspot ni.kan?kan?hehe.Terima kasih kerana sudi membaca dan jangan lupe vote for me okie! hehe.zas~

Psst ~ Incik Pendekar,Cik gayahspears Pliss jangan jeles.hehehe.

54 comments:

CikYuyu said...

lepas dh glamer amor nti jgn lupa kan gua okeh...time nak trime award atas stage nti jgn x sebut nama gua pulek...klau tidak siap lu gua pukau...hak3

dak eina said...

huhu cuba tunjuk sket muka malu2 kucing menaip entry?? hahaha...pape pon tahniah!! nnt eina vote zaer...blog zaer best3... :)

najihah sahami said...

cewwah bang zaerr..dah macam masuk anugerah bintang popular yekk..haha...gdlak zaer!

Zaer!! said...

@CikYuyuHahahaha.jangan la pukau.culik zaer da la.g la cuyu nk buat ape pon.hehe.bagi semua.hahaha

Zaer!! said...

@dak einaWah! macam mana nak buat erk?hurmmm..meaw2! hehe.thank my pren eina.;p

Zaer!! said...

@najihah sahamiBintang populer pon xcamni mish.hehe..tadi zaer nak link nama u.tapi xdapat lak nk masok umah u.hurm.sabar je la.vote for me okie!!

zirconia said...

wah, dah tercalon tu. pasnie mesti lagi popular. hohoho. gudluck :D

Gayahspears said...

arghhhhh sambil hempuk2 pale kat dinding!!
kenapa aku tidak dicalonkan!!! ini tidak adil!!! kah3
pokcik zaer!!! aye x jeles pon~lalalal
mmg tak lyk utk d calonkan.. sob2 :( away bwk diri..kah3

Lagenda said...

walawei..pemes anak mak nih..mak gak yg x tercalon! HUaaa...

░♥si lampu neon♥░ said...

SEMOGA TERPILIH GAGAGA

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam zaer,
awak memang layak tercalon pun.tahniah,dan moga menang anugerah mlm ni ye?jgn lupa vote sis juga huhu

Faizal Fredley said...

aku sokong blog ko ngn blog si zack zulkhairi..dont worry aku akan vote ko..zaerr yg mantop...

Zaer!! said...

@zirconiaHehehe.Thanks zuzu.kalau bukan disebabkan korang semua camne la nasib zaer kan.hehehe..;p

Zaer!! said...

@Gayahspearshahaha...hempuk kuat sikit awk yea gayah! kasi pecah kuar darah.hehe.jangan la camtu.nnt zaer calonkan u yea cik gayah! huhuhuhuhuhu.;p

Zaer!! said...

@LagendaOmakkk!Mak ngn zaer bagai bumi ngn langit.hehe.Thanks mak!

Zaer!! said...

@░♥si lampu neon♥░Thaks dude.hehe

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)Wah.zaer memang patut dicalon kan?ades.mana ada sis.Okie.malam ni vote2!! hehe

Kaizen Shinobi.com said...

ngeh3.... congratz! hehehe

Zaer!! said...

@Faizal FredleyHahahah.Thanks bro faizal! aku tak tahu nak cakap ape dah ni.hehe.Malu lak rasa.Thankssss!

Zaer!! said...

@Kaizen Shinobi.comHahaha.Thanks bro kaizen! ko la blog yang paling aku minat! adess.pengakuan lak.huhu

Ellen said...

mantap dik..tercalon lagi tu...akak ni habuk pun tarak..tapi tak haraplah..blogging for fun jer..hahhaa...

alienelliz said...

knpe?? knpe?? knpe tidak aku??haha gile, blog aku x cukup umur lagi..haha

tahniah zaer..=)

Pendekar Berkuda said...

ang ni macam tau2 ja aku jeles...hahaha...

aku tetap sokong ang punya...hahaha...

kalau ang menang..aku memang tumpang sekaki-sepinggan-semangkuk-secawan kebanggaan ...haha...

p/s:kenapa la aku tak dicalonkan...sungguh tak adil ini....hahaha...perasan bagus pulak...tolong tikam perut aku der...hak hak hak...

Teruna Suci said...

aku pun ade masuk jgak, calon blogger tutorial :P

HAZWAN17 said...

tahniah bro....
semoga berjaya

shima said...

wallaweyhhh.congratee ye zaer.salute arr.tunjuk ajar ku sifu cmne nak jadi blogger glamourous cam zaer.com nie.:)

Nur said...

gud luck..hehehe

Ain Zulaikha said...

good luck.. untunglaaa... :)

suffer8zine said...

wahhhh tahniah bro!

Terkini : Burger Daging Ular

M a W a D D a H said...

wahh zaer...blog pilihan gitu..bagus la...

tahniah...:)

diana said...

tahniah zaer..
blog kamu best pe..
nak buat entry penghargaan jugak la..
tapi akak ni pemalu..
hehhe..

tiefazatie said...

wah!!tahniah!moga berjaya zaer!

psst...zaer...nape ifa kena lgi nie...smix nie...full..huhu

biskut said...

mesti ko glamer tahap bintang lepas nih.Boleh aku tumpang sepayung glamer ngan ko ek zaer..ko jangan lupa aku lak..

annazanariah said...

wahhh zaerr.. cayalah!!!
sokong zaerr (dah macam pilihanraya lak)..
semoga berjaya k.. =)

kobEj0rdan~ said...

aku nak vote ko, tapi ade suffer, haha kompius2:P

Bulan said...

congratzz!!!
1 vote for u dear!
eheee

suffer8zine said...

@kobEj0rdan~
x pe bro, vote zaer je, heheh aku x de masalah :P

AiDa AzRyN said...

undi jangan tak undi.. hehe.. :D

sYaza said...

waaaahhh.....best2....tahniah zaer...kip it up okai...lalalalalall

apik pehe said...

tahniah zaer..ko mmg layak tercalon..insyaallah..ko mmg layak jugak untuk menang..hehe

sui nawi said...

Thniah ye Zaer

♥-- emieysandra --♥ said...

thniah! hebat r blog ni *tpuk tgn ;)

Hanis Azla said...

u deserve it zaer.. mmg best pun blog ni.. congrate yer..

Fathiah Farid said...

waa..tahniah..=)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye...tahniah buat semua pencalonan. harap2 semua berjaya n so with u!!!:D congratezzz again

miss ika said...

tahniahhhh~~~~^__^

najihah sahami said...

limit derrr

eRza farEeha said...

tahnish!!!!
da vote da..
limit la..adess

Cikbelog said...

congrat ya zaer ;)

caliph shuriken said...

gud luck bro ^^

Khairy said...

peh...tercalon beb. Kalu tercalon, mesti blog hang ni power kan...setanding ngan power ranger ke? hehe

me suya said...

blog zaerr mmg blog wajib sggh.. daily kot suya sggh.. unless xde internet :)
anyway tahniah bro

sop said...

tahniah bro..
mesti kembang... huhuhu ops.. mesti bertambah semangat untuk terus blogging.. kan

syasya❤ said...

da v0te zaer da.. ;)

 
zaerr.com