72 Buffered Earning ke-13


Salam semua.Selamat pagi semua.Pelik tapi benar? Tetibe rajin plak bangun pagi ni.Tak tahu ape punca bangun awal.Selalunye,kalau masa2 ni kompem dok krohh-krohh tido,tapi pagi ni?humm.Amin.....aku masih berdaya untuk bangun pagi.*sompek la nak pegi semayang jumaat jap lagi*.hehe

*makan karipap sambil naip entry*krup~krrup....

Tajuk entry pasal BE.................Harini,xde nak kongsi2 tips or tutorial ke hape,cuma nak buat review sikit pasal BE terbaru yang bertapak dalam blog ni.Biase la,kalau da dapat BE ni jangan la sombong sangat nak buat review,asal ade sekeping entry untuk BE pon jadik la.kan?kan? Menghargai setiap ape yang diberi.hehe

Actually,takde la banyak sangat BE yang aku dapat ni,tapi boleh la cari makan sikit2.hehe.Minggu lepas aku jeles dengan blogger pendekar kerana beliau kutip 3 4 BE sekaligus.4 5 hari lepas plak,bertambah jeles dengan kemasukan BE baru untuk blogger mish.Kalau tak silap,die pon dah 13 BE jugak kot.Tapi takpe,tu semua rezeki masing2.Ade usaha,ade la hasilnye.Tak camtu?hehe

Thanks pada pihak nuffnang dan pihak advertiser yang tak putus2 lemparkan BE kat blog ni.Tak tahu nak cakap ape da,setiap kali review BE mesti kluar ayat sama.Tapi takpe la,janji citer takmo keling2,straight to da point.hehe.

AMP KK Lunch (Era)
 
Notakaki ~ Tunggu nk pg semayang jumaat plak!!

72 comments:

cik miera said...

wow...dah yg ke-13...miera baru dapat 1..huhu
congrats zaer~

zalin said...

tahniah bro..murah rezeki ko.. =)

secantikmanis said...

belanja belanja belanja

suffer8zine said...

pehhh tahniah bro!

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

Lagenda said...

P/s: Share2 dgn mak yek!

Hihihihi..

Farah Shafiqah said...

tahniah,,nak dapat BE macam mana ya? sorry la saya xtau..

Bulan said...

tahniah ;)
org selalu tlg org lain nie murah rezeki.ehee

najihah sahami said...

phewwit...thnx backlink nama i. kang backlink bebanyak yea. haha. waa..BE u sama ngan i la. tapi ads xpernah pon nampak ni..huhu.

Ain Zulaikha said...

sy tak tahu bila masa BE tu timbul n muncul.. hahahh untungla dapat banyak BE.. tahniah rezeki mencurah2..

S.U.R.I.A. said...

wit2..tahnniiahhh..

cikmin said...

banyaknya BE dia... :)

Izan Ishak said...

banyak tu BE zaer...rezki murah ye, alhamdulillah~

eRza farEeha said...

wahh..tahniah!!!

nazirulhazwan~ said...

bro, kenapekah BE aku x bertambah. sume hang tibai ni.hehe

Misz-sakura said...

bestnya ! =_=

Firdani said...

kaya la zaer..:)

diana said...

tahniah..
sikit hari lagi kaya la tu..
heheh

diana said...

zaer..macam mana nak buat page utama kita ni ada 2,3 entry je..
macam kamu punye ni..??

Zaer!! said...

@cik mieraHehehe.mekasih miera..rezeki bulan disember..;p

Zaer!! said...

@zalinHhuuhu..mekasih bro zalin..;amin.

Zaer!! said...

@secantikmanisHaip! jom2..la.ko kan da bisnes shawl..mana den ado duit der..hehe

Zaer!! said...

@suffer8zineMekasih sekali lagi bro suffer..;p

Zaer!! said...

@LagendaMakkk!! jom zaer banje oti canai air kosong.nak?

banje jugak tu.heheh.kalau taknak tape..;p

Zaer!! said...

@Farah ShafiqahHuhuhu..mekasih.banyak sebenarnye tips nk dapat BE ni.nnt ade masa zaer link kan entry tips tu ka.;p

Zaer!! said...

@BulanHehehe.adli selalu camtu kan.hehehe.thanks ifa mulan!

Zaer!! said...

@najihah sahamiHahaha.i backlink tu sebab xpuah ati ngn u la derrr..heheh..u punye ads tu campak mana??

Zaer!! said...

@Ain ZulaikhaAinnnn..masih blur lagi ke pasal BE ni??hurmmmmm......camne nk cakap erk??hehe.

Zaer!! said...

@cikminWah! cikmin datang comment entry i! haha.thanks cikmin..jom nk banje geng2 cikmin.hehe

Zaer!! said...

@eRza farEehaHehehe.mekasih yum!

Zaer!! said...

@nazirulhazwan~Hahaha.aku tibai la sebab ko xnk amek! adesss..hehe..nt ade la tu bro.sabaq.;p

Zaer!! said...

@Misz-sakuraMekasih yea datang comment.;p

Zaer!! said...

@FirdaniAhakssss..mana ade kaye fir.kereta sebijik pon xde lagi ni.;p

Zaer!! said...

@dianaWah! mekasih sis diana..;p

nadiah daud said...

congrate (:

Belalang Hijau said...

tahniah bro...
belalang pun baru dapat BE dari era gak...cadang nak buat entry pasal BE tp x buat2 lagi...

hahaha

Cikgu Fikri said...

wah..

untungnya dh dpt BE..
aq blom dpt lg pown..
hehehe..
tahniah :)

Hanis Azla said...

wah, tahniah2.. akak sekali pun tak merasa lagi.. belum ada rezeki kot..

Pendekar Berkuda said...

hek hek hek...masyuk ! ! haha...

congrats derrr...

aku plak bertambah lagi BE nan pengasih ni...yeaaahhhhaaa...syabas ! ahahaha..

░♥si lampu neon♥░ said...

weehhh terasaa sioot ko sebut keling!ahahhahha

Aidi Si Junker said...

mmg rezeki ko bro..aku xpnh dpt satu habuk pn tarak....smpi skg pn earning aku kt 2 hengget tu jek...

Sham said...

pakcik kayo...!
den gak tak dpt2 lagi...bila cik nuff nak bg tak taula...

Miza Yusof said...

tahniah. banyak be baru :)
earnings mesti masyuk kan :)

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. murah rezeki senang hati... mintak kari pap sikit .... tahniah lahh bro

saddam said...

tahniah bro.. nnty jngn lupe blanje pop pop ye..hhuhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah zaer

M I A J A M A L U D D I N said...

gue pown sama.. hahahhaa.. tahniah!!

Kenzo@MrConteng said...

woaahh! bestnye banyak BE!!!

Cik Tom said...

byk tue..jeles2...cik tom ade 3 lg tgh running skang...

sori zaer...skang bz..masa on9 limited..n3 byk autopublish...xdpt nk sembang2 di smix...bkn zaer sorg je tanye camtu..dah ramai..sob3 T_T

aren said...

perghh..mantopp!!

Muhammad Nazim Nasri said...

azim baru dpt 2 kali je T__T

Afiq Bukhari said...

perghh dapat be lagi? thniah :D

Ain Zulaikha said...

tu lah, sebab iklan dia tak timbul pun sepanjang masa? bila masanya nak dapat BE? huhu

Gayahspears said...

tahniah~

adda said...

akak punye be sebab akak ni bukan status geli2 dapat le 1 sen sehari hua hua hua

puteri cahaya. said...

congrates.. pu3 baru 5 jer. jom singgah sini jugak http://ainblogger.blogspot.com/2010/12/pentingnye-review-nuffnang-be-segar-dan.html

sAPe aq?? said...

bestnya~ tahniah zaer~~ ^_^

pN.rOs said...

tahniah incik zaerr...
memng semakin hebat sekarang ni ya

Zero said...

pitih blako tu boh.. =)

Nur Saxoni said...

erm......nak tnye boleh??? senanyekan... erm... ekceli...sy tak paham BE ni mende ape? nuffnang ke??

She's retarded said...

hebatnya!

Izamir Ridzwan said...

murah rezeki..

MR. MIND said...

mcam ada org nak belanja je

Huszaini said...

tahniah bro!

smart header tu!!

Cikbelog said...

wahh murah rezeki tul zaer hehe..congrat :)

header cantik bro :D

Mama Zara said...

mama punya dh masuk 19 kot sumer skali (trmasuk yg dah ME) tapi tak masyuk mana pon..huhuuu..lepas nak beli jajan anak je 1-1 BE tu :(

Jom Baca Entry Terkini:

Ragam Keluarga Inchik Moza - Bila kakak pakai baju melayu
Dunia Aku Ibu Muda - 8.57 am Rekod Terburuk

Ain Zulaikha said...

zaer, nak gtau ni. sy dah ada BE yang pertama kelmarin.. hahahhaha teruja gila, dekat nak setahun baru BE hehehe syoknya.. ops terlebih sudah..

shazika said...

wohaaa...
bnyknyerrr..
bagos! keep it up

Affan Ruslan said...

dah otai dah ni >.<

serius smart header ko. bila nak buat satu untuk aku (tanya dengan perasaaan tak malu) hak2

alif said...

ya ampun pak byknya...tahniah erk

DarkaceMedia said...

tahniah bro!

yad'z said...

bestnyer.....
huhu...
tapi yad'z tak der pown join nuffnag... haha

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

 
zaerr.com