23 Award Dari Pendekar Berkuda

Salam semua.Alhamdulillah,sedar tak sedar kite dah di penghujung bulan november dan di ikuti jugak pengakhiran tahun bagi tahun 2010.Amin Alhamdulillah,aku masih bernafas di mukan Bumi Allah ni.Harini,mood kembali pulih selepas internet yang sangat bagus! semalam dah tak meragam.Rupenye,modem aku demam dan takleh nak beraksi untuk lemparkan tenaga internetnye.hehe.Ape2 pon aku da balas semua jejak yang korang tinggalkan semalam.Harini? belom semua aku balas.Tunggu nak siapkan entry award ni,then baru g balas.hehe

Thanks pada Pendekar berkuda.Beliau merupakan seorang kenalan aku yang agak rapat,happy go lucky dan peramah yang aku kenal semasa mula2 berblog dulu.Meh nak review sikit pasal kuda pendekar ni.hehe.Aku kenal dengan beliau,semasa aku take part dalam ruangan chat kat padino.com kopitiam.Bagi pengopi tegar,mesti kenal dengan seorang yang perwatakan peramah tu.Beliau merupakan saingan aku masa mula2 berblog,bukan bersaing nak gaduh ke ape,tapi bersaing untuk berblog secara sehat.Kumpul trafik sama-sama,alexa,page rank,dan paling best,sesama berkongsi tips pasal blog.Kalau korang nak tahu serba sedikit tentang blog,alexa dan nuffnang,cari kat blog beliau ni okie.hehe

Blog beliau memang simple tapi padat dengan entry yang berkesan.Blog yang tak serabut,simple yang kemas.2 dari sudut pandangan aku la.hehe.Minggu lepas,aku tertinggal satu award yang telah dilemparkan dari beliau ni.Maaf atas kemalasan aku bro.hehe.Tapi bagi award ni,kompem aku nak amek disebabkan beliau memberi penghargaan tertinggi pada aku.Teruja bila baca review yang dikeluarkan untuk aku,kalau korang nak baca,klik sini.


Ni award yang beliau lemparkan pada aku.1st award yang beliau keluarkan untuk memberi penghargaan kepada kenalan blog beliau,termasuk lah aku,hehe.Thanks sekali lagi bro.Akan ku kenang sampai la otak aku jem.huhu.Macam biase,tak lengkap kalau sesuatu award tu takde syarat or pertanyaan dari tuan punya award kan? So,akan ku jawab seikhlas dan sejujurnya untuk ko bro Pendekar berkuda,hehe.zas~

1.Pendapat anda mengenai Blog Pendekar Berkuda.
Blog yang ringan,simple dan tak serabut.Aku suka sebab ringan dan suke cara ko olah ayat entry.Best bace.huhu.Ikhlas ni bro.Taknak caya suda.hehe.

2.Sudah Berapa lama anda Berblogging.
Setengah tahun dah kot.Aku tak pasti,nanti aku cek kat nuff k.hehe.

3.Perkara yang anda tak suka tentang Pendekar Berkuda.
Huhuh.Soalan yang membawa kepada kutukan untuk ko bro.hehe.Takde la,bergurau.Tapi ade bende yang aku tak suka kat ko.Nak tahu ape? Aku tak suka ko tak tukar lagi domain name untuk blog ko tu.hehe.www.pendekarberkuda.com.Amacam?hehe

Tag kan kepada 3 sahabat Blogger:


Psst ~ Fuh! Selesai hutang award petang ni.hehe.Terima kasih kerana membaca.zas~

23 comments:

Ellen said...

fuyohh...ada award pendekar lagi ni..waakkakak//thks dik..hehe

Belalang Hijau said...

terima kasih...
nanti belalang amik dan buat...
err...smlm pun ade yg kasi tag tp dah lupa sape...
hahaha

najihah sahami said...

hahak..first time tgk zaer rajin taip entri..wow!dan 1st timesepanjang menggedik ngn u,tgk u buat post sal award..hurm..blogger normal lagi zaer ni..alhamdulillah..hak2..

Pendekar Berkuda said...

hak hak hak....soalan yang last tu memang soalan maut....saja nak tahu apa yang orang tak suka tentang aku...

ala...domain tu insyaALLAH....dalam sebulan dua ni la... hehehe.... aku tukar juga nanti...janganlah risau...ehehehe...korang yang lain semua dah ada domain....aku je belum...ahaks....

FareedSairi said...

hohoho, rajin tol balas2 award ni :)

Ben Ashaari promot Si Tukang Tulis...terima kasih :)

Zaer!! said...

@EllenHahaha..silakan amek sis.Ikhlas bagi kat sis..;p

Zaer!! said...

@Belalang HijauHahaha..xpe bro.nnt kalau ada masa buat erk.hehe

Zaer!! said...

@najihah sahamiHahahah..1st selepas da berbulan tak buat pasal award mish.hehehe..;p.nak bagi kat mish award ni tapi 3 je.zaer random..;p

Zaer!! said...

@Pendekar BerkudaHahaha..thanks sekali lagi bro pendekar.Baik tuka cepat,kang kalau alexa da turun giler2,terpaksa naik balik.hehe.;p

Zaer!! said...

@FareedSairiAward penghargaan kenalanblogger bro fared..;p

princeduyong said...

baek punya award....tahniah...

Heidi Shafiq said...

congratz beb.. :)

suffer8zine said...

wahhh name, pendekar berkuda tu

Terkini : Terperangkap 3 Minggu Dalam Tandas

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam
Saya suka blog awak la.
Baca ni
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

AiDa AzRyN said...

Whoa! syabas! ;D

Qarl said...

hi dude

cool laa write-up

maybe kdg2 tempek la 1-2 pics yg bersesuaian dgn entry. xla nmpk serious sgt bile bukak blog sbb tulisan je.

chill!

Gayahspears said...

maceh ya pokcik zaer coz sudi tag award kat cucu gayah.. sob2 terharu..
tak pernah dapat award camni..keh3

kobEj0rdan~ said...

aku suke blog ko la bro. haha

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo tengah baca dengan kusyuk dan tawaduk ni.... pendekar mustar ke dalam citer ni....

Afiq Bukhari said...

salam,

SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! :D

http://www.afiqbukhari.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cik EPAL said...

semua dah ada dot com dekat belakang =)

Hezesuze said...

wah dpt award ye uols..
tu belum jumpa weols lagik nie
kalo jumpa haruss syookk hahaha

L said...

congrates bro!!

 
zaerr.com