16 Internet Yang sangat Bagus!!

Salam semua.Jam tepat pukol 5 pagi.Tersedar dari mimpi then terus g update entry.huhu.Sungguh rajin wahai insan yang bernama zaerr.*rajin la sangat*Niat bangun nak g layan bola,pagi ni match antara MU dan RANGERS FC.Antara perlawanan yang agak serius bagi aku,sebab ni la game pertama yang berjaya membuatkan aku bangun pagi untuk usha.Tak tahu sebab ape.Mungkin apik dah sampuk aku suruh bangun layan bola pagi ni kot.huhu

Maaf,dari semalam internet umah ni xleh nak berfungsi dengan bagus.Bar wireless yang muncul hanya 1 bar je.Nak balas jejak kompem terbantut disebabkan signal wireless da semakin hancur.Trafik untuk semalam memang down.Tak tahu nak buat ape dengan internet semalam,hanya sekadar buat entry untuk penuhkan slot posting.hehe.Tu semalam,tapi harini tetap berulang jugak.Bangun2 tadi terus g on modem wireless,hajat dapat la nak balas jejak korang semua.Tapi ape kan daya,streamyx still cemburu dengan aku.hurm.Mood waktu ni,ke-laut.hurmm.

*slow-slow alihkan laptop kearah dinding*

Tak tahu nak buat ape,sekali bukak page orang lain,berjam-jam kene tunggu.Kalau dah 10 page aku bukak,tak sehari aku melepet depan lappy ni? huhu.Takpe la,harus paham,teknologi yang ada kat malaysia ni bukannye kukuh sangat.Mesti ade kelemahan dan keburukan.Jadi,bia la streamyx aku nak meragam buat beberapa hari.Terpaksa akur dengan trafik yang agak merundum sehari dua ni.hehe.Nanti kalau internet yang sangat bagus!! ni dah ok,aku akan balas jejak korang k.Maaf sesangat.hehe.Terima kasih kerana membaca dan memahami.zas~

16 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Bangun pagi,
gosok gigi,
jenguk zaer,
sekali...wah..bgn awal.cayalah!Nah roti bakar.

Bulan said...

ish2..rajin wat entri pepagi nie ek..
tapi org....aduss
ahakss

apik pehe said...

haha..bangun pon ko zaer..
apik tgk game hotspurs td..walaupon dapat gol 3 butir..agak bosan smpai nk tertidor..

hehe..rooney da jaringkan gol tu..nnti leh la dia jaring gol lagi..

xdok tenet tu rase macam x lengkap idop kiter..

Izan Ishak said...

tekpelah zaer. k.izan pun malam tadi hanya mampu offkan terus lappy...terus pi zzzzzz~~ inilah penangan internet yg sagt bagus...buat kita keciwa jek~~

dak eina said...

huhu kenalah byk2 bersbr k zaer!!!

suffer8zine said...

heheh nasib baik uma aku ni mcm2 jenis tenet ade, tinggal pilih je, tapi sewa mmg larap

Terkini : Terperangkap 3 minggu dalam tandas

Gayahspears said...

hak3.. pdn muke!!!
yeye trafic pokcik zaer aye merundum!!!
hamek kau!!
wakakakak~
cucu gayah paham lorh...
dunt emo...
kasi campak kau pnyer lappy jauh....
zaasss~away g berak jap

hamzah ian said...

gua lama dah tak bangun pagi.. argh...

darkbatman said...

same la ngn aku, zaerr.. tenet punye la laju sampai tersengguk2 nk buka 1 page.hehee

kmvsblogger said...

Salam Bro zaer..wa ingat lu bgn awl nk smbahyang subuh..hehehe

Ain Zulaikha said...

internet saya lajuuuuuuuuu jangan jeles ye zaer... =D

bagus la kalau bangun awal pagi hari2 lagi bagus.

pN.rOs said...

kelajuan tenet skang memang so hancus...
event da beli pakej yg mahal skali adusssss

SweetSyaza said...

sabar la yek zaer,
dulu pon ite salu camtu
tapi skg da wokehh
tu yg rajin terjah2 org skg ni..mueheheheh

tiefazatie said...

salam zaer...sori lmbt..fia duk reply bw kwn2 yg dtg dulu..xpe kan2...even dok jumpe zaer je nie..hihi

aiyak..zaer..kena lagi..full..huhu..nape die xske ifa...huhuhu

CiK QiQi said...

hehehe...nm pon line..mmg agk mgiles sikit kn..qiqi kalo kt umh tu.ikut rzki le..kalo time die nk mengong..rse nk hmpuk2 je.heheh

diana said...

mood ke laut??
kalau mood kamu balik nanti suruh dia bawak balik ikan sekilo dua ye..
hahahhah

 
zaerr.com