35 Buffered Earning ke-8

Salam semua.Pesanan dari tuan blog~ Entry ni sekadar review mengenai BE yang baru diterima,dan bukan semata-mata untuk menunjuk prestasi blog zaerr.com.harap maklum.Wah! skema plak ayat eden petang2 ni.haha.Firstly,eh2! silap,semalam da firstly,so arini secondly la pulok.ouch2! Straight to da point.Mood harini,sangat teruja plus appy sampai pipi takleh nk turun,sebabnye pihak Nuffnang dah lemparkan BE yang ke-8 untuk blog zaerr.com.Terima k---a---s---i---h!! yang teramat sangat kepada pihak Nuffnang disebabkan memberi kepercayaan terhadap blog zaerr.com untuk teruskan perjuangan dalam bidang blog.huhu.Manis tak ayat aku? kasi incik nuff cair bile bace entry ni.ahakss.Luv u Nuffnang! yeah! lalala~

Syukur Alhamdulillah dengan rezeki yang aku dapat untuk harini.Masok ni,BE yang ke-8 aku terima selama berbulan-bulan berblog.Semalam baru je review pasal 3 BE yang aku dapat sekali gus*da macam menang award da*,tup2 harini tambah 1 lagi slot BE untuk ruanagan zaerr.com.Rejeki-rejeki!! Macam biase,aku takkan teragak-agak untuk buat review bile dah dapat BE ni,sebabnye,tande penghargaan aku pada pihak Nuffnang atas kepercayaan dorang tambahkan ads dalam blog zaerr.com.huhu.Thanks jugak pada rakan-rakan blog yang telah lemparkan trafik semangat untuk teruskan perjuangan dalam bidang blog ni.Kalau diberi keizinan dan peluang yang tinggi,aku akan buat yang terbaik untuk korang dan jugak pada pihak nuffnang.huhu.

Takmo cakap bebanyak,buat masa ni,4 BE tengah running dalam blog aku,due pada bahagian SKYSCRAPER dan due lagi pada bahagian CONTENT ( Large Rectangle ).Terima kasih atas kesudian korang membaca.hehe.zas~


Nokia C3

35 comments:

Afiq Bukhari said...

dapat lagi? haha kan da cakap..congratz~!

Zaer!! said...

@Afiq Bukharihaha.dapat 1 lagi.rezeki2.Amin!

dak eina said...

nk satu!!!

hamzah ian said...

kayooo kayooo

alienelliz said...

wah..tahniah zaer..suruh la nuff kasi ell 1..haha

biskut said...

zaer...amacam lau ko try guna font arial or yg mcm dalam SM ko untuk ko punya entry..aku rasa lagi sedap mata nak bacanya kan...aku bg cadangan jer.

Zaer!! said...

@dak einaHuhuh.eina nak ke??hurm..cane lak nk bagi ni??huhu

Zaer!! said...

@hamzah ianyeah! kayo bro hamzah!

Zaer!! said...

@alienellizhuhu..Kamu nk ke ell??nnt zaer tepon nuff..hehe

Zaer!! said...

@biskutThanks bro biskut! haha..nnt aku buek!

NuSaNa NoSa 91 said...

tahniah zaer~~~ ^_^

Zaer!! said...

@NuSaNa NoSa 91Thanks keen.hehehe..;p.rejeki.;-)

ASSOYFINGER67 said...

Bravo...murah rezki yea..huhu!

suffer8zine said...

pehhhhh! tahniah bro!

Panas!!! : ENTER

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

congrats dear zaer..hahaha

eiela said...

bagusnya,,murah rezeki ye.

Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara

Bulan said...

boley banje i mkn nie.ahakss

padin said...

hahaha pakcik kayooooo, zaerrr

Tomato Gurl's Life said...

banyaknya be..tahniah zaer..jadikan ni semangat utk terus berbloging...hehe ;)

Cik Jari said...

hai OKBB...orang kaya budi bahasa....erk,nak satu BE tuh.....

caliph shuriken said...

congratz bro ^^

farahwahida said...

sy tak pernh lagi dapat LR..sobs sedihnya..

Faizal Fredley said...

hebatlah ko ni zaerr.......

gnesop.com said...

tahniah bro..
sekamin masyuk.. boleh belanja ABC nanti.. huhuh

darkbatman said...

dasyat ko bro. aku dh lame x dpt be.. sedih gak ne.. hr ne tukar update lg..

Gayahspears said...

pergh zaer!!!mantap lah kau genk!!! nak curik BE kau satu ley x??kahkahkah

kaizen shinobi said...

owrait! bile nak belanje aq nih? hahahah

yahaya said...

byk dapat ..saya nk dapat sekali cash out pun susah..

tiefazatie said...

best tue!ifa xdpt lg nie..nk goda en.nuff la..hihi

zaer..kena lagi..smix full...huhu

alienelliz said...

shoutmix dh penuh...haha komen sini...

on9 dh lme dh, tp x buka blog td..jelajah kat kosmo..haha dh mkn bro??

Heidi Shafiq said...

hehehe.. aku x reti sepatah haram pasal BE ni..

iza said...

Salam..

Tahniah.rezeki ujung tahun..

biskut said...

Please try again in the next hour.

This shoutbox version is Basic and can accept up to 60 posts per hour only.

aiseh..ape hal nih Zaer..kantoi lar

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ramai yang dah bercerita pasal benda ni.... woooo terbaik wooooo

aibaks said...

tahniah la bro.. masyuk la lu lepas ni

 
zaerr.com