21 3 Buffered Earnings

Salam semua.Wah! santun plak petang2 ni.hehe.Lama aku tak bermadah puisi dalam blog,ntah ape yang dibuat pon aku tak tahu.Tapi yang pastinya baru2 ni,aku sibuk dok main ngn lembu untuk dijadikan mangsa korban.haha.Harini baru ade kesempatan nak update blog cacai ni.Takde nak cakap banyak,sebab masa betul2 jeles ngn aku.Aku just nk update entry pastu caw cin cau.hehe.Sori bro2,adik2,akak2,makcik2,pakcik2 sebab aku tak sempat nak balas jejak korang.Nanti kalau ade kesempatan masa,aku akan balas semua jejak korang k.lalalala..

Dah2!,banyak lak ko nk bebel petang2 ni.haha.Firstly aku nk berterima kasih pada pihak Nuffnang sebab bagi aku peluang untuk rase BE yang ke 5,6, dan 7 sekali gus.Dulu aku sombong dengan incik BE,asal dapat BE je tak pernah nak review pasal BE yang aku dapat,tup2 lepas dari ME,BE aku tak muncul2 sampai sekarang.Mungkin disebabkan aku terlalu ego bile dapat BE kot.haha.Tapi takpe la,2 semua cerita dulu,tapi yang pasti nuffnang dah banyak letak ads dalam blog aku ni,cuma aku je yang tak tahu.hehe.Baru ni,aku sempat hantar tiket layang pada pihak Nuffnang,dalam pertanyaan aku tu,aku luahkan perasaan aku pada incik nuff pasal BE yang tak muncul2 dalam blog aku.hukhuk.Tahu2,4 5 6 hari lepas tu,terus dapat BE.Wah! Terima kasih sekali lagi pada pihak Nuffnang sebab da berjaya naikkan bulu ketiak aku hasil dari 3 BE sekali gus.Amin,Syukur Alhamdulillah.

Baru 7 je BE ko dapat zaer? huhu.Takpe,bia sikit asalkan ade jugak BE yang tengah running dalam blog aku.hehe.Betul cakap bro pendekar n bro Tomen,dorang da tilik pasal BE aku baru2 ni,belom ape2 lagi dorang dah cakap ads aku tu BE untuk aku.Tengok2 betul da ape yang dorang cakap.hehe.Mungkin dorang ni ade share dengan nuff kot.haha.Tapi takpe la,tu semua rejeki masing2 kan?kan?hehe.Sebenarnya aku takde nak guna mana2 trik atau pon tips untuk dapat kan BE ni,tapi aku just ikut cakap otai2 dulu.Dorang cakap,kalau dapat BE tu,''jangan tinggalkan blog walau seminit pon,sebabnya masa tu la korang nak pulun income dari BE yang korang dapat tu''.huhu.Pastu kalau korang dah dapat BE ni,''jangan la sombong untuk review pasal BE yang korang dapat'' tu okie.Tak rugi kalau korang review pasal BE ni.hehe.Tips lain yang aku tahu,''selalu la update survey kat acc nuff korang'',kalau boleh,hari2 aku nak update survey dalam acc nuff aku,sebabnya bia pihak nuff update plak dengan blog kite.hehe.Jelas? Bagi aku,tu je yang aku praktikkan selain dari kumpul trafik,buat entry dan blogwalking.hehe.Kalau korang nak tahu lebih lanjut,sila layari www.carisenderi.com.haha.



 Prudential Importance Of Insurance


MTVMUSIC.my


Dutch Lady Friso Mum Online


Rasenye tu je kot bebelan aku kali ni.hehe.Neway,thanks kepada nuffnang sebab lemparkan BE pada aku.hehe.Pada korang yang tak dapat BE lagi tu,jangan putus ase k.Usaha la selagi terdaya.Mudah bagi korang yang betul2 nak kan sesuatu dengan usaha korang sendiri.Terima kasih kerana membaca.zas~

21 comments:

zalin said...

tahniah bro..murah rezeki.. =))

MyZone~theUn4given said...

best2...:)

Afiq Bukhari said...

tahniah~! AfiqBukhari.com

AiDa AzRyN said...

Whoa! tahniah! ;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam..tahniah zaer..

cik panadol said...

tahniah zaer!

Anishaway said...

mintak sikit derrr. wahahau !

Lelaki Ini said...

wah
tahniah2!

tim said...

saya dapat 4 BE tapi ada dua tu tulis NA apa maksud dia ek..?

ni first time dapat BE..hehehe

dak eina said...

uit zaer!!!
bg la eina sket BE....

biskut said...

makin bersemangat lar nih dapat 3 BE direct..hehe

Cikbelog said...

huishh bes tu dapat banyak BE..tahniah2..hee

gigi rongak said...

x dpt be lagik..kena usaha lagik dptkan kepercayaan dari kekasih gelap aku tuh..wakaka

Aretikz said...

Syukur.. Dirimu lebih satu dariku Bro.. hehe..

misyamissyou said...

aa..carisenderi.com...terbaek..haha!

caliph shuriken said...

congratz ^^

blog-tips-kurus said...

BUFFERED la dear...:)
nak jajan! nak jajan!

+dieabella+ said...

tahniah!=)

apik pehe said...

wahhh..tahniah2 zaer..hehe..nati aku g pasir mas deh..mitak mu belanja..hehe

pN.rOs said...

tahniah tahniah.
saya jugak yang tak paham2 amendernye BE tu haha

Gayahspears said...

''jangan tinggalkan blog walau seminit pon,sebabnya masa tu la korang nak pulun income dari BE yang korang dapat tu''.huhu.Pastu kalau korang dah dapat BE ni,''jangan la sombong untuk review pasal BE yang korang dapat'' >>>> okay..huhu (maaf copy paste) x larat nk taip pjg2..kah3

 
zaerr.com