22 Rezeki Bulan November ~ BE Ke 9

Salam semua.Bangun2 terus g terjah acc nuff sebab semalam bro Tomen da bagitahu,kemungkinan blog aku ni akan dapat rasa BE baru.huhu.Tup2.sangkaan beliau tepat la derr.haha.Wow!! Dalam masa seminggu aku dapat pegang 5 BE sekali gus.Mana tak terkentut beb,5 BE tu.huhu.Semalam 1 BE, 2 3 hari lepas 3 BE,dan hari ni tambah 1 lagi BE.Amin alhamdulillah,rejeki bulan november.hehe.Amaram keras dari tuan blog.Entry ni sekadar review mengenai BE yang baru bermaustautin dalam blog ni,dan bukan semata-mata untuk menunjuk-nunjuk prestasi blog zaerr.com.Harap maklum*ayat entry lepas,aku kopipes je ni*huhu.

Tak tahu nak cakap ape,mungkin rezeki aku pada bulan november ni.Tak putus-putus aku dapat BE dari pihak Nuffnang atas persetujuan pihak Advertiser memilih blog zaer.com sebagai tempat untuk mengiklankan produk mereka.Thanks a lot!! Dulu,pernah jugak dengar,ade blogger kite ni terime BE 10 sekaligus,5,6,7,8,9 sekaligus,tapi masa tu aku tak heran sebab blog ni baru je nak tanam benih.Langsung tak hirau pasal BE ni,tapi bile da dapat rase sendiri ape tu BE (Buffered Earning),baru la nak terbukak minda untuk ligatkan jari jemari ni berblog.huhu.Dari situ la aku slow-slow berblog untuk dapatkan ape yang dicari.Aku cari BE ke? hehe,xde la sampai gali lubang untuk cari BE ni,tapi aku just usaha jugak macam mana nak perolehi BE yang seumpama dengan blogger otai dulu*ade hati tu*.huhu.Kalau ade rezeki,ade la BE tu,kalau xde,xpe.Rezeki masing-masing kan?kan?.Ape yang penting kerjasama,usaha dan terus berusaha.huhu.

Korang nak tahu ape tu BE? ok2,aku akan jawab sepintar-pintar kepala hotak aku untuk bagi korang paham.Bukan nak poyo ke ape,tapi nak tunaikan hajat blogger yang tanya pasal maksud BE ni.Aku jawab selagi yang termampu dan terdaya.haha.Korang bace petikan yang aku kopipes direct dari nuffnang.hehe.

''Pengiklan akan membeli sejumlah set bilangan pengunjung unik daripada blog anda untuk memaparkan iklan mereka dalam tempoh tertentu. Jumlah pendapatan yang anda perolehi akan disimpan sebagai Pendapatan Terumpuk sementara kempen itu berjalan sehingga ia mencapai bilangan unik yang dibeli pengiklan daripada blog anda. Setelah blog anda selesai memberikan jumlah unik yang dikehendaki, pendapatan anda akan dikredit masuk ke dalam Pendapatan Semasa anda.''

Paham? Harap-harap korang paham.hehe.dah2! Lari tajuk lak.Elok2 nak review pasal BE,melencong! ish2!.huhu.Taknak merapu,merabai,just tengok BE baru yang eden terimo ni hah.Thanks pada pihak Nuffnang dan pihak pengiklanan sebab bagi peluang untuk rasa BE yang agak banyak bagi blog zaerr.com.Tocey2! hehe.Masok ni,9 BE yang dah diterima dan 5 ads tengah running.Terima kasih kerana membaca.zas~


Mitsubitshi ASX

22 comments:

FareedSairi said...

Hohoho. Tahniah2...baru gak dapat BE. Hehehehe

ezan said...

wah hebat la bro :)
tahniah!

Ellen said...

wah..seminggu dapat 5 BE..mantap la dik..akak sebulan baru satu jer..huhu...

suffer8zine said...

wahhh tahniah bro!

Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

hamzah ian said...

fuhyoooo... gua lame dah tak dpt ni

najihah sahami said...

xaci la zaer..uhh...pasni blnje i mekdi kat putra ek..hik2...

Bulan said...

nk jugak~

Lagenda said...

Fulamak!! Lebat kencang masyuk income nih!

Izan Ishak said...

tahniah zaer...alhamdulillah murah rezeki belog zaer ni. ^_^

Razis said...

banyak tul BE yer...ape tips nie..xnak kongsi tips ke?

nkara said...

dah lame takde BE... ):

kaizen shinobi said...

ngeh3.. nice2..... ingat lepas cashout roger2 aq okeh? hahaha

taqie said...

thniah dpt be lg..mg rezki kmu murah selalu :)

belalang hijau said...

tahniah bro...
belalang pun baru jer nak kecik ati ngan nuff...
alih2 arini dia kasik 2 BE.terus tarik balik niat nak merajuk tuh...hahaha

Iman said...

waaah...best nyer zaer....
iman baru dapat 3 BE semenjak bulan 5 ari tuh...BE jap jer lepas tu terus bertukar jadi ME...
Yang tak tahan tu 1 BE iman dapat tak sampai 1 hengget!!!Huhuhuhu...naper jadik macam tu erk?

Chaon Cornerz said...

Boleh pun nak komen.. congrats bro.. rezeki bertambah2 tue.. semoga dapat banyak lagi lepas nie.. =)

kobEj0rdan~ said...

kayer la lu bro.
aku x dpt BE pon.
fish, haha sbb baru sebulan ngn nuffnang kut.
dapat duit campaign2 biase jer, tp boleh la nk cash out. tu pon Alhamdullilah da:P

AJ said...

hehe...tahniah zaer

Mario said...

nanti bole le bg tips...

Hezesuze said...

tahniah uols...psstt apa kelebihan blogspot & domain ye?? kasi tau ler haha

apik pehe said...

hehe..BE masok blog ni kencang giler..tahniah zaer..

atie aizam said...

wah.. tahniah zaer.. byknye BE :)

 
zaerr.com