62 CONTEST BEAR GAMES..

hye u all!! hahaha,cam pelik je bunyi entry aku ni..Mesti ade maksud disebalik contest ni kan??..kali ni aku nk buat kelainan sikit dengan contest2 yang ade dalam blogspot ni..hehe..Ade hadiah menarik menanti korang semua!! Xperlu nk edit2,create ape2 dalam contest ni,korang semue kene layan game Bear ni je..;-)




More Games at arcadecabin.com | Cool Generators


Syarat -Syarat pernyertaan!!
  • Korang mestilah menjadi follower utk blog xangonila ni,
  • Terbuka pada semua blogger,
  • Korang kene kumpul HIGHSCORE terbanyak untuk memenangi contest ini,
  • Main la sampai lebam,janji HIGHSCORE tinggi..hehe,
  • Agak2 kalau HIGHSCORE korang tinggi,
KORANG PRINTSCREEN RESULT KORANG PAS2 EMAIL KAT AKU SEBAGAI BUKTI.LEPAS DA EMAIL,DROP RESULT KORANG KAT COMMENT UNTUK PENGETAHUAN SAYA!

EMAIL TO : SOMEPICTURE@GMAIL.COM


Tip2 Permainan :
  • Gunakan 'A' dan 'S' button dalam Games tersebut.
  • Cari kotak coklat untuk kumpul POINT.
Hadiah menarik menanti korang!


Bagi blogger yang kumpul HIGHSCORE tertinggi,sampai blogger lain xboleh nk beat,blogger 2 la yang akan jadi pemenang untuk contest ni.hehe..secara Automatik aku akan umumkan nama blogger tersebut dan ondaspot RM 50.00 akan masuk dalam bank dier~~;-)

Pss~Tarikh tutup contest ni akan diberitahu kemudian,so ape lagi!! REBUT LA PELUANG!!

    62 comments:

    pu3mas89 said...

    waa.... mata pu3 dah bertukar tau... $$$$$$$$$

    xangonila!! said...

    haha..mane la tahu ade rezeki..hehe..

    ira aje said...

    err. mcm susa je. hehe
    susa ke tak ??

    xangonila!! said...

    kalau xtry xtahu..hehe..tengok pada score..hehe

    maCy said...

    menarek.. tp intenet wt gmbo pn ta kua..apetah ag mo men..hihi

    xangonila!! said...

    sabar2..xlame 2..hehe

    Afiq said...

    wahh~! mcm best ni..nk join la :D

    Shahir @ Meng said...

    314700..xbyk pun..

    shiyda said...

    cm best je game neh . heheh =p

    xangonila!! said...

    hehe,try la joint.mane tahu rezeki syhida..hehehe

    Shahir @ Meng said...

    452300...xkn aku sorg je yg men ni??

    xangonila!! said...

    hahaha,ade la shamir..dorang kumpul score tinggi baru sent result..hehehe..

    SyUhAdA said...

    wah..
    besnye...

    Saya Adalah 'Cik Putput' said...

    huwaaa..takotnye..game bear bunuh2 orang..put maen smbil tutop mata..hahaha
    :P

    khalidahmacambaguss~O_o said...

    giler ngeri game ni..baru main setengah dah rasa mual dah...saye x leh tgk darah banyak2...haha...sori la x dpt nak join....hehe

    xangonila!! said...

    hahaha...bukannye darah betol la.hehe

    WONG SIKAMPUH said...

    Singgah kali pertama...i dah following blog ini...Visit me back and following my blog

    atie said...

    fun la games ni.. adoiii ralit kat sini dah hehehe!!!

    Sang Pujangga Utara said...

    hehehe best2 game nih

    xangonila!! said...

    hehehe..jangan lupe erk ntar result HIGHSCORE korang..;-)

    Affan Ruslan said...

    huhu.menarik ni bro.
    InsyaALLAH aku cuba. hehe

    xangonila!! said...

    orait!!tq u all..

    misyamissyou said...

    oh tidak..dah lebam bijik mata..jari semua dh lebam..haha..scary betul game ni..markah ciput gak..hurmm

    MaryamJamilah said...

    hahhahhah.. apesal asik mati je T_T

    xangonila!! said...

    hehehe..xpe2! nnt saya bagi point lebih sape2 yang sakit tangan 2.;-)

    MaryamJamilah said...

    tadi men, 390000++ je. sakit tgn.. T_T

    xangonila!! said...

    hehehe,ntar x result kat email saya???

    MaryamJamilah said...

    tak antar.. lupe.. ingatkan rendah sgt score tu :p

    suzie rahman said...

    wah..scary!

    AiN Z said...

    dah main.. dapat 92780 je

    nak main lagi..

    xangonila!! said...

    suzie rahman : hehehe..scary naik lorry!!ops!! sorry..;-)

    Ainz : hehehe..try lagi k..jangan lupe antar result 2..;-)

    amira said...

    huhu..memang tengah sengkek ni.. tapi.. internet connection macam....!!!!

    ++***hana zaty**++ said...

    xkuo gambo! tenet xbg kerjasama!:(

    Shahir @ Meng said...

    sape pgg highscore skrg..

    xangonila!! said...

    shahirmeng : hahaha,tanye lagi..esop aku update result korang k..;-)

    xangonila!! said...

    amira : hehehe,sabor k..;-)

    xangonila!! said...

    hana : hehehe,nape ngn internet???;-)

    Nur Hayaty said...

    shoutbox da lebih limit...

    sambungan tadi

    ok jap,nnt yaty g beli kat kedai...utk zaer je ni..hoho =P

    HeXaLerVer said...

    smpt lg k nk submit nih...hehehe

    jap2 ak submit...:P

    xangonila!! said...

    nur hayaty : hehehe..sorri k yasha..;-)

    xangonila!! said...

    hehehehe..nnt zaer update sape yang hantar result 2 k..tq2!!;-)

    MISS WHATEVER said...

    alamak.. level 2 je dah mati.. huhu... takpe2.. nanti nak cuba lagi.. make sure RM50 tu jangan bagi org lain tau! :)

    xangonila!! said...

    hahahaha...zaer xboleh tutup lagi kontest ni,sebab xde sape lagi boleh beat highscore blogger2 zaer..;-)

    MISS WHATEVER said...

    ala... nak jugakkk~~~ :)

    Shahir @ Meng said...

    cpt la potong highscore aku..
    baru bleh aku beat score korang..

    xangonila!! said...

    hahaha..shahir meg,sabaq2..setakat ni xde lagi boleh beat meng..;-)
    ade 5 orang higscore...

    tiefazatie said...

    wah..full dh shoutmix nie..hihi

    ros said...

    to zaer..ok..boleh ..no hal tu..insyallah..siannya..sampai g kelantan..jauh gak tu....:)

    tiefazatie said...

    zaer..lambat plak shoutmix nie loading..lalala..

    afzainizam said...

    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
    Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..

    syahira ariff said...

    ish
    kena tunggu peserta lain main dulu nie
    tgk saper yg sudah highscore
    nk atasi

    =D

    ros said...

    ok2..boleh je zaer..set2 jom2..:)

    amirasyraf said...

    zaer,setakat ni berapa markah yang paling tinggi???? Boleh join lagi x?

    saddam said...

    boleh join lagik?

    saddam said...

    zaer... check emel ye... :)

    LiFe KaMi said...

    contest yg menguji ketahanan mental...hehe

    xangonila!! said...

    saddam : yeahhh!! pecah rekod bro!!

    haha,shahir ngn Hex!! beat saddamm!!!


    Life Kami : Hehehe..Thanks bro atas pandangan..;-)

    saddam said...

    huhuhu....x sangka... silakan otai2 gamez... :)

    Aidi Si Junker said...

    bro..check email...

    daisy said...

    cantik header baru~

    saddam said...

    wah, dah ade orang potong...
    bro, check emel. :)
    hadiah no1 je ke? hihihi

    saddam said...

    congratz aidi...huhu..

     
    zaerr.com