12 Yeah!! my first Award From Blog SiBiru- Blogwalking Award

Yeah!! my first award da dapat..hehe..selama 2 minggu aku blogwalking ni xpernah nk pegang mane2 award..so,hari ni aku dah dapat blogwalking award dari Blog Sibiru.thanks2!.nak kate aku ni kerap blogwalking xjugak,tapi kene pandai2 la cari mase yang sesuai untuk blogwalking ni..hehe.sebelum aku disahkan betul2 dapat award ni,aku kene la jawab sikit soalan yang dituju oleh tuan punye Award..hehe..zas~

  • DIMANAKAH ANDA SELALU BW? =Hahaha,mesti la kat blog,abis 2 kat mane lagi??ops!! sori2..saje melawak..Hurm,selalunya aku akan cari blogger2 yang singgah blog aku dulu n dalam mase yang same aku cari blogger yang aktif mem'blogwalking.so,aku joint la dorang..hehe.
  • KENAPA ANDA SANGAT SUKA MEMBLOGWALKING? =Sebenarnye,kalau nk di ikutkan,aku ni memang kaki travel,so tabiat jalan2 aku ni tebawak-bawak sampai ke blog.Tak pasal2 aku suka mem'blogwalking ni..hehehe..
  • APA YANG ANDA DAPAT KALAU BW? =Hurm,dapat ape erk?tapi yang aku tahu bulan2 mesti sampai check kat umah aku..pelik la..hehehe..
  • MACAM MANA PERASAAN ORANG YANG DIBLOGWALKINGKAN OLEH ANDA ITU?=Ouh!! sungguh terkilan..hehe..yela,sanggup datang singgah walaupun blogger2 aku jauh.ade yang sampai kat vietnam,indonesia..fuh!!;-)

12 comments:

shiyda said...

tahniah dpt award ! eheh =p
thanks ye .

Cik Bucken said...

okiesss..cikbucken akan mengeksportkan award ini ke blog cikbucken dgn hebatnye!!ehehehe ^_^
trimas2 xangonila!

fizacaldina said...

suke travel ke...sama le kiter...huhuhuh

pu3mas89 said...

hahahha jawapan yang sungguh sempoi.. btw tahniah awak...

amira said...

congratsss
suka la tu..hehe

xangonila!! said...

hehehehe..xdela suke sangat..bese2 je..nnt kamu tag yea..

Dark Half said...

huhu..congrats incik xango..
cane ko leh dpt nick xangonila ni?

xangonila!! said...

hahaha,soalan yang 123 dark hafl tanye..xpe2..sebenarnye,name ni aku amek dari name burung belaan aku...hehe..

Dark Half said...

waahhh.. org yg ke-123 tu bertanya. takde hadiah saguhati ke?keke

burung belaan?huhu..len macamm jer, bro

xangonila!! said...

hahaha,hadiah!! xde budget tok yang 123 ni..kalau 12345 baru ade hadiah..hehehe..so,ko tunggu sampai giliran 12345 k..hehe

fuh!! bukan bird tut!! burung kenari!haha

Yaya said...

yaya pon suka travel juga...

xangonila!! said...

owh yeke??hehehe.

 
zaerr.com