37 Perjalanan Nuffnang zaer !

Salam 1blogger!! Harini da 2nd day kite berpuase,Alhamdullah semuanye berjalan lancar..hehe.harap2 korang pon cam2 jugak erk..Fuh!! sedar x sedar,zaer da 2 bulan merangkak dalam blogspot ni..nasib baik tak kecundang.hehe.Ramai jugak blogger kat lua sane tanye tentang nuffnang zaer,ade 2 siap mintak tolong ajarkan lagi..hehe..Zaer sebenanrnya bukan pandai n expert sangat dalam bidang ni,maklumlah blogger mentah macam zaer ni mane tahu ape2,nk kene orang ajarkan baru la terbukak mate n minda zaer..hehe..so,kali ni zaer nk kongsi ngn korang ape yang zaer dapat selama 2 bulan berblogspot ni..zas~hehe..



 Tadaaaa!! hehe..ni la UV trafik zaer minggu lepas n zaer tak sangka boleh dapat trafik tinggi cam2..ahakz!!.(baru 200+ da nk poyo)..hehe..Alhamdulillah,atas usehe yang zaer buat selama ni,zaer dapat ape yang zaer nak..hehe..Tapi zaer xberhenti setakat 2 je,mane la tahu boleh gantikan blogger yang tengah hot sekarang ni..(redmumy).hehe..Semua ni datang bukannye free,tanpa usaha korang xdapat ape yang korang impikan..cewahh!!..Buat setakat ni zaer baru je dapat 1 BE(buffered earning),thanks kepada nuffnang sebab bagi peluang kat zaer..So,pada blogger yang baru nk start cam zaer ni,usaha la lebeh sikit k..mane tahu,satu hari nanti korang dapat jadi duta Nuffnang,boleh g travel mane2..hehe..ok la,setakat ni dulu zaer kongsikan ngn korang,harap2 korang da tahu prestasi zaer dalam berblogspot ni  k..Tq u all!!zas~


Psst~Macam mane ngn journey nuffnang korang??mesti gempak kan..hehe..;-)

37 comments:

Hamzah Ian said...

wah... semakin mantap eyh..

xangonila!! said...

Hamzah lan : TQ2 bro..;-)mantap sikit2 je..;-)

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

wah wah...kina yg agak lame la jgak berblogging ni xlepas2 ngan NN..haha..
sbb slalu terlpas wat entry n bw.
bz sket ;(
pa pe pun..usaha g ye..
t leh blanje kina..hahahaha

xangonila!! said...

kina : heee..ok2,kalau ade mase nnt zaer banje k..kalau la..;-)

kamu pon same k,zaer doakan yang terbaik tok blogger or kawan2 zaer..;-)

Fie Lautner said...

kau dgn aku sama je baru lagi rupanya :D

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

kalau la????
zaer ad masa kan? duk uma je pon..
hik2..ad la tu.. (angkt kening)
hahaha

xangonila!! said...

fie : same erk??yeke??ok la.fie pon nk jugak..haha..;-)

xangonila!! said...

kina : hehe,(2 due kening zaer kat bawah)..;-)

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

tahniah ehhh mentah pon da byk atk gitu? bila lg? nk bulanjer

p/s: siot je ek tgk org dpt BE n traffic je nk pow huhuhu

xangonila!! said...

miss : hehe..tq2 miss!nnt kalau ade mase zaer banje k..2 pon kalau k..;-)

miss boleh buat 2,sikit punyer hal kan..;-)

suzzsuzie said...

masih baru jugak i ni...tp follower dh ramai....

Afiq said...

*miss tu mmg camtuh..nak pow je keje hahahaha

giler r traffic..maintain atas 200 tu..keep it up...sapala sifu nih... wakakaka

xangonila!! said...

suzie : hurmm..mybe kamu jarang bw kot.xpe2,usaha lagi k suzie..;-)tq2!!

xangonila!! said...

afik : waawawawawawa!! kene tabik kat sifu ni!! tq blogsibiru..

miss : zaer da paham 2,nnt zaer banje..;-)

Chaon Cornerz said...

rajin bw banyak ar trafik (UV) naik.. lain ar kalo dah glemer kan.. hahha.. rajin2 la BW.. =)

Usop said...

trafic yg agak baik, hehehe

n4dh!3r4 said...

pehhh.. jeles gila tgk tiang traffic tuh tinggi2.. @___@

xangonila!! said...

cha,on : hee..ye la kot bro..asyek dok depan lappy je,mane x naik..tq bro!!;-)

Usop : tq sop,zaer akan buat yang terbaik dalam industri blogspot ni k.;-)

Nadhirah : hehe..jangan jeles k nad..ala,kamu pon mantap jugak kan??;-)

Tomato Gurl's Life said...

wah bagusnye trafik zaer...mantooopp...haha..
oh zaer berblog 2bulan ek...cik tom genap 1bulan arini...hehe..

Wan_hazel said...

mantap zaer...hehhee,,kekalkan traffic or naikkan traffic je...msti BE berlambak masuk...lepas tu tarik pembace ngan keywod yg gempak..ehhehe..

xangonila!! said...

cik tom : la,same ke ngn zaer..ok2..keep it up k cik tom..;-)

krole said...

tahniah tok zaer yeahhhh!!!usaha mendatangkan kejayaan...usaha lagi dan lagi yeahhhh!!!ohyer shoutbox pnoh...popular da zaer skngni heee...

.:|kamaryeah|:. said...

waa~
tahniah2~
beshnye..bile nk smpi mcm tue~

Cik Jari said...

wahhhhh..........wahhhhh.....tahniah..tahniah...kagum ar......

xangonila!! said...

krole : adeh!!! penoh ke krole??ish,xleh jadik ni..kene beli SB baru jugak ni..btw,tq2 krole!!.;-)

Kamaryeah : Tq!! zaer hargai sangat kat korang..;-)

Cik jari : Wah!! tq2 cj!hehe..;-)

ejum said...

congrats..moga lebih maju lagi :)

najihah sahami said...

salam~zaer....ni minah musykil nih....minah ni baru lg nak knl nuff sume tu...so, ada la stu sklan nak tnye....baru2 ni kat page minah ada ads ellese ngn chewing gum tu...tp ble minah tgk campaign kat earning tu, xde la dinyatakan ada campaign tu nak tumpang...yg ada jz campaign lame.....so, camane buffered nk naik ek....ponin eden duk pikiaq~haipp..tlg jwb kt page minah bleh??heheh

atie said...

zaer.. akak dah byk kali masuk blog zaer tapi takleh tinggal jejak sbb chatbox zaer tu takde connection

nabilah abd rahman said...

wah..still baru tapi semakin mantap..hebatlah bro...

Mario said...

hebat ko...tahniah...

xangonila!! said...

kak atie : la yeke kak..maybe semalam 2 3 kali penuh..xtahu nk buat camne..tq kak atie..

Nabilah : Tq cz spprt me!!;-)

xangonila!! said...

mario : Tq mario.!!

selamat berpuase bang mario..;-)

RedBoy said...

owh.. tingginya trafik zaer.. congratz ye.. trafik RB utk bulan Ogos ni rasanya akan berkurang sebab setiap malam RB akan ke masjid utk solat terawih sampai habis.. lps balik penat.. kdang2 terus tido.. so, kesimpulannya bulan ni trafik ke blog RB berkuranglah nampaknya.. sedihnya..

dah la RB dpt BE bulan ni so, sepatutnya RB BW lebih banyak tapi nak buat mcm mana dah RB nak buat amalan yg bnyk bulan puasa ni.. terpaksalah tunda dulu aktiviti BW ni.. redha je.. setiap hari trafik kdang2 tak sampai 100 uv pon.. sedihnya..

xangonila!! said...

Redboy : Thanks redboy cz share ngn zaer..hehe..2 la,maybe UV untuk bulan puase ni merumdum sedikit,tapi kalau nk diikutkan zaer xde pape nk dibuatkan dalam bulan puase ni..;-)

SO,ape yang boleh ilangkan bosan zaer ni,berbw je la..hehe..xpe2 redboy,maybe 1 hari nnt ade mase tok redboy berbw..;-)

pu3mas89 said...

yeyeye zaer dpt duit.. dah blh kawen nie.. wakakkaka..

sop said...

tahniah.. semakin meningkat! teruskan usaha.. usaha tangga kejayaan..

Si Roti Kacang said...

nice~

 
zaerr.com