18 Tabik Spring kat blogger ni !! (Update)

Salam 1blogger!! fuh,pejam celik-pejam celik,baru teringat malam ni da masok 1 ramadhan..(zaer da ingat lame dah,korang??)..hehe..Dikesempatan ni juga,aku nk ucapkan selamat meyambut Ramadhan Al-mubarak kepada semua blogger2 kat luar sane 2..Harap2 kite sambut dengan baik kedatangan Ramadhan ni k..Amin..

Ok2,sambung balik..Ha!!,kali ni zaer nk story sikit pasal ape la yang aku dok tabik spring sangat ni.hehe.Sebagai seorang blogger yang mentah cam aku ni,aku hargai sangat ape yang aku terima dari blogger kat luar sane..korang paham x???hehe..maksud aku,macam korang dapat award ke,backlink ke,mesti korang rase terharu dan hargai ape yang korang dapat tu kan?..;-)..so,harini aku ade special blogger yang aku nk kongsikan ngn korang semua..hehe..korang nk tahu sape??.ok2,korang sambung bace kat bawah ni pulak..zas~

Tabik Spring kat En Krole !!

Pergh!! krole 2,korang kenal x??,tipu la kalau xkenal..blogger terhangat dipasaran sekarang ni!!.(promote bro)..hehe..kalau korang nk tahu pasal ape aku tabik spring kat En krole ni,korang klik sini..hehe.ade rahsia disebalik klik 2..korang tengok k..;-)..

**********************************************************************************
Tabik Spring kat En Sop !!

Wah!!orang lamo dalam blogspot ni (iye kew sop?)..hehe..Sebenarnye,aku jarang terjah blog En sop ni, sebab beliau selalu terjah comment aku je,so,mane la aku nk perasan die masok blog aku..adeh!!..sorry bro sop..hehe..korang masih ingat lagi x entry aku pasal Tolong zaer ! tu??baru je aku post pagi tadi..hehe..Tup2 da settle,tengok 2!bro ni senyap2 je masok blog aku pastu terus antar comment n settle terus masalah aku..yahoo!!ni xsah lagi kalau bukan bro sop yang comment,korang xcaye??korang tengok ni..hehe.aku rase beliau ni pemalu orang nye..hehe..Disebabkan bro sop ni menyelinap masok tanpe pengetahuan aku,aku bagi tabik spring kat die..hehehe..Thanks bro.

************************************************************************************

Tabik Spring kat En Afik !!

Yuhuhuhuh!! sape2 yang da tahu citer pasal aku ngn afik ni,sila zip kan mulut korang k..hehe..Sebenarnye,En afik ni la yang banyak bagi dorongan kat aku dalam industri blogspot ni..cewahhh!!Start dari aku merangkak sampai la boleh berjalan..Abis segala ilmu En afik ni bagi kat aku(kalau ade lagi bgtahu yea)..hehe..Disebabkan En afik ni yan banyak ajar aku dalam dunia blog ni,aku bagi tabik spring kat die(tabik macam dalam kawad askar tu)..hehe..Thanks u all!!.

************************************************************************************

Tabik Spring kat miss Nadhirah !!

Salam 1blogger!..hehe..kali ni aku ade tambahan blogger yang aku tabik spring..aku da janji ngn korang semua kan,yang aku akan update entry ni,sape2 yang kene 2 bertuah ler erk..ahakz!!..so,korang nk kenal sape blogger 2??ok2..nnt aku ceritakan erk..hehe..Die ni la miss nadhirah..Aw!!.korang nk tahu sebab ape aku tabik spring kat blogger ni??ha,beliau ni la yang dapat hit paling tinggi dalam terjah blog aku..kalau korang xcaye korang tengok ni..hehe..thanks to miss nadhirah..pada korang yang selalu terjah blog aku,ak nk ucapkan bebanyak terima kasih k..InsyaAllah kalau diizinkan tuhan,aku akan buat yang terbaik dalam industri blogspot ni..hehe..tq2 to all mybeloved blogger!!..;-)
 

Psst~Ramai lagi sebenarnye kawan blogger aku ni,tapi,sebagai permualaan aku post yang aku rase hot dulu k..jangan jeles..heheehe..InsyaAllah aku akan post lagi blogger2 yang kat luar sane,tapi yang pastinyer blogger 2 mesti la kenal aku n aku pon kenal beliau..hehe..zas~~


18 comments:

Afiq said...

haha tengkayu2..selamat berpose~! :)

xangonila!! said...

Afik : Selamat menjalani ibadah puase..

echah mashuri said...

jgn nk ngelat pose!haha

xangonila!! said...

hahahaha...baik sis..kamu pon same..;-)women no excuse k!!!

Sylangster Pressure said...

aku pun ade tlg la..tlg sebok2 je..ha3

RedBoy said...

aku x termasuk ke zaer..huhu..btw, tahniah pada korang semua.. hehe

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA BUAT ZAER & FAMILY DARI REDBOY SEKELUARGA

Cik Jari said...

hahaha....en afiq tuh jiran sebelah bilik or sebelah rumah??? ngeh2...



selamatt berpuasa....nnti dh dekat raya,jgn lupe sembelih ayam belanda....

:))

krole said...

wuahhh tq2x zaer...terharu krole,krole doakn moga zaer akan berjaya didunia n akhirat...

ohyer selamat menyambut ramadhan al-mubarak...yeahhhh!!!

sop said...

pertamanya sop nak ucap terima kasih atas penghargaan tersebut.. sop hanya bagi pendapat dan tak sangka pula pendapat tu dapat selesaikan masalah. sop pun baru dalam dunia blog ini..

sop pun tabik spring kat near sbb suka tabik kat org.. huhuhu
juga RedBoy mmg byk tutorial yg best..

selamat menyambut Ramadhan dan berpuasa..

pu3mas89 said...

acececeh.. dah senyum sampai ke telinga dah die ek?? hmm bgs2...

xangonila!! said...

sylangster (wan) : Hehehe..ok la 2 tolong sibuk je kan..ade la jugak..hehehe.. Selamat berpuasa wan..;-)

Resdboy : Nanti aku buat kan kat ko k redboy..;-)..Dikesmpatan ni jugak,aku da kleuarga mengucapkan selamat menyambut ramadhan..;-)

xangonila!! said...

cik jari : hahaha..afik atas mengatas la cik jari..;-)
oke2,raye nnt zaer sembelih ayam belande yang cik jari bela 2 erk..;-)


Krole : yaehh!! zaer jugak doakan semua blogger berjaya didunia dan diakhirat..peace no war!!;-)


Sop : hehehe..tabik spring la bro sop..hehe..selamat berpuasa..;-)

xangonila!! said...

pu3mas : heheheehehheheheheheheheheheheehehehehehehe;-)
zaer still senyum ni mas..camne??hahaha..

dunspeak♥ said...

selamat berpuasa..nanti berbuka jangan makan banyak sangat, kang tak larat gi terawih..hehee

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

alamak!! selamat berpuasa.!! hehehe
jgn ponteng2 puase lak taw!ahaha

n4dh!3r4 said...

aiseh.. tersenarai gak ke? malu i.. hihi~ anyway thanks ya dear! :)

Irwan Nemoto said...

perghh! yeah krole masuk list.. hahahaha :p

xangonila!! said...

nad : hehehe,biase la.blogger yang hot cam nad je zaer masokkan.hehehe..tq2!!

wan : hehehe,krole yang paling tinggi wat mase ni..yeahh!!!;-)

 
zaerr.com