12 Tolong Zaer !!

Salam semua..Aduh!!(aku merungut),susah jugak nk cari templete yang sesui untuk blog kite ni kan??.Kali ni da masok templete yang ke-4 zaer tukar(belum cukup 10 lagi da)..Fuh!!..kadang2 tue zaer berkenan jugak bile tengok blog2 yang 'colourfull' n 'simple' ni..tapi bile nk buat,hampeh!!da macam roti canai kene tebar 100 kali da..hahaha..Macam2 nk kene edit,tambah plak dengan according html,aku cukup meluat bile tengok code2 tue.tapi,nak xnk aku kene la belajar sendiri..hehe..Dah2,bukan 2 yang aku nk kongsikan ngn korang semua,tapi aku ade masalah sikit tentang templete baru aku ni n aku harap korang dapat tolong aku settle kan problem aku ni ok..;-)..


Ha!! ni la problem templete baru zaer,tibe2 lak bende 2(merah) menggeletek cam ikan..Adeh!!..aku pon xtahu ape masalah templete ni..kalau korang xcaye,korang try tengok sendiri k.hehehe.Tolong zaer k!!..
'Orang berbudi kite berbahasa',tapi kalau zaer,'Orang berbudi kite berjasa'

Psst~Bagi sesiapa yang tahu nk settle kan problem aku ni,silalah drop kan kat comment aku ni k..Tq all!!

12 comments:

sop said...
This comment has been removed by the author.
sop said...

sorry salah.. wrapper kot..
cuba tgk.. width saiz yg mana zaiz melampau2

Nur Hayaty said...

owh...kenapa jadi cam tuh...macam ular tersepit je..adeh...takmo ckp ular..geli...sabar ye zaer pasti ada yang membantu..yaty pun tak
thu,masih dlm proses pembelajaran..=]

pu3mas89 said...

lol.. zaer ade ganggu ape2 ke kat kod2 tue?

shiyda said...

ha'a la zaer .
bnda tuh mgeletek . kehkeh
cmne ley jd cm tu eh .
teknikal prob mybe . hee ~ =_=

sop said...

boleh bg link download template ni..
bukan nak guna tp nak tgk..
cam ada width: auto

atau seacrh width: auto
gantikan width: 930 ker..

sop said...

rasanya ada tambahan yg terlebih sudah..huhuhu
mungkin widget atau lain2..

xangonila!! said...

sop : Tq atas bantuan kamu sop..hehe..

Yaty : hehehe...cacing ler yaty..cacing yaty xtakot kan??hehe..tq2!! semua da settle,nnt kalau yaty ade problem tanye k..;-)

xangonila!! said...

put3mas : alala,xde pown..zaer da save terus tadi..tengok2 menggeletek cam cacing kepanasan..;-)tq mas!!!

syihda : hehe,ntah la syihda,zaer pon pening lagi ni..tq2 atas ambil berat k..;-)tapi,semua da settle..hehe

Tomato Gurl's Life said...

sorry xtaw la...cik tom blogger baru...xretii...hehe
btw cantik la layout baru ni..colorful...

pemanas cerita said...

aku pun x de template lg.x sempat nk cri.bile ade mse sibuk bwt en3 n blogwalking.hehe

xangonila!! said...

Pemanan cinta : Oh yeke!!ok2..tq bro atas pendapat bro..hehe..;-)

 
zaerr.com