15 Award zaer !! ( Update !!)

 Salam semua,wah!! da lame zaer xupdate entry dalam blog xangonila ni kan?(xde idea la weh!!)..hehe..Tumpuan sekarang nak blogwalking je,sampai nk update entry pon tak ade masa..ish!! zaer,zaer.Takpe2,aku xnak hampekan korang bile melawat atau terjah blog xangonila ni..hehe..Thanks kepada cik yuyu,sebab die ni la yang perasan aku tak update entry kat blog xangonila ni.(macam mane yuyu tahu ni??)..hehehe..So,kali ni aku xde pape nk dikongsikan ngn korang semua,tapi aku nk bayar hutang2 award yang aku terime sejak minggu lepas..Tq u all!!.zas~


Award Dari Fie..


Ha! comel x award yang aku dapat ni??da tentu2 tuan yang bagi ni pon comel kan?hehe..Tq kepada adik Fie sebab selalu terjah blog zaer dan yang pasti aku selalu jadi penghendap blog fie ni..hehe..Yang lagi best tentang award yang aku terima ni,Fie sendiri yang create dan design award ni mengikut citarase die.(kecik-kecik da pandai)..hehe..kalau korang semua nk tahu sape adik fie ni,jom kite terjah blog die k..zas~

Psst~ Aku akan tag award ni kepada sesiapa yang terima message dari aku..hehe..

                  ***********************************************************************************

Award Dari Krole & Cik Tom..


Ha! Korang nk tahu x,award ni la yang paling banyak aku terime dari blogger2 kat luar sane 2..hehe..Tak silap aku da 3 kali post award ni dalam blog xangonila..Tapi,aku still jugak nk buat,sebab aku xnk hampekan blogger yang bagi award ni kat aku..(sebab 2 ler lambat nk post).. hehehe..Aku nk terima kasih kat En Krole n Cik Tom atas pemberian award ni..Kalau sehari aku xterjah blog diorang ni mesti xsah,sebab aku suke chat ngn blogger2 ni..hehe..tQ all!!.So,korang da terjah blom blog yang sedang hangat dipasaran ni???tunggu ape lagi,jom serang!!.;-).

Psst~Macam biase ler,aku akan tag award ni kat sesiape yang terime message dalam shoutbox 2..hehe..zas~

***********************************************************************************

Award Dari En Ozzy ..

Wah!! xabis2 lagi ngn award xangonila ni..hehehe..Kali ni aku dapat award dari En Ozzy,beliau ni orang lamo dalam industri blogspot (iye ke??)..hehe..Klau korang tengok betol2 award ni,da nak dekat same dengan award backlink 2 kan?? tapi yang ni just award biase je..hehe..Tq En Ozzy atas pemberian award ni (kalau ade award lagi,bagi erk)..hehehe..ok la,so,kalau sape2 nk kenal ngn En Ozzy ni,silalah terjah!!hehe..zas~~



***********************************************************************************

Award Dari Nadhirah


Fuh!! Award penghabisan..hehehe..xde ape yang zaer nk mengarut kat sini..Tapi,zaer respect blogger yang bagi award ni kat zaer..korang nk tahu sape???beliau la Miss Nadhirah,memang sempoi giler blog dier..zaer xpenah missed terjah blog ni,setiap hari zaer akan terjah blog nadhirah ni.(bukan terjah tuan empunye blog k!!)..hehe..Walauape2 pon,zaer nk terime kasih atas kesudian korang lemparkan award kat zaer..Thanks u all!..


***********************************************************************************

Award Dari DC


hye! salam 1 blogger!..hehe..Fuh!! Tinggal bape minit je lagi nk berbuka utk 2nd day berpose ni..yahooo!!.So,sebelum 2 nk berbuka puase ni,aku sempat lagi nk post award yang aku dapat arini..hee..Tq kepada Encik Dc k..Sebenarnya En Dc ni sempoi je orang die,tiap kali aku masok blog beliau,aku rase cam sempoi je tuan rumah ni..,yela,balas shoutmix pon gune ayat sempoi je,apada mamat nih..;-)..kalau xsilap aku,blog En dc ni penuh ngn dowload muvie taw..so,kalau korang nk tahu sape En dc ni,korang jangan lupe terjah k..;-)..Tq dc!!..aku akan tag award ni pade blogger yang bertuah k..zas~


***********************************************************************************
 Award Dari Cik Tom lagi..


Salam semua,wah!! harini zaer nk update award yang zaer dapat minggu lepas..Care zaer kalau nk post award,zaer tunggu bebanyak award dulu,pas2 boleh bayar sekali gus..hehe..Ok,kali ni zaer dapat lagi award cik Tom lagi taw..Ai cik tom,banyak award zaer dapat ni..hehehe..Neway,thanks k Cik Tom sebab bagi award yang comel ni..So,sebelum zaer betol2 dapat award ni,zaer kene jawab soalan yang dituju khas dari empunya award..zas~~



Apa nama blog/kenapa letak name 2 ?
- Xangonila/diambil dari name burung kenari belaan zaer..hehe..

Jelaskan kenape anda boleh ade idea nk letak URL blog anda ?
- Sebab name xangonila ni lain dari yang lain..hehe..

Bila blog mula beroperasi ? 
- Kalau xsilap zaer,awal bulan 6/2010.(kalau xsilap la).hehe.
 
Siapa Follwer pertama Anda ?

- Afikbukhari.com ( Blogsibiru )


Ucapan untuk si pemberi Award ?
Zaer nk ucapkan selamat maju jaya kepada Cik tom..2 je..hehe..Thanks Cik Tom..


~ Zaer akan tag award ni kepada sesiape yang bertuah k..;-)..zas~


***********************************************************************************

Award Dari En Krole Dan Abang Tomen..


Hehehe..2nd award ni zaer dapat dari En Krole dan Abang Tomen *yang sampai sekarang tak abis-abis lawan monster*..wah!!..Tak putus2 zaer dapat award dari blogger-blogger kat luar sane..Thanks krole dan Abang tomen ..Dari award blog,sampai la ke award freindly pulak..hehe..xpela,zaer xkisah dapat ape2 award pon,tapi yang penting ikhlas k..;-)..macam biase la,kalau nk amek award ni,zaer kene jawab soalan yang diberi oleh tuan empunya award ni k..zas~
Nyatakan 7 makanan kegemaran anda semasa berbuka puase dan bersahur :
Capati
tosai
Nasi Beryani
Roti BOOOM!!
kuih Tepung pelita
Ayam Golek
Mamossa


Zaer akan tag award ni pade sape2 yang bertuah k..Thanks En krole dan Abang Tomen ni..Peace no war!!


Psst~~Zaer akan post kan award ni dalam mase 2 atau 3 hari je,then zaer akan pindahkan award ni dalam peti sejuk zaer yang kat header 2..hehe.. 

 

15 comments:

WONG SIKAMPUH said...

Singgah pagi...Award nya bagus..Visit me back

AiDa AzRyN said...

wah.. syaba bette cuz dpt award~ :D

Tomato Gurl's Life said...

hehe..cik tom mmg ske chat ngan zaer..kuang3...
eh yang 1st award dr adik fie tu bukan ke kartun pocoyo???kdg2 suke gak tgk..huhu...

pu3mas89 said...

perghhh.. byk gile award die !!

xangonila!! said...

Wong : Tq yq wong..;-)

Aida : Syabaz bette sebab bagi award kat zaer k..;-)

Cik Tom : Hehehehe..tenkiu cik tom,zaer gargai sangat2 award pemberian Cik Tom ni..;-)

Pu3Mas : Ala,mas jeles la 2..nnt zaer bagi kat mas k..;-)Tq mas..

pu3mas89 said...

jeles? huh xjeles pun.. sambil buat muke belagak.. lalalala

Cik Jari said...

perghhhhhhh.....glemer la encik nih..menang banyak award...tahniah2:)

Tomato Gurl's Life said...

bodek la tu..ekeke...

Fie Lautner said...

kau niy nk kene ke. adik pulak -_-"

xangonila!! said...

Cik Jari : Hehehe..mane ade glamour cik jari..Thanks atas support korang k..;-)


Cik Tom : Hehehehe,cik jari nak award ni..nnt zaer bagi..;-)

Fie : Ape ni tokey!!ok ler 2..famous ko nnt adek fie!!!hahaha

sop said...

tahniah..
moga terus comel yer

Cik Bucken said...

cumillnye award tuu...uhuhu

xangonila!! said...

sop : cett!! moga terus comel 2 yang xtahan..;-)ok bro sop..tq2!


cik bucken : hee..cik bucken nk yang mane 1??zaer boleh bagi..;-)

cawan merah said...

wargh!! comel gile pocoyo!!!!

icee-yah said...

TQ dapat award ni:)

 
zaerr.com