26 Lawak Versi Sukan Part 2 !!

Salam semua,korang semua sihat tak harini?nk lagi lawak dari xangonila?..hehehe..korang masih ingat lagi x entry aku pasal Lawak versi sukan 2? kelakar kan?hurm!! kelakar ke?..hehehe..Tidak dinafikan,entry tu ramai jugak yang tengok,biarpun sekadar gambar,tapi memang kelakar..;-).Thank you all..Aku pon xtahu sape la yang snap gambar dorang tu..hehe..Bagi korang yang belum tengok lagi entry 2,sila klik sini untuk tengok entry lawak versi sukan ni..So,harini aku ada sambungan part 2 bagi entry lawak versi sukan ni..jom layan!!..ceng-ki-daut..hehe.zas~


 'Sllluuurrppp!! mai nk rasa sikit hang pakai deodorant ape..'

 
'Oouucchhh !! layan beb,sekali lagi yer..'

 
'Adeh!! melekat la pulak...'

 
Nah!! hamek ko lipat gulung aku bagi..hehe..

 
'Wah!!! dapat French lagi!!'.mmmuuaahhh!!


'Zasss!! padan muke ko kene lempang!!2 ler sape suruh main kat sini..pegi balik!'

 
'Oiitttt!! ape ni main wrestling tengah padang!! Refferee tengok ni!!'

 
'Mak aih!! mane satu hidung aku lepas ni??'..


'Tu ape reff dalam seluar 2??bak mai la bola 2,kami nk nk main ni..'

 
'Srrrtttt!! tak hingat nk break Emergency tadi..adeh!!.'

 
'Eh!!! asal ko ni???kalau iye pon jangan ler excited sangat..malu aku'..


Hehehehe..macam mane ngn gambar ni??ok x??trimas sebab tengok..zas~

Psst~Nanti kalau ade yang latest aku update ye..;-)..

26 comments:

iqbalsyarie said...

Waahhh...ni gambar betul ke fake?scary!huhu
Latest post:Cerita Pangkor bahagian 1

fzikuz said...

ahahaha.. giler arh..
klakar dorh! ^_^

xangonila!! said...

iqbal : hehehe..gambar betol kowt..hehe..snap secare xsengaje.;-)

xangonila!! said...

fziku : hehehe..tq! bro..;-)

krole said...

bro shoutbox pnoh...wuahhh dasyat2x...heeee...

xangonila!! said...

k role : hehehe..penuh ler air banyak..;-)

padin said...

pemenangnya ialahhhh..

jeng jeng jeng..

gambo last tu ekekee, terbaek xang!!

xangonila!! said...

padin : hehehe..tq padin..gambar yang paling best bagi aku yang gambar bola 2..;-)

padin said...

ekkekeke gambo bola da selalu sgt tengok hehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

siannye yg terhantuk tu n yg terjilat ketiak hak3 suwey la wei

xangonila!! said...

hahahaha..2 ler pasal miss...sian kan???;-)

¶A.K.I¶ said...

alaaa ko!
pesal ak nk lepak chat box xley!
xrock aah! <-------gle lari dr n3!!

Mohamad Nur Hidayat said...

adoi xde bnda lain ke nak jilat...yang lembu 2 excited sgt tu

xangonila!! said...

dayat :hahahaha...biase ler...darurat..;-)

amira said...

geli aah gambo no satu..eeeee~~

xangonila!! said...

amira : hhehe,orang 2 xgeli pon ..;-)

RedBoy said...

hoho.. sgt kelakar.. mcm2 lah diaorang ni.. hehe.. nice xang..

xangonila!! said...

Red boy : hehehe..macam2 ler sekarang ni..Tq REDBOY..;-)

tiefazatie said...

cpt ah..hihi..full dh shoutmix dear..=)

Nur Hayaty said...

ala,yaty asyik kena lebih limt kat shoutbox je..sedih tau..ok ini sambungan dari chat tadi

"haha...ehh..baru perasan ada orang tu tak follow kiter..huhu,tapi takpe tak paksa..follow ngan ikhlas..yaty follow zaernya blog dengan ikhlas..eceh..hehe"

Blog Leader said...

KahKah... kelakar gamba ni.. Tgk kelakar tapi keadaan sebenar xtau...

En.Wan

emieysandra said...

gambar 1st 2..yerk!!

~_^

xangonila!! said...

blog leader : hehehe tq2 bro..;-)

tiefazatie said...

full plak nie shoutmix..hihi

cuz said...

mmg layan habis la bro..ngeh³

elmo blurb said...

ase cam penah grab pixca nih wat entry . HAHA

belog elmo : Emosi Dalam Misteri

 
zaerr.com