16 Cara- cara terbaik untuk kejutkan orang dari tidur ??

Salam semua..Tak abish2 ngn lawak xangonila ni kan..lawak ke???hehe..Kadang2 tu,lawak ni best jugak kite layan,yela boleh hilangkan tension dan naikkan mood kite..betol x??..Dah2,bukan tu yang aku nk cerita ngn korang,tapi harini aku ade video menarik bagi korang yang nk kejutkan sape2 untuk bangun dari tidur..hehe..Yang pastinye bukan dengan cara simbah air atau ape cara yang korang buat..aku akan ajar korang 'step by step' k..so,bagi permulaan,korang tengok video ni dulu..zas~









Step 1 : Korang kene buat situasi kelam kabut supaya orang tu tahu ape yang terjadi pada mase 2.
Step 2 : Korang haruslas masukkan sesuatu kedalam mulut supaya orang tersebut senyap dan ikut segala yang disuruh oleh korang..hehehe..selamat mencuba!





Step 1 : Korang mestilah mempunyai Audio yang berkesan supaya orang tersebut terkejut dan terbangun dengan sendirinya..hehehe..selamat mencuba!!





Step 1 : Same seperti dengan step video 2 tu..hehehe..selamat mencuba!!


Hehehehe..macam mane ngn cara aku ni??okey x???bagi sesiapa yang da buat cara aku ni,bgtahu aku yer..;-)..

Psst~korang ade care lain x kejutkan orang???..hehehe...

16 comments:

Afiq said...

hahahaha no3 yang paling sempoi~!

princeduyong said...

haha...ok gak tu...tapi aku suka siram guna air panas...

KASIH AYAH

xangonila!! said...

afiq : hahaha..cam #@$@!$#@..;-)

xangonila!! said...

prince duyong : hehehe..air panas???adeh!! sakit 2..;-)

nabilah abd rahman said...

hahahaha...letak je speaker tepi telinga orang yg hendak dikejut then pasang lagu kuat-kuat...tak pun jerit sampai keluar anak tekak tepi telinga dia...

xangonila!! said...

hahahaha...ade tips menarik ni..nnt zaer try k..;-)tq2!..

suzzsuzie said...

sesuai gak ek nak kejut orang bangun sahur nanti

xangonila!! said...

hahahaha..memang sesuai..pakse je suruh bangun,kalau boleh video num 1..;-)

Mama JnJ said...

ni kalau kejutkan husband aku ikut cara ni..kang...hehe..no 3 best

xangonila!! said...

mama JnJ : aish!! jangan ler sampai cik abang pon kene..mengamok kang..;-)

padin said...

hahahahahhahahahaaa

betoi2 ni cara yang memang aku rasa berkesan utk org2 yg memang payah nak bgn tido ekekee..

ko tido le xang, nnt aku sumpit ko ekekee

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ketok je ho3

xangonila!! said...

padin ; hahaha..nnt aku tido ko humban aku dalam toilet k..;-)

xangonila!! said...

miss : hehehe..nk ketok mane miss??kepale???kaki??prot??hehehe..;-)

tintabiru said...

gunakan baris ayat hikmat..

"siapa yang dah bangun alhamdulillah..siapa yang belum bangun innalillah.."

huuuuuiiii..menusuk kalbu tu..

xangonila!! said...

tintabiru : Amin..hehe.;-)

 
zaerr.com