25 Lawak Versi Sukan !!

Salam semua,Fuh!! Cepat je masa berlalu kan??.kadang2 tue,sampai xsempat nk kire hari yang berlalu,tup2 hari ni,hari permulaan bagi bulan Ogos..hehe..Xpe2,bukan 2 yang aku nak cerita dengan korang semua..Kali ni aku malas nk tulis entry panjang2 sebab kadang2 tue bosan juga bile bace entry panjang ni,kene pulak entry 2 penuh 1 page!!argh!!malasnye aku!!..hehe..so,sebagai permulaan hari baru dalam bulan ogos ni,aku nk kongsi sikit gambar lawak versi sukan..ceng-ki-daut..ops!!..check-it-out..hehe..



'Waaaaa!!! mak!! saya nk balik!!!'..


'Adeh!! comfirm Plastic Surgery lepas ni..'


'Aaaauuwwww!! ape ni bang!! saye xde kene mengene pon dalam game ni..'

'Arrggghhhh!!! asal ko sepak 'bola' aku'..
'Mak Aih!! mampuih aku ni!!'



'Fuuhhh!!!! hamek ko mentera aku ni,comfirm kalah lepas ni..'


Yahoooo!! dapat french kiss!!!!


'Alamak! silap style la abang..sorry ok..'


'Ooiii!! berapa lame ko xbasuh G-string ni hah??'



'Adeh!! melekat la pulak!!..'


'Nah hamek ko!! due2 kaki aku bagi..hehe.'


'Huurrmm!! xde adat la mamat ni..'

Hahahahaha,macam mane ngn gambar2 ni??macam2 la sekarang ni..hehe

psst~Bagi korang yang ade koleksi gambar2 lawak,kongsi la dengan aku..;-)..zas~

25 comments:

n@jwamz said...

hahahahahaha... klako!!

xangonila!! said...

banyak lagi nk upload,tapi takot berat je..;-)tq2!

padin said...

salam..

hahaha memang kelakor la, siot je sape yg amik gambo nih ekeke,

tu tandanya main dengan penuh perasaan, bersukan sepenuh hati, bukan macam atlet kita, main2 je banyak..

xangonila!! said...

hahaha..padin mesti atlit kan???

tahniah dorang semue ni sebab gambar ni tercalon dalam funniest picture!!

padin said...

hehe atlet la sangat, lari 2 3 tapak da mengah ekekee..

ekspresi muka tu yg buat kelako..

miahahahahaa

xangonila!! said...

hahaha..betol 2 padin,muke dorang cam#@$#%$#%$..;-)

dunspeak♥ said...

ekeke..lucuuu!!

padin said...

kalau ko bersukan nanti, biar aku jadik tukang amik gambo ekekeke

tintabiru said...

haha!!menarik sgt!!hiburkan hati di pagi hari keseorangan tanpa teman..eceh..

hentakbelipat said...

hahaha..itu terbaek

xangonila!! said...

dunspeak : hehehe..memang lucu..;-)

xangonila!! said...

padin : 2 kutuk ke ape padin???;-)

xangonila!! said...

tintabiru : hehe..seronok je kalau dapat ceriakan hati bloger2..;-)

xangonila!! said...

hentakbelipat : hehe..memang terbaik..;-)

padin said...

apa lak kutuknya? nak snap gambo terbaik jugakla, bole post lagi dalam blog entry ekeekee

xangonila!! said...

hahaha..iyo la 2 padino..;-)

Khairul Azmi said...

xleh blah la..
memang lawak..
lawak ala2 lucah pon ada...

xangonila!! said...

khairul Azmi : Hahahaha..ala2 lucah kat mane khairul???hehehe..

Anishaway said...

wahahau !

FarHa said...

adehh..gelak sorg sy bc entry nih hahaha

xangonila!! said...

farha : hehehe..jangan gelak lame2 yea..;-)

amira said...

lawak siot.. ~~

xangonila!! said...

amira : hehehe..tq2!!

Cikgu Fikri said...

Serius kLakar!!!!
hahahahahahahaha

RastaMat said...

Lawak doh!!!
wakakakakakaka...

 
zaerr.com