61 Buffered Earning ke-15


Salam semua.Waa.Time dapat BE baru nk update.Ape jahanam tol mamat ni.Relaks2,yeah! Broadband ku yang  selame ni merajuk tanpa sebab,kini pulih seperti sediakala.*tu pon dok area yang ade 3g*.Sengal plus hampesss bile dapat tahu kawasan kampung aku pon ade 3g berbanding kolej ku yang kini bleh dikatekan ala-ala Las Vegas at rantau panjang,tapi kalau bab coverage 3g? Tetap ke-laut.Sabar dan terus sabar.huhu

3 minggu aku pulaukan blog ni,takde sape nk jage.Trafik da macam gunug siput sedot.Sekejap ade,sekejap tade,tapi still gagah lagi untuk peroleh BE yang ke-15.Waa! Kuasa ape yang aku pakai sampai dapat BE tanpa raih trafik yang melampau? Tu semue Kuasa Maha Pencipta.Aminn *rezeki di tangan Allah S.W.T* Benerrr,trafik ku hanya boleh dibilang menerusi jari-jemari korang sendiri.Tak percaya? Percayalah....

Ku yang kurang berblog buat masa ni,masih mampu yakinkan pihak nuffnang untuk berikan BE yang seterusnya.Biapon blog tanpa tuan tanah ,tapi meriah dengan penghuninye.Yeke?? Bedal sudeh!.huhu.Terima kasih pada korang semua yang tak putus2 lemparkan trafik satu hala dalam blog ni,mungkin ade masa nanti,akan ku terjah untuk sesi trafik 2 hala bersama korang.Harap korang paham dengan tahap KEBIZIAN dan kebatasan untuk beron9 disini.

Terima kasih jugak pada PIHAK NUFFY sebab bagi lagi BE kat blog sawang-sawangan ni.Ku tetap hargainya walaupon ku tak sempat nak raih pendapatan melalui BE yang baru .Thanks again 4 da Nuff community.Terima kasih kerana membaca.zas~

Digi Happy ( Banner Ads aku tak sempat hambik!! )

Notakaki ~ Sekarang ni musim Buffered Earning,sakau habis-habisan.hehe.

61 comments:

M a W a D D a H said...

sama2 zaer..kehkehkeh...

lamenya zaer menghilang...huhu

RastaMat said...

wa ingat lu dah kawen lari kat golok..
wakakakka....

eRza farEeha said...

hahahha..alamak..br nk jd 1st comentor..kah3.tahniah..piza 1,bro gebu 1.haha

najihah sahami said...

waaa..thniah beb...hehe..lama xjumpe...hak2...

Bulan said...

tahniah boh!

echah mashuri said...

perghh...terbaekk ah zaer:)

RastaMat said...

celah mane wa nak mencarot ni hamlau??
hahahha...
delete komen ni..

M a W a D D a H said...

yer zaer yum yum yummy...hak hak hak..sehat jerk kat sini nie...

zaer??dah makan??dah mandi??

banyak tanya plak kan...:p

najihah sahami said...

hahaa...xde paper cer pon ni...bosan la mek oi...line ni pun semput..haha...i ngat u dh KO kat hutan tu...

hahhahaa

Gayahspears said...

tahniah pkocik zaer!!! leh banje aku ni..lalalalla

blog-tips-kurus said...

mesti depa tersasul bagi kat dak zaerrrr ni.. 'meh secawan!!' ;)

Lagenda said...

weeeewit!!
15 utk tahun 2011 ke zaer??
Giler manyak berlemon2 tu...
tahniah2

missSenget said...

wah2...
jum mcD...

Izamir Ridzwan said...

aaa lama ku tggu entry mu wahai zaer

Ellen said...

wah..tahniah dik...suh lu pihak nuff tu bagi BE ngan akak ni...mcm dah pilih kasih dah ni..miahahahahaha....

Faizal Fredley said...

TAHNIAH BRO..AKU X ONLINE 2 HARI PUN DPT BE..JAP LAGI NAK BUAT ENTRY PASAL BE...

░♥si lampu neon♥░ said...

zaer mane kooooo ! huhu


Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

zirconia said...

blog zaer memang hebat. takde entri baru pun BE melekat :D

Miza Yusof said...

tahniah zaer :) bestkan bila dapat BE :)

pu3mas89 said...

zaeerrr.. nak sikit leh?? haha...

nadzirah aqilah said...

nak jugaaaaaaaaaaa!!!!!!!

i am S!L4H.. said...

bstnyeeee uncle zaer ni..lme ilang tp blog byk be...huwaaaaaa
jom paren2..ngeh3

cOnfuSeME said...

wow..
haha...ley blnja la nt nih..huhu

deCrewz said...

Ho3.. Blanja 1 BE..ahaks.. Busan pulak aku ko xde.. Cepat2 cari line clear..ha3

Faizal Fredley said...

WAH LAMA TOL KO X DTG BLOG AKU..WEH PAYAH AR KO X LETAH SHOUT BOX....FB KO X DER KER??? NAK BORAK2 SUSAH WEH..MANA AD MANTAP..AKU MCM TU JER LA...AHHAH

Zalin said...

tahniah bro..mantap!!!

Afiq Bukhari said...

hoho dapat be lagi ka?afiq ni xdapat pun haha study ok ja..cane sane?banjir lg?

dak eina said...

asyik zaer je ade BE.. xaci.. nk jugak!!!

ASSOYFINGER67 said...

salam zaer..wah aku pun terasa kao tak ada...satu lagi ..si AJpun lama dah hilang....aku baik jer zaer...datanglag sesekali...nie langsung sunyi..huhu

ASSOYFINGER67 said...

Aj...blog geng cerita sensasi...hilang terus budak tu..dulu aku selalu borak gak ngan dia...kao tengok kat link blog2 kat tepi blog aku tu...Padinpun dah mula sibuk dah...tukarlah BB..kao kat mana nie...:)

ASSOYFINGER67 said...

yelah...aku rindu masa2 dulu....Miss XYZpun dah mengandung 2 bulan..huhu..adik aku jeman tak blogging lagi...dia bukak warung depan rumah aku...nnt CNY aku balik aku sampaikan salam kao...ok...aku berundur dengan rasa rendah diri dan semangat persahabatan yg tinggi..salam zaer..jaga diri k...senang2 datang lagi...:D

Cik Miera said...

aiyak..sekejap je ke?hik3..

thniah..bnyak nye be zaer..huhu

Yanie J said...

erm tp nape ek BE DG happy ni kureng bjoget2?

uncleeeeeeeeeeeee!!!! sudah lupakah sama ku?kuikui

Lagenda said...

a'a soy..aku pun merindui masa2 kita bemesra dan rapat dulu.
Ye la dulu ada kopitiam..leh lepak2 kat sana burak2 kan..skrg ni msg2 bwh haluan sendiri.
Tinggal la kita sepasang mak pak yang tua ni tgk anak2 kita pi mengejar masa depan diorang..*Rasa tua betul aku nih** Uhuks..

adda said...

salam zaer, akak selalu ke sini tp mmg dah takde shoutbox huhu.. so tak sempat nk tinggal komen kat posting huhuu... tahniah dpt be

fiezah91 said...

pergh! byk la be ko weh.kongsi. haha..
pstt..hujung tu ucap mekaceh mcm ko dpt anugerah je weh.hehe

najihah sahami said...

ohhoi zaer...meh la nak join gosip..nk bergosip2 pasal u la ni yum...hehe

najihah sahami said...

haha..au tkut yea..smpan je niat murni tu yea.haha..p masuk tdor la derr. nite2.

Bulan said...

salam.gosip pe wes?jgn dilayan sgt.ahakss take care bro!

NuSaNa NoSa 91 said...

fuyyooo~ hebat la zaer~~ tahniah! ^_^

ammboi.blogspot said...

wah...rezeki tu... amin....

Sham said...

lepas beliau, beliau...

aku boleh dapat iklan air kencing setan la plak...

maxi rosli said...

wah best la ko zaer aku satu BE pun x dpt lagi ni nak kena tingkat kan usaha,,ni gogo MR

secantikmanis said...

alamak...ngelat sungguh la bro nie

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

aleen aiden said...

wuuu..banyaknye BE die..jeles!hu3

diana said...

akak rasa nuff merajuk dengan akak la..
dah lama tak merasa be ni..
jeles tau!!

najihah sahami said...

yunk!!
lama xnmpak ni...
kong da ke?
hahahahhahaha

eRza farEeha said...

adess,,,nk balas kt mne ni??kt cni ke?/

Bulan said...

wes.letak ar SB!

fadwa said...

waa..
tahniah ek..
camne nak yakinkan nuffnang yang kita still akan ada ramai pengunjung?
tips plezz:)

azhar said...

heran jugak...blog yg kurang aktif dpt bnyak BE...hehe...samalah kita

f_aRa_aINa989 said...

congrats..=)

cOnfuSeME said...

huhu..tau xpe derr...;P

Cahaya Kehidupan said...

zaerrrrrrrrrr windu lorr..hoho..papepun tahniah..=]

Anonymous said...

nalezy sprawdzic:)

Ezay Hadry said...

gratz2...byk BE ko ek..hehe
hebat2..BE tanpa trafik

Chaoi said...

sudah r zaer.aku xpernah dapt kot BE ni..ko xnk ajar ak..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..tahniah zaer..

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! ke-15 tuuu, thniah2! ^^

caliph shuriken said...

congratz ^^

latest en3: ~ salam maulidur rasul ~

 
zaerr.com