30 Cuti!!


Salam semua.Yehaaa! Akhirnya dapat gak aku balik rumah untuk sambut tahun baru china*Sambut cuti je,raya china,depa la yang sambut*.huhu.Lama tak update blog ni,ingat da lingkup,rupenya masih segar cam cendawan baru nk tumbuh.Terkial-kial jari nak menaip entry,kalau dulu bukak je mate,terus g hadap blog,tapi skng buku je yang jadi makanan utama setiap hari.*Sila percaya*

6 pagi tadi aku sampai kL.Naik kematu "seat back" aku bile dapat kerusi yang sofanya tercarik.Ape punya pesen ar bas tu,keadaan luar nampak cam first class nye bas,tapi bile masuk! Hampeh! Dengan seat takleh adjust,sofa tercarik,pemegang yang da patah,still lagi bagi penumpang tu(aku) duduk.Frust menonggeng seketika.hehe.Tapi takpe,drebar bas tu bawak laju o0oo,i loike! haha.

Harini CNY,ape plan korang cuti2 ni? Mesti ade yang tengah enjoy berpicnic kan? Aku just berblog je,tu pon dah memadai bagi aku untuk isi masa cuti ni.Tapi kalau ade plan2 nk g memana,aku ar orang pertama yang tempah tiket.hehe.Harap dengan cuti yang ade ni,korang enjoy habis-habisan okey! Bukan senang nak dapat cuti awal2 tahun macam ni,hari buruh(pekerja) pon dapat cuti sehari.So,habiskan masa cuti dengan perkara yang berfaedah ok.....zas~

Notakaki ~ Aku nk pasang shoutbox balik lepas ni.hehehehe.

30 comments:

secantikmanis said...

brooo rindu mehhhh

berapa lama kau cuti nie??

pu3mas89 said...

zaerrr.. jom la mai srwk.. kite cuti skali nak?

p/s: miss u cgt2 ok ! anda paham ke tidak !!! ngee ~~

NuSaNa NoSa 91 said...

slmt kembali zaer~~ slmt bercuti~~ ^_^

Pendekar Berkuda said...

hidup pun blog ang nih/...

Pendekar Berkuda said...

lama betul nak tunggu ang update blog...
bila nak pakai streamyx kat umah??

Pendekar Berkuda said...

dan yang paling penting~! Selamt Bercoti bak kata akak dari kelate~!!
wakakakakaa~!

najihah sahami said...

haha..finally, budak ulu update blog jgk!!hahaha..

wess...pasang la pat..ley gosip. hahahah

Bulan said...

selamat bercuti boh!
datim puah ngan gewe tuh.ahakss

eRza farEeha said...

slmt bercuti!!haha..xpe..dok dlm bas cm2..smpi gak kn..hoho

nazirulhazwan~ said...

gile la, zaerr da kembali.haha

NurSolehah said...

lme bangat kamu menyorok !

Cpt2 psg sB... xsbr nk jerit ni...

Izan Ishak said...

salam zaer...
lama tak komen2 kat sini.
alhamdulillah dah sampai pun rumah tercinta ye...k.izan pun tak ke mana2 cuti ni. dok umah je. ni pun nak ujan dah kat sini...langit gelap je.

**yay!!boleh jerit2 balik kat SB zaer pas ni. tau tak? ramai kata template k.izan cantik. kredit to zaer *_*

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

siyess windu giler kat zaer..pliss psg SB semula..susah sis nak jd tarzan jerit2 kat zaer..huhu

Gayahspears said...

hahaha.. akhirnya ko pasang jugak cbox... bagus2

AiDa AzRyN said...

slmt bercuti!!! XD

Cik Miera said...

haha...windu zaer lak..hihi..

blog-tips-kurus said...

lawo la SB bdk yg rajin MAKAN BUKU ni. mesti makin bijaksanasini:)

*psstt.. raya CINA lo! org Cina sambut Tahun Baru Cina tanpa perlu pergi ke negara China. ^_^

Faizal Fredley said...

aku baru balik wooo..kol 5.30 pagi sampai...tahniah.. kembali jugak ko ke dunia nih..windu kat ko..hari2 aku buka blog ko..sila percaya

saddam said...

selamat bercuti...

decrewz said...

Bape lma cuti beb?

i am S!L4H.. said...

wahhh bgus la uncle zaer...ngadap buk smpai tau...blog bg silah kongker jap..hahaha

alif said...

cuti erk....tp jgn lupa update blog

me suya said...

zaer,
mana update ni?

: JannahSuhaimi : said...

haha..tape2..nanti kami lak cuti..

♥ eyka elisha ♥ said...

huhu.tekanan meh naek bas cmtuh..kmpom skt2 bdan pstu =P

MDHAFiZ.NET said...

Salam Kenal.. :)

blog-tips-kurus said...

lamenye orang itu hibernate.. jadi polar bear nanti. bangun! bangun!!

najihah said...

pusing tak pusing, entry tetap terbaik wokk!

apik pehe said...

hahaha..bizi jugop demo...

cuti aritu seminggu duk kat U..hahaha

diana said...

hilang lagi zaerr..
hehe..

 
zaerr.com