15 Hit counter Cik yuyu 012345 !

Salam 1blogger! yahooo!!! kali pertame zaer menang contest,memang tak sangke ade rezeki zaer petang2 jumaat ni.hehe..Thanks kepada tuan empunya contest ni,cik yuyu..aku sebenarnya lame jgak tunggu kedatangan hit number cik yuyu ni [ 012345 ]..tapi aku senyap2 je terjah blog cik yuyu..mane la tahu aku bertuah dapat hit number kesukaan cik yuyu ni..tengok! betol2 kene da..hehe.

Tepat jam 3.30 petang tadi,aku slow2 bukak lappy then terus log on blogspot,tengok2 blogger yang ade kat SB aku 2 cik yuyu ni la,dengan perasan bangga untuk membalas kunjugan beliau,aku ternampak hit counter cik yuyu ni [ 012345 ].Wah!!! dengan secara automatiknya jari jemari aku bergerak untuk print screen number counter hit cik yuyu!!hehehe..korang nk tengok ape yang aku printscreen kan??ok2..


Tadaaa!! hehe..memang xsah lagi hit number 2 menunjukkan [ 012345 ]..so,aku ni dikire pemenang la erk??Thanks kepada cik yuyu k..aku terime je ape yang cik yuyu nk bagi,xkisah pon..contest ni pon sekadar suke2 je kan dan 1 lagi,tinggi la trafik cik yuyu minggu ni..syabaz bete!!.;-)..

15 comments:

misyamissyou said...

aaa..tahniah!! rezeki bulan ramadan ni.. :)

xangonila!! said...

misya : hehe..tq2 miss.Alhamdulillah ade rezeki bulan pose ni..;-)

yuyu said...

hehehe....tahniah untuk kamu...mne ad uv byk pn zaer...ciput sgt2 nk d bnding kn xangonila pnye belog..:P

:) first post sepesel for me...:)

thumbs up...

Cik Jari said...

wah...memang anda bertuah..tahniah :0

xangonila!! said...

yuyu : yayy!! hehe..xsangke lak menang kan cik yuyu.xpe2,2 semua rezeki ka..

Thanks sebab buat contest ni,boleh banyakkan visitor k eblog cik yuyu..;-)Thanks again!!

Cj : welcome cj..;-)

Chaon Cornerz said...

tahniah zaer.. eh.. blog cha'on pun ade 12345 gak.. cane bleh same lak nie.. hahha...

Hamzah Ian said...

aku hit kaunter blog ko no1... caye tak??

xangonila!! said...

chaon : tenkiu bro chaon..eh2!! ade jugak ke 12345??adehh!!..nk kene hambat hit 2 pulak...jom serang!!;-)


Hamzah ian : oit!! mana ko datang hah!! aku SB ko xbalas!!adehh!!ok2,aku caye ko hit viewer aku num 1!!tabik bro hamzah!!

RedBoy said...

tahniah ye bro.. rezeki ni..

xangonila!! said...

redboy : Hehehe..alhamdulillah rezeki zaer awal2 puase ni..Thanks redboy..;-)

nabilah abd rahman said...

tahniah...bulan puasa ni rezeki bertambah murah..:)

xangonila!! said...

nabilah : Alhamdulillah..ade rezeki di bulan puase ni..Thanks nabilah..;-)

suzie rahman said...

wah best.congrats!

sYaza said...

wah..cnatik la number die.ehhe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ho3 zaer ang punye shoutbox ponuh le

tahniah yek!!!

 
zaerr.com