41 BE boleh cecah RM 100-200


Salam semua.Sedar tak sedar,harini bermulanya karya pertama bagi pembukaan tirai 2011.Selamat tahun baru ku ucapkan pada korang semua k.Harap-harap azam baru untuk tahun 2011 ini dapat direalisasikan dengan jayanya.Berkat doa,usaha dan tawakal,ku harap korang bleh capai ape yang korang azamkan untuk tahun 2011 ini.Aminn.

Berbalik pada tajuk.Pernahkah korang capai earning berlipat kali ganda dalam masa yang singkat menerusi Nuff BE yang korang dapat? Mungkin sukar bukan? Tapi percayalah,bahawa dengan pembentukan BE yang banyak,korang mampu hasilkan earning lebih dari RM100 dan mampu cecah pada angka RM200.Mungkin sikit,tapi berbaloi la dengan hanya duduk untuk berblog sahaja.Tak percaya? Sila percayakan diri anda sebabnye ku dah dapat ape yang ku ceritakan ni.hehe

Tapi bagaimana caranya? Pasti korang ada BE yang tengah running sekarang ni bukan? Jadi,kenapa perlu anda berdiam diri untuk melihat ads BE yang berlegar-legar dalam blog,sedangkan BE tu masih aktif dipersada blog korang.So,cara terbaik untuk hasilkan earning yang banyak,korang perlu aktifkan diri dengan dunia blog.Lakukan ape sahaja untuk menarik visitor masok ke blog korang.Tak kisah la dari segi mengupdate entry,contest mahupon blogwalk,janji jangan lepaskan peluang bila nampak ads BE nuffnang berlegar-legar di ruangan blog korang.

'Kalau tidak pecahkan ruyung,manakan dapat sagunya'.Usaha selagi termampu,jangan hanya bergantung pada BE untuk hasilkan earning yang banyak tanpa usaha.Lakukan yang terbaik dengan penganugerahan Buff yang korang dapat.Biar la 1 ataupon 2 BE,tapi ianya mampu untuk hasilkan total earning yang banyak.Nak lagi best,jom tengok ni.

Terima kasih kerana membaca.zas~

Notakaki ~ Cashout lagi da........

41 comments:

kyle said...

wa.....BE kyle paling tinggi pon tak sampai rm50, huhuhu..... bro, mane chatbox, xjumpe :P

meaw said...

meaw pon baru cashout smlm :D

btw,tahniah nohhhhh zaer:D belanja r mekdi :P

Zaer!! said...

@kyleSalam bro kyle.Tu la.Semalam terkejut gak tengok total earning.huhu.Terus cash semalam.hehe

Sori bro.aku da remove SB.takut xdan nk balas jejak.Neway,selamat tahun baru bro kyle.;p

Zaer!! said...

@meawAhakss.mekasih meaw datang blog zaer.isk! ta banyak pon total.tapi kalau mekdi kepci tu bleh la nk banje.hehe.

Tahniah jugak kat meaw sebab da cashout.hehehe.;p

kyle said...

tu dio, terus cash out, haha....leh jadi angpao thn baru nie :P

kyle sihat je, cuma busy cket, huhu....unique clicks pon dh turun terok...haiz...sedey tgk....arinie cuti watpe bro?

meaw said...

zaer: cepat....jangan cakap je..tunaikan . muahahaha!

::cikserai:: said...

wah..cash out lagi.. cikserai lambat lagi nak cash out. BE pon sume da lari :(

meaw said...

tak boleh nak bw....tak jmp sbox zaer....bb buat hal :(

FaKArePa!n said...

dah jadi org kaya r zaerr skunk ni..huhu

Pendekar Berkuda said...

hahaha~~ ang bukak blog lain..tambah je dalam tu..

wess...tak gaduh la... gurau2 manja gitewww...miahahahahah....

ang tak online ym ka dol? aku nak borak ni..adess...

Izamir Ridzwan said...

heheh blog IR tu tgh ade BE.. sb tu IR buat GA.. xnk join ke??

http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Zaer!! said...

@::cikserai::Hehehe.semua da larik tu g mana cik serai??xpe2,nnt kalau da riban2 cashout la yea.;p

Zaer!! said...

@FaKArePa!nHehehe.kaya?wow! xpernah jadi kaya lagi ni.Mekasih yea.;p

Zaer!! said...

@Pendekar BerkudaAhakkss.bukak blog lain???ai.....hehehennt aku bukak blog baru kompem xde orang kenal da sapa aku.hehe

Betul ke ni tak gadoh????

Zaer!! said...

@Izamir RidzwanWahh! bagus IR.tingkatkan usaha lagi k.pasni kompem meletop income.hehe

Pendekar Berkuda said...

hahaha...wess..ko bukak jela ym tuh...sengal je..adess... ehem2 tu tolak tepi dulu la..miyahahahaha...

betull!! watpe la aku nak gaduh pulak... kalau mulan anggap aku nak gaduh... aku lalalala~~ je miyahahaha...

Lagenda said...

hah?? Dah cashout?? Bila nak lanje mak..

P/s :skang kat KL kan?

Pendekar Berkuda said...

pi tengok sape yang masuk dalam kotak kecik tu...hahaha...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kalau nak kan sesuatu memng kena usaha keras kan zaer..rindu lah kat zaer..lama sis x dgr khabar.

tqaAwesome said...

zaer, tqa BE pon tarak cmne nak cecah 100-200~ haha takpe2 janji happpy berblogging kan? hehe ^___^
thnx blog zaer pon lawa. suke :)

caliph shuriken said...

dasat tu.. x pnah dpt byk cmni, huh...

p/s: hepi new year zaer ^^

shima said...

BE aku lagi lahhh.sehinggit dua je.xterjangkau ratusannnn.sobsss.:)

Abu Luqman said...

singgah d tahun baru..kena usha kuat ye

cOnfuSeME said...

yeayy ngek nak blnje..huhu...chokie2 xdpt2 ag ni ngek...

*congrat follower dh 1k...;D

eRza farEeha said...

ap lg..blanje la yum..haha

fathiah said...

ape itu BE? xpenah dapat pun :(

Shuhada Othman said...

wooaha! zaer kayo la demo. hehe

echah mashuri said...

boh!bilo nk lanjonyo..hehe

akubiomed said...

Syukur mendapat BE kerana tidak semua dapat mencapai apa yang bro dapat

Atin said...

en zaer, susah wo nak naik berlipat ganda..huhu..naek cket2 jer..huhu

Faizal Fredley said...

WAH ZAERR KENA BLANJA NIH...HANG KAT NE NI??? AKU KAT PUTRAJAYA NIH..

Bulan said...

wahh.cash out lg..jeles2!ahaks
nway.tahniah bro!

pendekar~ ehem2..name i disebut.apakah?xde gaduh ngan sape2 pun.

ambooyats said...

waa manyak tue~~

p/s:sesat carik shtbx

meaw said...

laaa,patut tade...huhu..sori..mekdi mana?HAHA

Woofer Storm said...

blnja la bro,sy jgn kata BE,BA.BO,BU pun tak pena dpt2 lagi ni..hehee kalo suka update entry,bw selalu,ikut contest sia2 kalo org tak msuk blog kita..mcm syok sndiri plak sy ni..hahaaa apepun sy berblog demi kepuasan yahoooo

cik miera said...

best nye kalau dapat cash out wit banyak2..leh shopping.hihi

najihah sahami said...

ehem..tetibe rasa nak jadi awek u..dapat la makan duit BE u. ahaks!!

$$$$$

saddam said...

wah, dasat dasat... jeles nie bro... hihihihi

shark said...

org berjaya cmnie ler
BE leh cecah riban2
keje duk ngadap komputer jelar pasni

Fantastic Ajane said...

wah bnyk tu..congrats zaerr...:)

masmurni said...

lama akak tak singgah cni...da xde shout box ye???

 
zaerr.com