46 Template2!!! 3 singgit.


Salam semua.Mali mali mali!! Template2!! 3 singgit.Cepat2! hehe.Adakah aku terlalu poyo? katakan la aku seorang yang poyo dan takbur.Stopppp..........Jangan pikir pape plak erk.Actually,aku baru siapkan template untuk kekawan.Takde cas kekal dan takde cas tersembunyi.Semua aku tolong dengan kudrat ilmu yang ade.Ape2 yang dorang nak,aku sedia membantu tanpa huluran wang tunai,cuma aku perlukan masa dan idea korang sendiri.Kalau idea aku sorang,tahun depan maybe aku plak tersadai.huhu

Minggu ni,trafik memang hancuss.Takde masa nak balas jejak korang semua.Harap maaf yea korang korang n korang yang terjah blog aku sebelum ni.Terlalu sibuk dengan kerjaya alam maya,sampai makan,tidur,mandi pon tergendale.Tapi takpe,tu semua dapat tambahkan ilmu aku dalam pembikinan template yang comel.Comel ke template yang aku buat? *abaikan tahap kopoyoan aku*

Tak dinafikan,ramai blogger kite ni berkemahiran dalam pembikinan layout template yang cantik*kecuali den*.Aku? sekadar bermain coding yang basic.Tak pandai nak guna Artisteer,Dreamweaver,Adobe Photoshop dan segala bagai untuk mempercantikan blog.Semuanye tertakluk pada basic coding html,script dan ape2 yang terdapat dalam html template.Cuma ubah dari segi kaler,fonts dan kedudukan coding tu sendiri.

Kalau korang nak tahu,permainan coding html ni kene try n error.Kalau satu tak jadi,cube usaha untuk jadikkan coding tu berfungsi.Macam aku,still guna cara tradisional,ape2 template yang aku buat,just try n error.Kalau jadik,bermakna satu ilmu baru aku dapat,tapi kalau tak jadik,aku akan cube pecahkan supaya bende tu jadi.Pahamkan?hehe.Sebab tu ramai yang tanye......Macam mana ko boleh buat template ni erk??????? Mudah bagi aku untuk menjawab,tapi sukar bagi korang untuk memahami.Nampak tak tahap kepoyaan aku disitu?hehe.

Perenggan ke-5.........Panjang lak entry kali ni.Ah! Takpe.Aku nk qadar entry untuk semalam.huhu.Sambung bermadah.............Kalau korang perlukan bantuan ape2,sila jangan sogan silu bertanya,sebab kalau tak tanye sesat jalan kan?hehe.So,berkongsi la selagi termampu dan usaha selagi terdaya.*tagline aku terbaru*.hehe.Terima kasih kerana membaca.zas~

Template terbaru : Bulan 

Notakaki ~ Lari laju2 nak g balas jejak.see yaa!!

46 comments:

Izamir Ridzwan said...

ooo yeah.. meh sini tolong IR bg template IR moden sikit..heheh

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ zaer semakin maju!! yeayyy~ bagos share ilmu tu zaer.. nnti bleh tlg keen plak kn?? hik3~ ^_^

Zaer!! said...

@Izamir RidzwanHahah...incik IR yang fofulerrrr.Aku tak pandai sangat beb.main pakai bedal je.huhu

Zaer!! said...

@NuSaNa NoSa 91Wahh!! keen.lama tak nampak.tetibe muncul ni.hehe.Thanks yea keen.;p

zikeryhassan said...

aku pun ubah coding template yang sedia ada je. kadang-kadang boleh naik guling hadap coding lama-lama

Cahaya Kehidupan said...

pernah tanya cam ne nak buat reply coment orng dengan link tapi zaer tak jawab pun..huhu terpaksa guna disquss...huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..haha..sian zaer.apa pun tq yer tuk templete LM yg comeyy semua puji..dan tq coz sudi melayan permintaan LM ngan pink phanternyer..hehe.

p/s:semalam takder entri sbb berjimba -jimba ngan LM kan?haha.

najihah sahami said...

o yeah o yeah zaer makin mantap...

eRza farEeha said...

semakin bzy dier..hehe

Lagenda said...

slm zaer..mak tau ko musti tak skodeng lagi entry mak arini kan??


Bukan pe, mak cuma nak cakap, betapa kebetulannya n3 kita arini sebab, pg2 td mak pomot kepakaran ko 3 beradik, ptg ni ko plak pomot diri sendiri. Hahaha..

Sila check trafik yg masuk dari backlink yang mak bagi arini..ada masyuk tak??

Miahahaha...zasssssssssssss!

Cik Diana said...

zaer.. aci x nk swOh awk wt kn template tuk kite..
mcm dh terbekenan jer ngan design u..

Izamir Ridzwan said...

tpi bedal2 pon oke ape dari ambik templete kt luar.. tmplate ko mmg simple but nice.. kelihatan moden

yahaya said...

makin mantap...jgn merajuk pula nak berhenti berblog...saya yg berhenti dulu nanti..

suffer8zine said...

nice bro, tolong menolong, semoga bermanfaat kepada semua

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

M a W a D D a H said...

adah pakai template yg sedia ada je...tak reti nak ubah2..huhu...

tak reti atau malas?? kekeke

Izan Ishak said...

hi zaer, k.izan nak mintak tolong sangat2 pada zaer ni. nak ubah template blog..

**dari dulu mmg buta bab coding2 ni, boleh kan zaer?

echah mashuri said...

zaer,tmplate merah hitam 1..thnks..;pp

Bulan said...

thanks zaerr!
sangat suke ngan design kamu.
eheee

mira_nas said...

ok la juga awk tahu.. tapi saya? haha..half a loaf is better than no bread..kan?

Nieza Micha said...

wahhh... baik nye dia... tolong kengkawan... gud2...^_^

Cikgu Fikri said...

wah..
mesti hebat orangnyer sbb pngai wat template...
:)

Shaheila Malek said...

Nice :0

tiefazatie said...

zaer...kne lagi..adeh...smix full nie..fames sgt zaer nie..huhu..nie jawapan ifa ek..

alhamdullilah..ok je zaer..nyte2..salam..=)

hahha..=p

deCrewz said...

Aku senang jer.. Kalau try & error smpai 50 kali, aku buang laptop aku lam sungai...wakakaka

Mujahadah said...

zaer dah ok la tuuu....mJ langsung x reti wat...hehehe

alienelliz said...

haha traffic x pe zaer..yg pnting sronok buat blog..ramai kenalan...serius, kalau aku jd kau, mesti happening..dapat tlg org lgi best bro..haha

psstt...ni bodek suruh buat tmplate aku lak..haha =P

Teruna Suci said...

mcm dkt pasar malam :P kui3.. 3 singgit baru yg dinamakan murah

Puteri Iqa Izyan said...

nak free jugak.......

ish2..gedik betui.. hahaha

echah mashuri said...

zaer,sori sbb echah unable commnt yg tu sebab dia entri penuh kemarahan.eheh..

sori jgk sbb komen bukan kat shoutbox.line slow...grrr...

zaer!zaer!zaer!template satu!zaer..jum mintak zaer buat ramai2.heheh.

omurice said...

zaer...xnak mintak pun...cuma harapkan zaer makin maju bab2 template ni...pahtu buat Ebook...kongsi pengalaman...

dak eina said...

sayangku zaer.. *eh tetibe...mati i kalo gf zaer bace :P

zaer! nk template bru jugak~ bila free nie...

Cik Yuyu said...

saya mau



saya mau



saya mau



saya mau




:)




kenal lagi x ni sape *huhh padahal name trang tang tang nmpk *

Aidi Si Junker said...

ko dh makin ebat bro..bgus2..:D

mesuya said...

suke3..zaer dh cantekkan blog suya chop :)

░♥si lampu neon♥░ said...

SMART AHH ZAER ! = ) KO MMG BERHATI MULIA...NNT KO MESTI PENAT DO LAYAN PERMINTAAN JER HIHIH

saddam said...

wah... baguslah.. xpe nnty lama2 jadi pro.. dulu penah gak guna dreamweaver untuk siapkan website assignment.. tapi hampeh.. payahh nak paham..last last, guna office jugak yang untuk buat website tu, ntah ape kenamanye.

CiK QiQi said...

zaer wt templet byk yg shantek2...kemas lak tu..i like..hahaha....pdamping setia i ha.kah3...zaer..cme nk tny..cmno nk bsr kn sikit font kt entry tu ek..degil namo besar even qiqi da bsr kn..huhu

RedBoys said...

wah. mantap2. cantik template bulan tu. tahniah. pndi zaer design. kalah sifu. hehe

diana said...

akak nak belajar buat template yang cantik2 la..
kamu ada tak rasa nak pindah berjiran dengan akak..?

Pendekar Berkuda said...

ehehehehe...ang promot aku plak ek der...maceh2!!! haha...

..anyway...aku masih lagi menapak sini... belum dapat lagi nak celen kepakaran ang..masih menuntut ilmu lagi ni...

..takpa2..pelan2 kayoh bak kata ang...haha...

M I A J A M A L U D D I N said...

besh ah....

M I A J A M A L U D D I N said...

buat template service ka?

faryzh said...

bila nak makeover blog aku lak?hahaha.dah lusuh sangat tu.

Cik Tom said...

zaer..make over blog cik tom boleh??dr aritu ckp tukar template..tp xtertukar2...xsempat...huk3...

zirconia said...

tak malu nak minta gak boleh tak zaer :D

Anonymous said...

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!

 
zaerr.com