30 Penantian Due Penyiksaan.


Salam semua.Betul ke penantian ni satu penyiksaan? Kenapa tak due? dan kenapa tak tiga penyiksaan? Ish..seksa-seksa.Tapi kalau tak tunggu kompem tak seksa kan? So,jalan terbaik,better korang jangan menanti ape2,kang takot korang plak yang terseksa.hehe.

Sedih.....Penantian yang amat dirasai.Menanti masa untuk tetapkan segala-galanye.Tak sanggup berdepan dengan segala penantian*kalau tunggu kawin nak la* Mengapa kau sanggup datang sedangkan aku tak menanti kehadiran mu.......Ahhh!! Tension mension!! Full stop.

*Garu kepala sambil ketuk dahi*haissss...

Aku......Menanti masa untuk sambung belajar dalam masa terdekat ni.Satu penantian yang agak positif.Tapi kekadang tu tak sanggup berdepan dengan segala bende baru yang akan aku alami nanti.Segala-galanye bermain dalam benak fikiran aku.Tapi yang pasti.........Adakah boleh aku terima kenyataan yang aku akan tinggalkan dunia blog?????????Ahhh! Terlalu seksa aku memikirkannya.......seksa dan terus seksa....zas~

30 comments:

cOnfuSeME said...

i.allah dpt smbung tu..amin~~

*terseksa nie ngek tngu chokie2..:P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

jgn lah tinggalkan sis..huhu.ke hutan mana yg zaer nak gi sampai line tenet x der tu?

najihah sahami said...

oit...perlu ke tinggal dunia blog ni zaer. aiyark...jangan la sampai tinggal kot...aiyoo...

i ngatkan u tunggu amoi mana la tadi. aihhhh...

Zaer!! said...

@cOnfuSeMEHahaha.ngek! u ni sempat nk chokie2 lagi ke??adess..hehehe

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)Hahaha..ni memang hutan sis.kalau serang pakai streamyxpon leh tentu dapat line tenet ni.hehehehe..;p

Zaer!! said...

@najihah sahamiCettt!! tak leh pakai tol ni.adesss.amoi pon i tinggalkan mish.hahaha..camne??u nk ikut i ke?

cOnfuSeME said...

hehe..de sangkut paut gk chokie2 ngantajuk entry u ngek...

*xyh ngade nk tngl blog..nt kurang sowg mber i yg ngek..hekkk

Cahaya Kehidupan said...

ada rezki zaer nanti..

psst..leh ajar tak nak reply coment ada link?paham tak soklan ni?

Syat0za said...

zaerr! kalo hang blah kan..kann..sobs2~

Cahaya Kehidupan said...

correction ;

leh tak tolong ajar macam mana nak reply coment ada link?

baru betul punya ayat...=P

zirconia said...

zaer nak sambung blaja lagik? jelesssnya ai :D

M a W a D D a H said...

zaer..jgn tinggalkan daku...hehehe...

baguslah zaer dpt smbung belajar...tahniah...ala...ade masa, update la blog tu zaer...

amira said...

ohh..menanti untuk sambung belajar ke? mesti ada punya.. insyaAllah

EzzEddin said...

uishh...
jangan ngada2 nak tinggalkan belog eh, idea anda diperlukan !!!
heh
=P

diana said...

amboi..
sampai nak tinggal dunia blog ..
kemapa??
kena pindah dok dalam hutan ka??
heheh

Burp said...

hahahaha~ chill sudey! hahaha nih la masalah yg ak bdepan sblom ak nk ke perak..

Ain Zulaikha said...

hehehe zaer, alaaa blog layan la jugak tapi jangan selalu.. semgu 3x update dah ok..

zue zuya said...

tgh tggu nk sambg blaja jgk...esok result..:)

Firdani said...

klu smbung bljr still leh blogging la..don worry..:)

yad'z said...

zaerr jangan lah stop blogging... tak besh ar gitu.... ^^.... jom join GA.... yad'z tag zaerr...^^

DeCrewz said...

Aik, nak pencen dah. Xyah la bljr, smbung je wat blog... Ha3. Jahatnya aku...hu3. Ko nak sambung bljr blh, tp tgu aku abis nuntut ilmu dlu...wakaka... Papepun, kalo ko smbg bljr, aku doakan ko berjaya. Ilmu itu kan wajib dalam islam.. Bukan ilmu hitam tau..he3.

masmurni said...

wah..nak sambung belajar ke??
kat mana? good boy.....blog tu blog gak..mesti sempatnye..hehe..

Gayahspears said...

ingatkan ape tadi :|

suspen ja baca... rupa2 sambung belajar..hahahaha..

tak yah pening eyh..kalo ade mase berblog la ye pokcik ku~

Izan Ishak said...

bagus tu zaer...dpt sambung belajar. tp, jgn tinggalkan dunia blog terus. nnti semua org rindu ngan n3 zaer~~

CiK QiQi said...

zaer...awtnye ni...awt qiqi lambat tau ni..awt ni..jgn la stop berblog...sunyi nnt..huhu

Lagenda said...

kerana study nak tglkan blog?? Aci ker cenggitu...

Mak ni?? kerja + study + blog + isteri + ibu..buleh je.

Keep blogging bebeh. Slowkan rentak blog x per..jgn stop!

suffer8zine said...

doa banyak2 je la, huhu

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

░♥si lampu neon♥░ said...

umur ko bape ek? sambung blaja ape lak lepas ni

Izamir Ridzwan said...

ehh bro, buat tempahan template ke??

Izamir Ridzwan said...

u.. u jawab contest ni cepat.. lau x i mencik u..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html

 
zaerr.com