23 Hantu Kak Limah datang Blog aku?


Salam semua.Mana datang plak hantu dalam blog aku ni.Petang2 camni ado je keyword pelik2.Blog ni ade rupe panggung wayang ke? Sampai filem box office tu bleh telus masok blog aku ni.huhu.Tapi yang pelik,takde plak aku terrrr-tulis perkataan hantu kak limah,macam mana leh sampai dalam blog aku? Mustahil plus menggong.Para-pari pengomen sekalian,korang ade tulis perkataan hantu kak limah ke dalam comment entry aku sebelum ni?

Ihsan dari Nuffnang

Ihsan dari Google

Semalam baru terniat nak g usha muvie Hantu kak limah balik ke rumah,tapi melepas,sebab sibuk dok jejalan.hehe.Dengar cerite filem ni lanjutan dari filem Zombie kampung pisang.Betul ke? Sebenarnye,aku tak tahu lansung pon pasal filem hantu kak limah balik ke kampung ni,tapi ade satu video yang buat aku teringat pasal filem tu.Korang nak tahu ape? Jom usha video ni.ahakss.alang2 da buat entry,review terus la derr.hehe



Credit to youtube.Shout Award 2010

Dah tengok? Korang perasan johan ade cakap pasal Filem baru beliau ni? Ingat ape bende la si johan merepek tu,tapi rupenye die cerita pasal filem ni la da.Haishhh.....Malam ni gak aku g book tiket.Nampak cam best je.hehe.Terima kasih kerana membaca.zas~

23 comments:

NARDtheNERD said...

teringin jugak nak tgk hatu kak limah balik rumah ni...

heee.

Lagenda said...

meeeeeeeeeeeeeeemang besh zaer! Mak gegor 3 panggung utk beli ticket tu. Priview ada kat n3 mak arini 'kalo tertinggal' la..

Mak paham..timming kao dgn timing m'sia x sama kan..sbb tu slalu ketinggalan.

Miahahahaha..uhok..uhok * smpai terbatuk2 aku gelakkan kao*

nadey said...

nk tgk gak la!!!!!!!!!! kihkihkih

PiKOk said...

mcm besh je citer nih..
haih bilela boleh tengok..

najihah sahami said...

aah yunk..sambungn zombie. ahahaha..
mantop la gelak u lau tgk citer tu. hahahhahaha

Bulan said...

jom p tgk hantu kak limah balik rumah.ehee

dak eina said...

johan n zizan terbaek~~ mmg lawak gila ar diorang tuh...mggu depan g kl~ jom g tgk movie nih..hek hek

Zaer!! said...

@NARDtheNERDHahaha..jom g layan.hehehe

Zaer!! said...

@LagendaOmakkk!! sumpah zaer lambat update! apahal ni!!!! adesss..mengong tol zaer ni.hehe..mak jangan marah yea..;p

Zaer!! said...

@nadeyJom tengok nadey..;p

Zaer!! said...

@PiKOkTu la pikok..tak tahu best ke tak.dengar cam best.nnt kalau da tengok..review sekali lagi..;p

Zaer!! said...

@najihah sahamiUiksss..u tengok xajak i ke???sampai hati u tinggal adek die kan??hehehehe

Zaer!! said...

@dak einaWahhh!! eina datang sni ke??hehehehe..datang jejalan ke hape??

Izan Ishak said...

pegi cepat2 zaer. nnti boleh review kaw2 dlm blog nih ye~

amira said...

haha.. bertuahnya blog zaer.. haha

pN.rOs said...

deme kata best crite ni huahahaha..
tp pelik camana leh jadi gtu eik

Miss Yaty said...

nak tunggu vcd cetak rompak le...huhu~

yad'z said...

dah tengok dah citer tuh.... biase2 jek.... pade yad'z sederhana saje.... adelah jugak hantu nye... hehe... papepon,sselamat menonton....^^

+dieabella+ said...

terbaek la video nih..luv jozannnn!!!

Ain Zulaikha said...

heheehhe sesat pulak keyword tu kan.. hehehe saya tak tgk lagi cite tu..

Gayahspears said...

hantu kak limah best.. aku da tgk..hahahaha

saddam said...

bro, bela hantu ke..hihihi gurau je..
dah tengok ke? amacam best?

alienelliz said...

asal hantu kak limah pulang ke rumah torrent? haha..rumah sndiri x ad ke kak limah oi nak p rumah torrent..haha

 
zaerr.com