19 BBPM - Tahniah pada yang tercalon.


Salam semua.Wah! Aku plak yang excited.huhu.Tahniah pada korang n korang kerana tercalon dalam segmen hangat BBPM 2010.Belum terlambat untuk aku bagi support dalam segmen ni.Tadi......Sempat g usha peti undi yang ade kat BBPM,berpinar mate disebabkan banyak sangat blog yang nak di undi.Satu2 kene jenguk,sebabnya undi mengikut nombor.Salah nombor masak!! hehe.Tak kisah la cara macam mana sekali pon,janji mengundi ikut kronologi yang betul.huhu.

Malas nak taip panjang2,cuma nak ucapkan tahniah kepada kenalan blogger aku yang tercalon dalam segmen ni.Congratss bro2,makcik2,pakcik2,adek2,akak2.Undi la dengan bijak.Terima kasih kerana membaca.zas~

undi

19 comments:

amira said...

huhu.. chaiyok2~

najihah sahami said...

wow!!pendek punye entry. taun depan i tercalon adun Dungun. u undi eh. haha

nadzirah aqilah said...

wooo... zaer takde? hehe

DeCrewz said...

Pesal ko xde zaer.. Aku baru nak undi.. Tahun dpn aku nak masuk, ko jgn masuk, nnt aku hilang krusi undi...wahahahaha..

Zaer!! said...

@amiraHahaha..caiyok pada mereka yang tercalon!!

Zaer!! said...

@najihah sahamiAhakssss,,amek la mishh!! i xnk..hehehe..i doakan u dapat pilihan blog paling seksi nak??hehe

Zaer!! said...

@nadzirah aqilahZaer da lepas da..xnk la.hehehehe..

Zaer!! said...

@DeCrewzAduhh bro..aku da lepas baru ni.hurrmmm..nk joint gak.tapi da ramai sangat ar..;p

Lagenda said...

Thn ni mak pun join tau zaer..jgn ketinggalan ketapi plak. No bertuah 221 yek..thanks ye zaer!

Muah 15 bijik utk kao!

Zaer!! said...

@LagendaWahh! mak pon tercalon sama..lombab tul zaer nih.hehe.mmaf mak! xpe2.doakan yang terbaik.hehehe

Cikbelog said...

zaer,jum undi cikbelog. 111 di kumpulan 3..ekeke ;]

Siti Safiyyah said...

itu belum lg tgk diorg pakat promot blog masing2..haha mcm2.. ;)

eRza farEeha said...

tumpang blog zaer...
tahniah kpd y tercalon,,,:)

secantikmanis said...

maksud akukan..mcm kalau kita nak login fb kan kita ada guna pssword dan username kan..hah aku nak coding tue

PuPeL said...

hehe..pupel tercalon jua..jangan upe vote pupel 137 ye :)

Syat0za said...

zai pon tercalon gak!! hahaha
no 315 ^_^ paksa zaerr undi! undi gak 315! haha

░♥si lampu neon♥░ said...

tahniahhhh lalalalalalal =)

Ain Zulaikha said...

hahahaha takut kot benda ni.. susah jugak benda ni..

nazirulhazwan~ said...

undi aku zaer. no undian 985.haha

 
zaerr.com