36 Keyword Terbaik!! Indonesia Kalah Piala AFF Suzuki 2010


Salam semua.Terlebih dahulu,Tahniah pada pasukan negara kerana berjaya mengugguli Piala AFF suzuki 2010.Ternyata aura dan semangat juang yang tinggi pasukan negara,memberi impaks yang besar kepada pembentukan nama malaysia dipersada Dunia.Tahniah sekali lagi buat pasukan negara. 

Tapi bukan tu yang ku nk terjemahkan.Sejak minggu lepas,keyword bagi Piala AFF suzuki ni berada ditahap yang agak memuaskan.Nak plak,pasukan negara yang layakkan diri ke final.Ramai blogger tak lepaskan peluang untuk menulis nukilan mengenai keyword terhangat ni dengan harapan untuk menambah trafik yang membuak-buak sekali gus dapat memartabatkan nama malaysia dimata dunia buat julung kalinya.Satu peningkatan yang positif untuk blog yang mahukan mesra seo dan peningkatan trafik.Tapi kenapa sampai berpuluh-puluh blog menulis artikel yang sama??


Sebenarnya,banyak persaingan yang berlaku apabila bermain dengan keyword hangat diperkata umum.Tapi yang membezakannya adalah pencarian dalam meta google tu sendiri.Jika sesebuah blog tu kuat dan mantap dengan pencarian di google,maka entry beliau la yang akan terpapar pada halaman utama google.Tetapi,jikalau blogger mentah macam ku ni bagaimana?? Adakah terselit enrty dalam pencarian di google?? Sungguh sadis..

Ku suka dengan cara blogger malaysia berblog,ape2 yang berkaitan dengan pencapaian negara malaysia,berpusu-pusu orang taknak lepaskan peluang untuk membuat entry dengan rasa bangga mahupon untuk memartabatkan negara malaysia sendiri.Tetapi kenapa perlu berlumbe-lumba untuk menulis keyword entry yang sama?? Adakah anda terlalu taksub dengan permainan keyword dalam pencarian di google?? Pikirkan sejenak......Malaysia Boleh3x!!!

Terima kasih kerana membaca.zas~

Status : Tajuk entry buat gimik je tu.hehe.Selamat malam.


36 comments:

suffer8zine said...

siot je gimik

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

OrenLimau said...

hahaha....
terbaik!!

Zaer!! said...

@suffer8zineHahaha..sekala gimik takde hal bro suffer.hehehe.;p

Zaer!! said...

@OrenLimauHehehe.lupe plak.Blog kamu ade masok dalam print screen kan?hehehe.mantap2!

Adha said...

"Tajuk entry buat gimik je tu"..aq suka ayat tu hehe..

Zaer!! said...

@AdhaHehehe.Tahniah adha.blog ko da banyak peningkatan.hehe.;p

najihah sahami said...

mungkin diorang nak buat catatan peribadi kot zaer. tak semua kejar SEO kan. eheee. kan ke sejarah tu..
:P

tdor2..da lewat ni!!

adwafarahin said...

uit lame x singgah sni kan..hoho
mesia hebat!

jumaat cuti umum
mmg AWESOME!

Zaer!! said...

@najihah sahamiHaikkk! u pon tak tido lagi ke mish yum! haha..tu la.bersepah sangat kenangan abadi negara malaysia kan mish???hehe..best je bace taw.hehe

Woofer Storm said...

bdk2 baru bljar like me^^ heeeheee

Zaer!! said...

@adwafarahinAhakksssss.salam adwa! hehe.lama xsinggah kan.Tu la..memang awesome.Najib da umum tadi..semua cuti! hehehehe

Sham said...

kalau macam tajuk aku nie, ok tak bro???

Zaer!! said...

@Woofer StormHehehe.sama ngn saya bro.baru nk kenal permainan keyword.hehehe.;p

najihah sahami said...

kih2..u pi masuk tdoq la zaer. menyemak je. ish. tak best la xde SB..susah nak ajak gocoh. haha. wess...alek timur xdpt cutilaaaa?????xadil!!

Zaer!! said...

@ShamAi bro sham.betul ke ni tanye zaer?hehehe.Ku sekadar berkongsi.ape yang ku lihat ku luah.hehehe.Best pe entry bro tadi.semangat juang yang tinggi terhadap malaysia.hehe

blog-tips-kurus said...

we won! we won!
# isu semasa ni 'PA' wa rajin update, tapi time dia rajin jelaa...

Bulan said...

pat balik ki il ;p!

NuSaNa NoSa 91 said...

org timur nk cuti gk.. huk3~ T__T

shark said...

semuanyer berpakaian kuning itam ler arini:)

Cik Jari said...

yeah......tahniah malaysia...mmg best!!!


blog zaerr.com dh takde shoutbox ke?


hepi new year zek :)

nazirulhazwan~ said...

aku tak buat pon entry pasal tu.haha
bukan trafik yang dikejar, tp kepuasan berblog.hahaha

Pendekar Berkuda said...

55 views / jam derrr...miahahahaahah...

aku puas la la berblog gini...

terbukti seni permainan aku berbaloi der...miahahahahah...

lain orang lain cara dia mendapatkan kepuasan..lalala~~

aku puas dengan ilmu yang aku dapat dan aku amalkan...dan kendian? hehe...best-best...lalala....

kaizen shinobi said...

ceh.... hahahhahahah

taqie said...

zaer.. tknk komen psl entri ni.. boleh tk? haha.. disebabkn sb u da menyorok.. so,here i am. :p

lma tk sembang. tke cre ;)

Lagenda said...

citer psl bola gak ke?? Yessssss...yg penting sok cuti!

Gayahspears said...

TERBAIKLAH~

takmo ckp byk yg penting sok cuti..hahaha

aibaks said...

hebat tul la bro zaer ni.. siap buat meta google pastu mesti jem kan trafik.. hehe.. pastu tahniah gak dapat be lagi dari abg nuff!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh zaer..hebat la.

secantikmanis said...

lagi 1 keyword terhangat

awek khairul fahmi che mat

http://secantikmanis.blogspot.com/2010/12/awek-khairul-fahmi-che-mat.html

saddam said...

hihihi... pandai main gimik ye... ape2 pon time kasih harimau malaya.. sebab diorng kita dpt cuty.huhuhu

yad'z said...

gimik lah sangat... ngeh3x...


<<p/s : jum join GA

omurice said...

hurm...ingatkan apelah tadi...hehe...yang penting sok cuti...yosh!!!!!!

Hanis Azla said...

gimik yg bagus ni..

deCrewz said...

Chess.. Ko pun sama je main keyword...ha3. Aku main keypress, jerk.. Xdelah nak berlumba2 guna keyword tu, ramai sangat, bak kata ko, terpaparkah blog aku dalam ranking muka depan paper pakcik google nih sedangkan blog baru senulan jagung..ha3.

p/s : sunyi la plk ko xde. Nak borak shoutbox pun xde..hu3

Aretikz said...

Lama xngensot sini bro.. hehe..
Pergh ~ semua mengharap trafik.. hebat2.. aku review benda ni.. xdanya mo tulis mcm tu.. sal part keick jak aku review.. haha..

ASSOYFINGER67 said...

salam...jom raikan bersama2.....huhu

 
zaerr.com