37 Lagi-lagi Buffered Earning


Salam semua.Pagi yang cukup indah.Harini,bermula sesi dedikari aku sebagai tetamu terhormat di negeri kepulauan melayu Cik Siti Wan kembang.Tepat pukol 7 pagi tadi,family ku berangkat pulang ke kuala lumpur selepas selesai menemaniku selama 2 3 hari disini.Terasa sedih bila berjauhan.Tiada lagi basahan tekak untuk bersuka ria bersama keluarga.Hanya bersendirian untuk seketika waktu.Ku doakan mereka selamat sampai dengan ditemani doa perjalanan di bibit mulut sepanjang perjalanan mereka.Aminn..

Berbalik pada tajuk entry.Kemurungan berbalas senyuman apabila diberi penghargaan buat penghujung tahun 2010.Kehadiran BB yang selama ni membuatkan ku patah semangat untuk berblog bertukar menjadi jari telunjuk utama untuk meneruskan kerjaya blog.Berbekalkan trafik yang hanya sekadar dihujung tanduk,aku mampu peroleh BE untuk kali ke-14.Rezeki dan terus rezeki.Aminn..


Digi Angles War
Terima kasih pada pihak nuffnang dan pihak advertiser kerana memberi peluang untuk merasa BE bagi pengakhiran tahun 2010.Mekasih jgk pada kenalan2 blogger luar sana yang tak putus2 singgah blog ni walaupon sekarang ku tak berapa aktif dalam dunia blog.Kalau ada masa nnt,akan ku terjah korang balik yea.Terima kasih kerana membaca.zas~

Status : Line BB cukup hare!!!!!!!! Baru bleh publish entry!! Sabar jela..........

37 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ tahniah zaer~~ ^_^

Zaer!! said...

@NuSaNa NoSa 91Terima kasih keen...Rezeki.hehehe..;p

kaizen shinobi said...

wahahahahhahaha... bagi aku satu bleh? ngeh3

Bulan said...

tahniah ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah zaer..sedekah la kat sis satu ke dua..hehe

mia said...

huwaa..thniah zaer..zaer share la tips cmne bule dpt BE banyak3..ehehe

CiK QiQi said...

tahniah3....qiqi nye BE xgerak2 da pon sbb tuannye cm kelip2..lip lap..lip lap je.huhuh

Nazim Nasri said...

UNTUNG JADI ZAER T_T
nak tumpang glamour jap .

najihah sahami said...

hehe..anak manja dah kena tinggal. mesti semalam u nangis kan?
:P

tahniah dapat BE!! jeles2. bb i lembap, nak bukak akaun Nuff pun xdpt. hahahaha.

Faizal Fredley said...

gilerr zaerr.....skandal ngn incik nuffnang ker nih....jeles aku lol...

eiela said...

Tahniah zaer. nuffnang nampaknya suka dengan blog nih.

Latest Entri :
Tumbang Di Tendang Kambing

pN.rOs said...

aikkkk...
ok
tahniah zaerr

Anishaway said...

semoga cik BE n Cik Siti Wan kembang menemani zaer di Klate..
huu

Zaer!! said...

@kaizen shinobiHahahaha.bro kaizen.Mau HTC dari nuff jugak derrr..asyik lu je dapat ni.hehehe.;p

Zaer!! said...

@BulanMekasih bulan yum2.hehehe.;p

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)hehehe.ambik la sis.Nak berapa??meh nak kautim ngn cik nuff..;p..hehehe

Zaer!! said...

@miaSalam mia.da lama xdengar berite kamu.hehe.Tips? hummm.ntah la.zaer pon da kurang berblog buat masa ni mia.update survey n update entry je selalu zaer buat.hehe.;p

Zaer!! said...

@miaSalam mia.da lama xdengar berite kamu.hehe.Tips? hummm.ntah la.zaer pon da kurang berblog buat masa ni mia.update survey n update entry je selalu zaer buat.hehe.;p

Zaer!! said...

@CiK QiQiHehehe.qiqi da macam lampu neon da ni.Takpe2,nnt kalau da aktif blog balik,jangan tinggalkan BE tu k..;p

Zaer!! said...

@Nazim NasriSalam azim.jom2 berglamour dengan aku.hehehehe.;p.

Zaer!! said...

@najihah sahamihahaha.nangis??? ai..ke u nk nangis sebab tuuuttt nk pegi jauh.hahahaha.;p

Ahaksss..Jangan jeles derrr.masalahnye u takleh bukak acc nuff,mau kalau bukak acc nuff,bersepah BE kot der..hehe

Zaer!! said...

@Faizal FredleyAhaksss..tu la.aku nk skandal lagi ni.sian lak kat skandal lama aku.Juliana Evensssssssss.haha

Zaer!! said...

@eielaSalam eila.mekasih yea datang comment.hehe..tu la,agaknye cik nuff da terpikat ngn blog zaer ni kot.hehehe.;p

Zaer!! said...

@pN.rOsaikkk..

hehehe.mekasih pn ros..;p

Zaer!! said...

@AnishawayAi! mum perli ni cik unish! hahaha..;p

Derrr..buat la review BE derrrrr.....tahu la da banyak woo!!

blog-tips-kurus said...

envy! jeles!
mai secawan:)

Eman said...

knp wehh line kat sana susa nk turquoise ke??

Cikbelog said...

wahh sangat murah rezeki lah zaer ni.hehe congrats.

deCrewz said...

Apa rahsia beb.. Kongsilah sama kawan2.. Aku nak dapat seketul pun susah, xkan nak call nuff kot..hu3

Afiq Bukhari said...

hare sungguh ko line bb? haha congratz~!
afiqbukhari.com xdapat2 be lagi nih wuuu

Anishaway said...

der, siot btol video Kalau Berpacaran (Mior Adly ft. Aina Rafali)..
haha !

Alya_Amor said...

murah rezeki,
kepci ku nanti~

pantun dua kerat je taw~hak3

Melati said...

weeehuuu!!! bestnyaaa =)

krole said...

salam zaer le tahniah dpt BE...le ajaq krole camne nak bat post title cam zaer???

suffer8zine said...

tahniah bro

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

Woofer Storm said...

rezeki ditgn tuhan bro,walaupun aku tda rezeki,sbr je la.hehee pepun blog lu mmg gua suka beb....hehheeeh cun mali cun

Pendekar Berkuda said...

ang kali yang ke 14..aku kali yang kesembilan..lalala..tapi malas nak publis...gila kedekut taknak bagi aku CTR... jangan harap aku nak promot... wuhahahahaha... tak berbaloi kata kau...

miyahahahaha...

 
zaerr.com