12 Review Follower ke-700

Salam semua.Satu latus,dua latus,tiga latus,ompek latus,limo latus,onam latus dan TUJUH ratus!! Fuh! Mau terangkat aku kire sampai nombor 700 ratus.Alhamdulillah,genap 700++ follower dalam blog cacai ni.hehe.Thanks pada korang yang dah menjadi ahli tetap dalam blog jamban tersumbat ni okie.Kalau nak di kira  dari 1 hinggah ke 700 ratus,kompem aku lunyai.Dulu,masa tengah aktif berblog,semua aku bedal untuk jadik follower dorang.Sampai la satu tahap ni,google dah warning awal2 yang blog aku tak leh nk follow blog orang lain.Tahu sebab ape? Sebabnya,dalam sehari tu lebih kurang 20 blog aku follow.Bile je nak follow,page aku hanyut secara tetibe.huhu.Lepas dari kejadiaan tu,aku nekad untuk berhenti membanting tulang sebagai PENGFollow Tegar! haha.Geng aku yang paling tegar dalam bidang memfollow ni,adalah sis ELLEN.Follower beliau cukup mantap,sampai blog aku pon beliau tak follow.haha.Kasi backlink sikit pada sis ellen.hehe

Tak kisah la,tu semua kisah dolu2.hehe.Kalau tak silap aku,tabiat memfollow blog orang ni dah lama aku tinggal.Plat follower tu da macam ape dah aku tengok.Aku tak paksa orang lain follow blog aku,tapi mugkin dorang terrrr-klik button follow tu kot.hehe.Ape2 jela.Hari semakin cepat berlalu,aku intai je bilangan follower yang dah melekat dalam kotak follower tu,makin hari makin bertambah.Tapi aku still wat dunno je.Malas nak follow balik.Harap maaf yea bagi korang yang tak sompek eden nk follow balik,tapi kalau ada masa,aku akan terjah satu persatu follower yang dah follow blog aku ni.Pelan2 kayuh bebeh! haha.

Adoyai,mukadimah je da separuh page,tajuk post pasal review,tapi leh lak membebel.haha.okok! Korang kenal MR NAKAL.COM? hehe.Beliau merupakan kenalan baru aku dalam dunia blog ni.Agak2 aku nk nakal sikit,aku terjah blog beliau.Semalam kalau tak silap,beliau ade buat entry kentut pastu di lanjutkan dengan post pasal 1st BE die dapat.Hahah.Tahniah atas kesedapan beliau rasa BE buat pertama kalinya.hehe.Beliau ni ade pakatan ahli dalam blog,iaitu misstora merangkap adek kandung beliau.*Aku baru tahu nih*.Dari tahap penulisan dalam blog beliau,memang high level,tapi tinggi sikit je dari aku.haha.Kata beliau,beliau sanggup xmakan,tak tidur,tak mandi dan segala-galanya tak,semata-mata nak tunggu follower yang ke 700!! haha.Tapi tu kata beliau la.Aku layan je.hehe.Aku dengan beliau ni selalu merepek,mengarut,merabai dalam sesi memblogwalking.Kompem kalau korang tengok perbualan aku dengan beliau,langsung tak paham,sebabnye beliau ni terlalu nakalll! haha.Dah? Cukup la tu aku review pasal beliau,kang terkoyak lak sluar yang beliau pakai sebab kembang montot atas dasar dipuji.hehe.Neway,Thanks kepada semua yang da follow blog aku.hehe.


12 comments:

shark said...

perghhh
700 dh tu bro..
aku 100 jer..
huuhh

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

Mai baca review pelan-pelan sambil tutup muka

adehhh..Nakal ingt hang main2..rupanya btl

Tapi kan lam review hang ni cm perli Nakal pun ada,,hehe..tak pa mental nakal tahan jer..

Wehh..satg org ngorat adik gurl nakal mcm mana..adehh..huhuhu(guwau jer)



Thnks la mat zaerr review blog aku..

wakakaka..peace

izyansyazwani said...

fuh yooo..dah 7 ratusss..kita baru je ciput..sobsob T___T

eRza farEeha said...

thniah zaer,....

wannurfazrini said...

dia mmg nakal . hehehe

najihah sahami said...

hai youu..mantop la u ni..hahahahaha....congrate bro..jap je nk capai 1000 tu..ehehhee

nadzirah aqilah said...

waaa... mantop2!!

AiDa AzRyN said...

Tahniah! ;)

Gayahspears said...

tahniah zaer.... 700 siot!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah zaer..bilalah LM nak glamer cam zaer ni..huhuhu

MiSs TOrA said...

haha tora pn ada..sory zaer tora br dpt bw cni ats kesilapan teknikal kekeke..waa kembang pecah sggh la punguugg si nakal tu cehh..hampess huahua..pe3pn tq ye zaer..keep in touch...like ur blog =)

si biskut said...

bro...semangat terus dapat follower ke 700!aku pon nak macam tuh..hehe

 
zaerr.com