24 Alhamdulillah,Pulih Akhirnye..

Salam semua.Cukup seminngu aku tak tak sentuh keyboard.huhu.Kompem,trafik cam katak,pastu RANK cam siput,Alexa? lagi la.Baik aku lupakan.haha.Amin alhamdulillah,kesihatan aku makin pulih hari demi hari,berkat doa kekawan semua.Memang teruk kene lunyai dengan demam yang datang setahun sekali dalam badan aku ni.Mula tu,aku DI-suspect denggi sebab ade bintik merah kat badan,platlet aku rendah ya-amat,sakit2 sendi dan segala bagai sakit.Sampai nk bernafas pon cuma satu corong je yang berfungsi,tercungap-cungap nk bernafas masa tu,harap2 korang paham.huhu.Mahu tak cuak bile doktor cakap aku suspect denggi? Habis semua jenis ubat aku bedal.Macam-macam cara aku cuba untuk naikkan platlet ni,contohnya makan sup ketam nipah,minum air tawar,dan segala jenis ubat bagi mengelakkan terkene penyakit denggi.Amin,tak sia2 usaha aku dalam pengambilan ubat tradisioanal ni.Masa tu memang tak de rasa loya,jijik,takut nk minum.Semua aku bedal.hehe.Yang penting utamakan kesihatan.Muka lawa tapi kalau kesihatan tak jaga nak buat ape kan.hehe.Tapi yang pasti tu bukan aku.~lalala~

Di kesempatan ni jugak,aku nk berterima kasih pada korang yang dah drop comment,message kat ruangan SB ke ataupon lawat blog aku secara sengaja/tak sengaja.Aku hargai sangat jasa korang.Tapi cuma aku yang tak sompek nk balas jejak korang.hehe.Takpe2,macam biase,aku akan pecah semua SB blog yang dah lawat aku sebelum ni.Aku dah kembali normal,Alhamdulillah.hehe.Thanks jugak pada BULAN,MISH,ERZA,CIK YUYU sebab amek tahu tentang kesihatan aku.Wow!! *semua pompuan*adesss!!.hehe.Tu semua kenalan aku lerrr.Rase tak payah la kot backlink nama dorang ni sebab korang kompem da kenal kan?hehe.Kalau aku ade,dorang ni kompem ade,kecuali cik yuyu sebab die ade prob dengan blog beliau.huhu.Lupekan.huhu.Bagi blogger yang ade tanya aku pasal blog,nanti aku tulun jawabkan yea.hehe.Terima kasih kerana membaca.zas~

psst~ Takde nk cakap pape pown,Jom BW.hehe.zas~

24 comments:

diana said...

ni dah sihat sepenuhnye ke ni??

adwafarahin said...

alhamdulillah da sihat =)
patut la pelik mane la pegi si zaer nikan rupenye sakit

ok skrng da sihat sile berBW skrng!
haha

SweetSyaza said...

cian zaer...
terhengat dolu2 jdik suspek denggi partime..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Alhamdulillah..dah sihat..byk hr sis cr zaer..jg diri tau.doakan sis sembuh cpt.

pN.rOs said...

makan ubat jgn tinggal terutama antibiotik..
nnti jd resistance plak...

Ellen said...

syukur dik, ingatkan dah ke mana...jan lupa makan ubat tau...

eRza farEeha said...

wahhh...zaer da kmbali!!!! alhamdulillah zaer da chat...~~thumbs up~~bulan,mish!!,,,nme kite ad la...haha...

shima said...

patot lah sonyap je.btw,alhamdullilah dah sihatt.:)

suffer8zine said...

wahhh dah sihat bro? bagus2 :P

Terkini : ENTER

M a W a D D a H said...

zaer....jgn lupa makan ubat...
patut la menyepi....

Cik Jari said...

alhamdulillah...zaer dah sihat..kenapa CJ tak taw menahu ponn nih? yg CJ taw,dh lama sgt zaer tak online a.k.a BW....

si biskut said...

denggi bahaya ooo bro...

Abu Luqman said...

salam ziarah ptg ..dia kata c box full

me suya said...

laaa zaerr sakit ke?
suya dah agak dah.. mesti sakit ni since snyap aje
mgu depan suya da mula exam :( cuakk

kobEj0rdan~ said...

welcome back bro!hehe

Bulan said...

welcome back~ ^___^

faizal fredley said...

kecian kat ko zaerr..patutlh senyap jer....anyway smoga ko sihat...

Shiela Latif said...

Alhamdulillah...sihat dah ))

d_LA said...

oooo...x sehat rupenye..ciannye..get well soon ya :)

Izan Ishak said...

alhamdulillah...zaer dah sihat ye.
patutlah k.izan dah lama tak nmpak zaer bw...

Fantastic Ajane said...

hi zaerr... x tau pun zaer sakit ni.. tp da ok syukur..:) tk k urself k..:) FA harap zaerr sihat2 slalu..

dak eina said...

eina xtaw pon zaer sakit...:(

zirconia said...

eh tak tau pun zaer sakit. alhamdulillah dah okey ye? sila jaga kesihatan :D

sYaza said...

hoho...syaza ketinggalan zaman....ades...seyes baru hari ni duk gobek2entry zaer..baru tau zaer x sehat..huk huk huk...tp skang dh sehat kan?alhamdulillah..so..sila jage diri..keh3...

 
zaerr.com