9 PERTANDINGAN HEADER TERCANTIK

Salam semua.Direct to da story.Petang ni ligat lak nk joint Pertandingan header TER-TER-TER CANTIK.Thanks to Mak sebab dah terrrr-tag zaer untuk joint Pertandingan ni.Kompem mak tarik aku sebab header kami serupa.Ade flash2 gitu.haha.Tapi tu dulu,sekarang aku guna header simple untuk ringankan blog.Ape2 je la.Mood masih malas,tapi usaha gak capai jari ni kepada keyboard yang tengah pucat lesu.Tak lupe pada owner kontes ni*mana leh lupa,kang tak dapat lak rasa topup free*,alienelliz,sebab anjurkan pertandingan ni untuk kali kedua.Yang pertama? yang tu aku tak sempat nk joint disebabkan aku xwujud lagi dalam dunia blog.huhu.Tak nak cakap banyak,just bukak laci header pastu tepek dalam post ni.Thanks sekali lagi pada blogger alienelliz dan mak sebab bagi peluang untuk joint pertandingan ni.Korang nak joint? bedal je.Klik sini untuk lebih lanjut.hehe.



Nah! Ni la header zaman budak2 mentah dulu.Segala bagai kaler semua ada.Complete! kalau korang nk carik code kaler,tak payah g jauh2,just klik je kat header aku ni hah!,Pilih,All in 1.haha.Siap ngn muka lagi tu,kompem tak leh blah.Gitar tu aku selit je,kalau sape2 nk blaja cord lagu ngn aku meh sini.Kite g kelas belajar men gitar sesama.hahaha.Ok la tu kot.harap semua perkara aku da langsaikan.Macam biase,tak lengkap kalau sesuatu kontes tu tak terselit dengan syarat2.Cepat2! Korang jangan sogan silu nk joint,sebab tarikh tutop pertandingan ni 6HB NOVEMBER 2010!! Dingati sekali lagi 6HB NOVEMBER 2010!! Tapi sobolum tu,jum tengok syarat-syarat pernyetaan ni.

1.Buat Entry untuk joint pertandingan ni ( Sikit je lagi nak siap )
2.Pastikan gambar pertandingan ni ada dalam entry korang ( Done!! )
3.Letakkan link post terus kepada pertandingan ni. ( Done!! )
4.Tag 3 orang musuh kawan untuk joint ini pertandingan daaa.( Below this post! )
5.Hantar email kepada tuan tanah pertandingan ni,bersertakan nama, num tepon, dan URL korang! (Sat lagi!)

Aku Tag kepada sesiapa yang berkenaan : (Secara Random Jer ni)


Fuh! Lepas azab untuk petang ni.Harap-harap tuan empunya pertandingan ni pilih yang terbaik.hehe.zas~

9 comments:

dak eina said...

gud luck zaer!!!!!

Zaer!! said...

@dak einaThanks Eina!

Tomato Gurl's Life said...

bestnya kalau betul dpt domain tue..fuh..aminn..haha..
thanks tag tp ciktom dah join..nati ciktom update nama zaer ek..tenkiu!!..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/pertandingan-header-tercantik.html

Tomato Gurl's Life said...

lupa nak ckp good luck zaer!!blog ni cun!!hehe

alienelliz said...

orite..hehe thanks join..=)

donny said...

good luck...

p/s;Header blog Zaeer memang menarik la.. hehe

najihah sahami said...

hohoho...1st time nampak zaer join competition..haha..terbaik la weyyy...

gdlak zaerr~

Bulan said...

Hope all Luck goes to YOU!
^___^

Lagenda said...

all da best to you anakku zaer..lihat lihat nnt siapa yg kenaaaaaaaaaaa!

 
zaerr.com