26 Buffered Earning Ke-10 dan Buku log.

Salam semua.BE lagi? Yea,BE....Buffured Earnings tu...huhu.Poyo laks.Tumbuk kang baru taw! haha.Sehari tak blogwalking,rasa macam setahun tinggalkan blog.Ntah ape yang dibuat pon tak tahu.Minggu ni seyes aku sibuk,tidur pon tak tentu masa,agak2 atas lappy pon jadi,asalkan dapat qadar tidur.huhu.Aku sibuk dok siapkan buku log yang anggaran muka suratnya 500 m/s,dan yang lagi sakit,aku kene siapkan buku tu dengan kaedah hand writing beb!,tak main ler taip2 guna microsoft tu.huhu.Korang banyangkan la,sehari 10 helai m/s aku menulis,kalau nk sampai ke 500 m/s tu? Agak2 tahun depan baru bleh submit.huhu

Lurus pada titik,semalam aku langsung tak blogwalk malah nk terjah entry baru korang pon aku tak sempat,gara2 si jahanam buku log tu.Yang lect pon bukan nak oyak (cakap) awal2,last2 minit baru nak kasi tahu yang buku log untuk Lesen Pendawaian ni kene submit sebelum register.Kelam kabut nak siapkan.Cam haremmm!

Maaf,entry ni agak panjang sikit sebab banyak bende yang aku nak share dengan korang.Bagi yang mengikuti segmen FEED aku semalam,agar tegar untuk terus membaca entry ni.hehe.Aku tak paksa,tapi nak ajak jugak korang baca untuk tambah pengetahuan korang tentang penggunaan FEED ni.Cara cukup mudah,korang just terjah blogger neon untuk maklumat lanjut.Tak payah aku cerita panjang lebar.Kat situ semua dah complete,tunggu nak baca je.huhu

*Betulkan kerusi sambil tarik nafas......Fuhhhhh*

Kedua.......Malam tadi sempat dok godek blog rakan2 walaupon kerja bertimbun.Memang melekat kalau dok layan blog ni.tahu2 sepatah harem kaler pen kilometriko tak terconteng dalam buku tu.Arrhh,biakan die,yang penting aku puas bile tatap blog.hehe.Niat nak tuka template baru,tapi still memikirkan pasal buku log yang tak tahu mana arahnye.Aku teruskan berblog sambil jari dok gatal godek coding html untuk merubah halaman template baru.Yahooooo,akhirnya berjaya jugak memtransformasikan template ni untuk kali yang ke-10000000.haha.Aku tuka ni pon sebab masalah FEED yang melanda blog aku sebelum ni.huhu.Pada korang yang dah guna template aku sebelum ni,teruskan mengguna sebab template korang still bersih dan takdak masalah.Cuma template ni je yang bebal.huhu

Ketiga.......Hari ni aku masih lewat untuk beradu.Tak kisah la,yang penting kene siapkan buku tu.Tak banyak lagi dah,tunggu nak tepek gambar projek je.30 hb 11,tarikh yang agak sukar bagi aku lupakan,sebabnye BE  yang ke-10 telah bertandang ke rumah baru aku ni.Amin alhamdulillah,rejeki bulan november.hehe.Macam biase,bile da pegang BE ni,kene la review,mana tahu leh tambah BE lagi malam nanti.hehe.Thanks pada nuffnang dan pihak pengiklanan di malaysian,kerana memberi support kepada kami untuk teruskan perjuangan dalam dunia blog.Thanks a lot Mr Nuffnang.Sayam u lebih!hehe

Buffered Earning ke-sepulusss.6 tengah running,3 SKY dan 3 LR.


DG Internet

Dah2! Panjang lak nak bebel.huhu.Pada bro naz,thanks jaga blog aku semalam.Nanti tunggu aku post air paip sebagai ganjaran.haha.Bagi bro pendekar n bro faizalfredley plak,thanks sebab meroyan cari aku dalam blog.huhu.*sori bro,aku ade keje*.Dan tak lupe jgk pada korang semua yang dah terjah blog aku semasa ketiadaan aku.huhu.Hargai korang semua.Aku akan kembali normal dalam 2 3 4 5 hari lagi.Cukup2! Nak sambung wat keje lak pastu tido.haha.Terima kasih kerana membaca.zas~

26 comments:

aibaks said...

tahniah bro.. byk plak be kau dapat.. jeles aku.. huhu

Gayahspears said...

tahniah pokcik zaer ku~
ley banje mekdi nih~huk3
pelahan2 la siapkan buku log!!!
jgn lewat tdo.
jg kesihtan k~
hak3.. aku ingat perempuan ja yg meroyan.. ko pon ade meroyan ya??? kah3!sengal!!!

Eman said...

woahh!
same laa ngn eman. baru dpt BE dari DiGi Internet gak. ptg ptg sikit laa nak review pun. nak tido balikkkk.
krohh..krohhh..krohhh..

Yui_Wani said...

Yeah..itu dia! xD

nazirulhazwan~ said...

alah,stakat jae cm2 jer bro.ape ade hal

tim said...

jeles tgk orang dapat BE bnyak2 cam awk tau hahaha

NuSaNa NoSa 91 said...

wah3~ org kaya baru tuh~~ pasni bleh la blnja mkn digi.. erkkk..?? ha3~ ^_^

Anna Boleyn said...

waaaaaa bestnye dapat bE!!!

Ellen said...

Tahniah,.cayalah dik..cepatlah kaya ni..hahaa

suffer8zine said...

bnyknya bro, huhu!

Terkini : Keputusan akhir undian Anugerah Blog Pilihan Malaysia bagi kategori Blog Personal Lelaki Pilihan

Bulan said...

siapkan buku log lu..nati i blogging 4 u.
ahakss
take care!

psst~ tahniah..BE lg.ehee

L said...

congrates bro!

najihah sahami said...

cehh..dpt BE lagi. sangat xaci. haha..lorh..patot r tenggelam je sari dua ni. setel dulu koje tu yep dik.hak2. ber'logging' sampai lebam!

Faizal Fredley said...

WAH ZAERR....JELES GILER AKU...WARGHH....

zirconia said...

wah, tak berhenti rezeki ye? tahniah zaer. sibuk2 pun sempat lagi nak godek blog. 500 m/s tu. dasat gila nak kena tulis tangan :D

Faizal Fredley said...

hahah..maunya x meroyan hari2 ko dpt BE.. x gitu pendekar???

pu3mas89 said...

yahooo die dapat duit lebih.. ok2 nanti jgn lupe blanja mas mkn tau . hihi

░♥si lampu neon♥░ said...

WEHH KONGSI TIPSS, AKU TAK PAT BE PUN WEKKK ! =)

sop said...

wah.. masyuk tu bro.. ni jeles nih.. huhu

tahniah bro.. all the best :)

Miss Yaty said...

gile ah! tahniah zaer.
nak dapat BE gak tapi tak tahu nape ads takde pun dalam blog yaty..


nuff majuk ngn yaty ke?
ada tips yang yaty terlepas lam blog ni tak?
tulun yaty ye,,please...

Cikbelog said...

puyoo dapat BE lagik..memang masyuk lahh..congrat zaer ;)

Ain Zulaikha said...

hoh? wahhhh dah ke 10 dah... bnyak kali nya buff awk ye.. apa rahsia dia? huhu.. sy da try update survey bnyak kali pun tak de gak buff.. ngiahahhahhaa..

zaer, jom join kontest agak budak2 sikit ni..

http://ainzulaikhas.blogspot.com/2010/11/contest-cerpen-sesedap-rasa.html

bluedianthus said...

Tahniah dapat BE ke-10 zaer..tadi kat shoutbox tak boleh masuk...dah lebih limit 60 post utk 1 jam..upgrade2..hehe..:)

najihah sahami said...

limit der...

::cikserai:: said...

tu diaa..rezeki datang lagi..bila tak uppdate lelame, trus panjang entry eh!

diana said...

akak dah lama tak ambik tau pasal BE ni..
bukan apa..
kompem dapat la sebab orang yang update seminggu sekali pun dapat nikan pulak kita yang update hari2..
hahahh...

 
zaerr.com