48 Nama Pengkid

Salam semua.hehe.Ape gila aku post pasal pengkid ni pulak weii.hehe.Saje nak test keyword ni.Tak kisah kalau aku nak berkongsi kan? kan? hehe.Korang tahu ape maksud pengkid ? Kalau mengikut kamus dewan dalam pale hotak aku ni,cukup senang untuk diterjemahkan.Pengkid ni merupakan satu golongan yang dari asal nye adalah status kewanitaan bertukar pada status kejantanan.Semua ke bertukar?? Aish! Tu pon korang nak tahu jugak? Sebenarnya,part tu masih dalam penelitian.hehe.Tapi yang aku tahu,perubahahan dari attitude kewanitaan kepada attitude kejantanan.Elok2 jadi mithali terus bertuka jadik methalica.haha.Sungguh ekstrem maksud tu.~lalala~

Aku tak tipu.......dalam kenalan aku sendiri pon ade yang bergelar status pengkid ni,tapi aku just berkawan je okie.Banyak perubahan yang aku nampak semasa lepak dengan dorang ni.Dah macam jantan sejati da aku tengok.Siap bahasakan GUA dan LU  dalam percakapan dorang.Rambut yang dulunye blonde,kini bertukar menjadi spike! Tapi satu je kantoi bile dorang ni berstatus pengkid ni.Korang nak tahu ape? haha.Malu lak aku nak cerita.Kalau korang perasan,status pengkid ni akan bertukar semasa dorang ni nk masok toilet,dah tentu2 dorang ni akan masok toilet pompuan kan? Tak kan la nk banjir dalam toilet laki pulak.adess.hehe.Sungguh kejam ayat aku ni.hehe.

Tapi,macam mana pulak dengan nama dorang kan? Elok-elok nama wanita tetibe bertukar kepada nama lelaki.Sebabnya,terlalu kemaruk dengan status yang bergelar pengkid ni.Tapi tak kisah la,janji dorang tak susahkan masyarakat.hehe.Kat sini aku nk label kan nama-nama pengkid yang aku tahu.hehe.Just untuk pengetahuan korang.

Zakiah = Zack

Rafidah = Rafi

Aien Amirah = Ayen

Joyah Mat kasan = Joey

Nasha sulaiman = Nash

Adila Rafuan = Eddie

Hasnani = Nan

Nazirah = Naz

Emyliana = Amy

Hehe.Macam mana? Cute ke Rock nama dorang ni? Tengok la,sampai nama gelaran pon dah bertukar.Ade tu,sampai tak dilayan bile panggil sebenar ni.hehe.Macam-macam la ekau ni pengkid.hehe.Janji ekau bahagia disamping keluarga.hehe.zas~

48 comments:

dak eina said...

zaer!!


zaer!!

zaer!!

kalau nme joyah...ringkas je...pggl gua jo!! haahahahaha

Zaer!! said...

@dak eina
Hahaha.tu la.lebih sedap panggil joe dari joey kan.hehehe..;-)Mana la eina ni erk??

Zaer!! said...

@dak eina
Hahaha.tu la.lebih sedap panggil joe dari joey kan.hehehe..;-)Mana la eina ni erk??

Black_roses92 said...

haha..senget betui la.. yang xley blah dorang layan 2 alam.. pmpn laki dorang layan.. ;)

Zaer!! said...

Ecah : Hahaha,tu la..kekadang nyampah lak i tengok u!! ngee!! hehehe

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

wahhh... tgk entri zaerr ni rase nk wt entri gak huhu... tgu la 2, 3 hr lagi ehehe

wannurfazrini said...

Amira - amir . hahha .

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Hahaha..dah 2-3 blog cerita pasal budak pengkid ni,memang sakit mata saya tgk diorang pon kadang2,berlagak macho mengalahkan lelaki.Siap ada 2-3 awek lagi tu..hampeh je.masa kat UiTM dulu..siap ada yang kena tangkap lagi pasangan ni..eiii..dah la..malas nak bebel..

diana said...

tak suke la..
geli!

Aretikz said...

Memang sadis tul yg mcm ni.. haha.. rock yo.. ahakz..

p[A]n[A]d[O]L said...

x penah lg ada kwn aku yg pengkid,
kalo ada knfm aku ketuk2 pala dia suh tobat..
ahhaha

budak_nakal said...

wakaka.. giler ar nama diaorg.. haha..

me suya said...

then zaer kalo turn to dot dot dot
become ZA la eyhh.. hehehe ampun zaer :p

Snoop said...

haha..
diorg ni mmg dah plik...
nak cakap bab agama mmg dah nth mana lupa kot.. hope diorg kembali ke pangkal jalan...

misyamissyou said...

agak2 nme kite leh tukar jd ala-ala lelaki x? hahaa..bersyukur jep la dgn ape yg ade..haihh..

Zaer!! said...

@MissXYZ a.k.a Abaikan
Huhuhu.miss po nk buat jugak?ok2.nnt da buat ping kat zaer k.;-)

Zaer!! said...

@wannurfazrini
Amir...nama baru tu.nk try jugak la nnt..hehehe..;-)

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
OPss! sabar lydia.hehe.sampai dalam U pon ade jugak ke?memang besar tul la puak dorang ni kan.hehe..xpe.kite relaks je.tengok nnt ape akan jadik.hehe..;-)

Zaer!! said...

@dianahehe.Geli ke diana?adess.sama la.tapi kalau bab2 duit ni,pengkid senang nk buat bincang.hehe.;-)

Zaer!! said...

@Aretikz
Terlebis sadis sudah! hehehe.yo wassssssssuuupp! hehe

Zaer!! said...

@p[A]n[A]d[O]L
Hahaha.ketuk jangan sampai mati dah la bro.bia sampai die ngadap sejadah je dulu k..;-)

Zaer!! said...

@budak_nakal
Thanks bro.ade lagi yang ko tahu nama pengkid?kalau ade,bgtahu aku..huhu!

Zaer!! said...

@me suya
Hahaha.memang nk guna pon nama tu suya,tapi kan....kan...malu la i!! hahahaha..;-)

Zaer!! said...

@Snoop
Amin..sama2 kta doakan dorang ni tok kembali ke pangkal jalan.hehe.;-)

Cik Jari said...

hahaha..gelak slow2 ms baca entry nih...

jari jadi jerry??? erk,ta macho pon :)

Zaer!! said...

Misya : Hahaha.misya nk try ke tuka.hurmm..ape erk?jap2...hurmm..xleh kot tuka..hehe..2 la.bersyukur pada yang ada je kan.hehe.;-)

Zaer!! said...

@Cik Jari
Hahaha..cj nk jugak tuka name die????huhuhu..aah la kan cj.Jerry?macho kot.hehehe.;-)hehe

suffer8zine said...

member aku nama siti nur jamaliah pangil jem je, mmg tol2 jem

.:|kamaryeah|:. said...

huhu~
tp luar je kasar dorg nie...
hati tisu gak kdg2~

hani said...

ada yang nak berubah..tapi ttp tak boleh..ada kawan akak dah pakai tudung tapi kjap je...last2 jadi cam tu gak..

Robot | Sakti said...

zaer tu bukan nama pengkid ye kawan-kawan semua.

kalo ajak bertumbuk dengan dorang, agak-agak leh menang tak ek?

hihihihi

Merapu tapi bukan Mengampu

tika said...

susah nak faham org2 camni..aqu pn ade mmbe camni,penat lidah bg nasihat,tp cmtu jg...

gnesop.com said...

wah.. cam tu rupanya ambil nama..
iks iks baru tahu :)

Jejaka Terhangat said...

haha..nice one..:)

atie said...

macam2 dorang ni.. suke suki jerk.. :)

Nur Fannun said...

pmpuan klu tunggang moto sorng atau memandu kt kwsn lengang, mlm2 harus klihtn spt lelaki utk tujuan kslmtn..

.Nurul Fateha. said...

saye sedih tengok golongan pengkid =[

kaizen shinobi said...

tukar tajuk~

nama pondan...

Zaer? Shery~

hahahahahaha

Fantastic Ajane said...

wa.. bru dpt bca entri zaer ni..kwn2 FA pun ramai status ni tp spt Zaer FA kawan je dgn dorg...siap mengadu ngan FA lg kalu ada prob ngan awek drg.. but x nk reveal la sapa... hormat kat drg.. lgpun secret tu...hheheh

.:: dieylah :: said...

ui na...nama yg hampir nm sy pun ada...
eddie oh eddie..hahaha...

cOnfuSeME said...

hmcm2 hal..ni bwu pengkid...
klu bdk2 lesB ag xley blah kot...
muke sopan tp suke pompuan...adess~~
ak pnh jd mngsa..hahaha...

Gayahspears said...

zaer!!!
fuh,... naseb bek name aku ko tak sebut gay!!!
kalo x aku tukar jg pengkid skrg gak~lalalalal
gayah not gay..huhu

Hezesuze said...

suke & bangga guna nama sebenor huhu

cik panadol said...

aku pon ade guna panggilan WA n LU ngn member2...adakah aku pon di kategorikan sebagai pengkid? :(

kobEj0rdan~ said...

name aku naz, tp aku bukan pengkid.haha

tiefazatie said...

zaer!fames bbenor ko nie..balik2 ifa je kena nie..full sdh itu smix!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

apsal akk xleh tgal jejak nehhhhhh ... huhuhu

Bintang said...

mmg name sy amir.dari amirah ke amir.salah ke?sy bukan pengkid,cume tomboy.sy ade awex.tp x seriez pon.diye pon tau yg kitorang bukannye smpai nak kawen pon.so?

 
zaerr.com