29 Kenali Blogger kita.

Salam semua.hehe.Aku masih mampu berdiri walaupon mata da lebam sebagai tanda untuk masuk beradu.Macam biase,sebelum tido,aku kene pastikan ade entry baru untuk di tepekkan dalam blog cacai ni.Idea masih kureng,then bile tengok keyword kat Google Trend tu,satu pon tak terlintas nk curik keyword tuk dijadikan bahan entry.Semua tak menarik perhatian dan pemandangan aku.hehe.Sampai la.....satu.....tahap....ni....aku terjumpe artikel yang menarik untuk dikongsikan dengan korang.Agak-agak korang rasa menarik,teruskan membaca,tapi kalau xnak,full stop sampai sini je k.hehe

Aku teruskan menaip..............Tettt!! Clap ur hand plizzzz..Cerita tamat.Korang da kenal blogger kita sorang ni? Aku la zaerr.com yang berpendirian sebagai penidur tegar dalam alam semesta ni.hehe.Jangan salahkan aku,sebab aku dah warning awal-awal lagi kat paragraph atas tu.Cari perkataan yang aku bold,pastu decide la sendiri.kalau nk baca,baca la,tapi korang degil jugak xnk full stop.hehe.Terima kasih kerana membaca.zas~

Psst~ Entry gila yang terlalu ekstrem.Esok baru update entry yang lain.hehe.zas~

29 comments:

suffer8zine said...

hekkk ni ke entri gila+extreme tu

Zaer!! said...

@suffer8zineEntry gaban bro.hehe.xdak idea!huhu

Yanie J said...

HAHAA..entry palin ciput yg penah uncle wt.syabas uncle,adk yanie sgh tharu.wakaakakakakaka

yahaya said...

apa apa pun boleh zaer..byk yg sudi membaca entri zaer..

SiBulan said...

cetttt!
tertipu den...

Omu Rice said...

laaa....ingat kan aper la tadi...huhu...

M a W a D D a H said...

akhirnya aku mengenali zaer...ahakss...

hi zaer..leh berkenalan..:)

DaHLia said...

hoho..memang nampak keesktreman itu.. :D

NuSaNa NoSa 91 said...

akhirnya..
post ini telah berjaya dinobatkn sbg post paling pendek dan mengarut di dalam blog ni.. ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Hahaha,zaer sejak glamor ni,entri pendek pon mesti nak tepek sebelum tidur ye?sekarang dah jadi macam artis ...zaer..zaer..sana sini...hik 3,cayalah zaer!

touya said...

Tolong jangan baca komen aku

Apa ? tak ! tak mungkin ! Kenapa ? Kenapa ? Selama ini aku ingatkan aku suka makan nasi lauk ayam rupa-rupanya aku lebih sukakan telur ayam .

Tapi kenapa pulak bila aku makan burger aku suka minta daging ayam bukan minta benjo mahupun Burger Ayam Special .

Bercakap mengenai burger ,aku sebanarnya dah lama tak beli burger . Nak beli bahan-bahan terpaksa ke tesco pusat bandar . Memanglah kat sini pun ada , tapi cashier kat Tesco lawa siot ! K lah , nak gi sarapan dulu . Eh ko baca ? Laa kan aku dah cakap jangan baca . Lalalalala ^_^

SweetyMui2 said...

penidur tegar?hakhak

najihah sahami said...

ceit..poyo punye zaer..tp mang stuju pon..zaer penidur tegar...dan jugak blogger tegar..hak2

echah mashuri said...

alorhhh...dah terbaca dah pun..dah terkomen dh pun.hahah

Tomato Gurl's Life said...

entry apo ni??rsnye bkn penidur tegar tp blogger tegar..hak3

Zaer!! said...

@Yanie J
Hahaha.masok ni,kali kedua zaer buat entry ciput kera.hehe.terharu yea yanie?sabar2~hehehe.;-)

Zaer!! said...

@yahaya
Wah! Terima kasih sebab sudi baca entry zaer walaupon merapu.Thanks!huhu

Zaer!! said...

@SiBulanHeheh.Tertipu sekali sekala je buley.hehe.;-)

Zaer!! said...

@Omu Rice
Heheh.xde pape kak.saje nk buat.dah kering idea da ni.hehe.;-)

Zaer!! said...

@M a W a D D a H
Adah! Kamu dah lama kenal zaer kan???kan??hehehe.;-0

Zaer!! said...

@DaHLia
Hahaha.kak dahlia da nampak mana keektreman entry ni?Yeah! sampai pon maksud zaer.hehe.Thanks kak!

Zaer!! said...

@NuSaNa NoSa 91
Hahahaha.keen da buat pengiktirafan blog zaer yang mengarut dan gaban ni.haha.;-)

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
Hahaha.zaer da warning da awal2 tadi dalam entry tu ldyia,tajuk macam best,tapi entry hampeh!huhu.artis?saje kan?hehe

Zaer!! said...

@touyaHahaha.nasib baek bro da warning awal2 jangan baca.so,aku da tahu ape maksud komen ni.shhhh..no coment!haha

Zaer!! said...

@SweetyMui2
Aah mui.penidor tegaq.ni pon tidoq lagi.xtahu sape balas comment entry ni.ahaks!

Zaer!! said...

@najihah sahami
Hehe.jeles la tu kamu xde statement ni.hahahaha.;-)tapi yang blogger tegaq 2 sila jauh kan dari zaer yea mish!hehehe..;-)

Zaer!! said...

@echah mashuriHalamak,echah buat step by step la.haha.ni pon da terbalas comment chah.hehe.;-)

Zaer!! said...

@Tomato Gurl's Life
Hahaha.ni la entry mengarut yang pernah zaer cerate cik tom.hehe.harap maklum!adess..hehe

M a W a D D a H said...

hahaha...memang sangat2 mengenali dirimu...hihihi

 
zaerr.com