24 EmailMeForm?

Salam semua.hehe.EmailMeForm? Ape bende tu? Kalau setakat email biase tu.aku tahu la.Tapi kalau diterjemahkan perkataan ''EmailMeForm'' ni akan jadik ''Borang Email Saya''.Eh2!! Yeke?  Aku pakai bedal je ni.huhu.Ahh! Tak kisah la ape-ape pon,janji aku da cuba widget ni.hehe.Sebenarnya,aku tertarik dengan blog mana ntah,die ade buat satu ruangan khas untuk hubungi die menggunakan email.Jelous masa tu,tapi aku try jugak usaha untuk dapatkan email form ni untuk di masukkan dalam blog aku.Tup-tup terjumpe satu site yang menawarkan penggunaan widget ni secara percuma.Ape lagi,bedal je la.haha.Sape taknak bende free oi!!~lalala~


Hehehe.Cun tak? Tapi ape tujuan aku pakai bende alah ni? Senang cerita,bagi korang yang nak berkongsi idea dan nak bagi pendapat dengan aku,just guna je widget ni.Tak kisah kalau kite nk berkongsi idea kan? Mana yang baik kita dahulu kan,dan mana yang buruk kita cuba hindarkan.hehe.So,dengan tanpa sogan silu aku pakai cuba pakai widget ni untuk sesi percubaan.Aku try dalam masa 2 3 hari untuk dapat feedback dari blogger yang nk berkongsi pendapat dengan aku.Tahu-tahu,nah ko!! 7 email sekali masok dalam email box aku!! Hasil dari penggunaan widget EmailMeForm ni! zas~ Jom usha! ngeh2!!


Wulawehhhh!!! Terkejut bila tengok feedback dari EmailMeForm ni.Dari email yang aku terima ni,kebanyakkannya message untuk berkongsi pendapat dengan aku.hehe.Thanks pada korang yang dah tolong aku dapatkan feedback ni.Tapi,aku tak berhenti setakat tu je,ape yang dorang tanya,aku akan cube jawab sebijak-bijak kepale hotak aku.Kalau aku tahu aku jawab la,kalau tak tahu aku cuba tahu-tahu kan.haha.Aku da macam jawab exam SPM da,semua soalan aku jawab ikut dan je.hehe.Tak kisah la,janji kita berkongsi pendapat.huhu

Bagi korang yang nak gunakan widget EmailMeForm tu,just tengok gambar yang aku tepek atas ni.Kat situ aku reply message blogger yang tanyakan macam mana nk buat ruangan EmailMeForm ni.hehe.Guna jangan tak guna yea!Then,Kalau ade ape2 persoalan,jangan lupe drop message korang dalam ruangan CONTACT ME tu okie! Terima kasih sebab membaca.hehe.zas~

24 comments:

suffer8zine said...

wah bro, kau kn mmg pemes, pujaan hati gadis2 :P

najihah sahami said...

wah2...da bole wat talian hayat la kirenya ek..hak2..

mula2 wat kongsi2 pendapat..lama2 kang zaer wat medium kongsi2 feeling!!hak2..

jge2 pengguna~wink!!jgn marah tuan umah!!

Zaer!! said...

@suffer8zine
Hahaha..semua kenalan maya bro! janji rockkk!! hahahaha...;-)

Zaer!! said...

@najihah sahami
Ahaksss! kuang hajo tol mek ni! ade lak cakap nk tangkap feeling!! tak kose aku wei!! amoi ade da ni!! hahaha..;-)Nak marah jugak ni!!wink2!

Cik Jari said...

cam formspring gak la ek fungsinya? tp nih lebih private ek?

Zaer!! said...

@Cik Jari
Aah kot cj.kalau formspring dircet masok kan?tapi ni siap leh detect ip lagik.huhu..;-)..ingat nk buat verify tapi....takot leceh nnt.hehe..;-)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bagus tu..leh tolong manusia yang buta IT,hehehe

Zaer!! said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
Hehe.betul tu lydia.kamu salah sorang kan?hehe.kantoi.xpe2.nnt zaer try jawab k.hehe..;-)

DaRa MaNiskU said...

huhu,nnti nk tnya tip2 dgn zaer lh...
msh merangkak ni,nk blaja jln lg jauh plak..hehe

Zaer!! said...

@DaRa MaNiskU
Hahah.boleh2,jom kite kongsi tips ngn kamu dara.hehe..;-)

Yanie J said...

ek..uncle klo nk tnye personal bley ke?uwaaaaaaa``````
;p

Ellen said...

adik...akak dah try 100 kali nak tinggal jejak kat SB adik tapi tak dpt2..ntah apa ka malang nasib...ok..

suzie rahman said...

wah best2...toi2 mish tngkp2 felling jom.hahhaha

Aidi Si Junker said...

wah bro..makin hnsem blog lu....nseb bek ak xfamous cm ko..klu x kne la wat gk form cmtu..haha

echah mashuri said...

semuanya bunga2:P

نورالجنة said...

sifuu. . terharu. . ada nama saya kot..:)

Zaer!! said...

@Yanie J
Hahaha..kalau personal,dalam SB leh yanie..hehe..;-)

Zaer!! said...

@EllenKak ellen..nape ni??ade masalah ka??ape prob?die tulis pe dalam SB zaer?

Zaer!! said...

@suzie rahman
Ai sue...hehehe..;-)mish sokmo gitu!

Zaer!! said...

@Aidi Si Junker
Adess..femes kampung bleh la bro aidi..huhu..;-)..buat je,mana tahu awek nk mintak num tepon ko ke??hahah..;-)

Zaer!! said...

@echah mashuri
hehe..bunga2 tahik ayam ka echah??hehe

Zaer!! said...

@نورالجنة
Yeahh! still ada nama kamu jannah..haha..;-)Thanks!

secantikmanis said...

erkkk kalau nak mintak duit boleh tak email kat kau???

Zaer!! said...

@secantikmanis
Hahaha.boleh je kalau ko nk.tapi,aku bagi duit thailand.ade banyak ngn aku.bagi 10 bath suda wei!hehe

 
zaerr.com