26 Siapa? Mengapa? Sebabnya? dimana? bila?

Salam semua.hehe.Siapa ? Mengapa ? Dimana ? Bila? Minggu yang penuh dengan kesibukan,entah ape sibuk pon aku tak tahu.Trafik minggu ni memang tak tentu hala,dah macam katak kene injection,melompat-lompat tak tentu pasal.hehe.Dalam kesempatan ni jugak aku nk mintak maaf atas keterpaksaan aku untuk menagguhkan kerja berblogwalking kat blog korang k.Sebabnye...Aku sibuk dengan kerja merapu aku.hehe.So,dalam masa yang ada ni,aku nk jawab pertanyaan Siapa? Mengapa? Dimana? Bila? yang selalu bermain dalam benak fikiran aku.Just untuk pengetahuan korang.hehe

Siapa?
zaer a.k.a xangonila.blogspot.com.

Menagapa?
Tak sempat nak berblogwalking dan membalas jejak korang semua.Harap maaf atas kesulitan yang dihadapi.hehe.

Sebab ?
Aku sibuk chill-out dengan member-member sampai ke pagi.Balik terus tido dan bagun terus kluar.Bukannye ade kerja yang penting pon.hehe.

Dimana ?
Disekitar kuala Lumpur.

Sampai Bila ?
Sampai minggu depan,dan aku akan kembali normal pada tarikh yang ditetapkan.

Kesan ?
Trafik jatuh macam air terjun kat lata kijang ( Air terjun Tertinggi di Malaysia ).Harap maklum.

~Thanks To all my beloved blogger!~

26 comments:

taqie said...

haha..comel entri ni :p

cik panadol said...

macam-macam la ko ni zaer

misyamissyou said...

entry ni....hehee..

d_LA said...

xpe br0, encek nuff x tdo tuh..bagus kan beliau ni =)

najihah sahami said...

haha..poyo la zaer..auww..konpom seseorg tu rndu zaer t..hahahaha...

Gee said...

duhh..trafic sa pun jtuh juga zaer..almaklumlah dah 3 hri x bw tmpat kwn2...keja skolah sa betimbun..yg ni pun mnyempat bw kejap sejaa..huhu sedeyy

Ellen said...

akak pya trafik lagi ler dik..hmm...jatuh gara2 tenet slow + aktiviti2 yang suka2...hhehehe...

apa apa pn..Gd luck..

cOnfuSeME said...

oitt...kuar xajk..
haha...

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said...

hahaha. ngam. menjawab suma soklan mcm dok exam spm! hahaha. sikit g leh buat karangan spm~ kekekekeke~

dak eina (◕‿◕) said...

jgn lupa jenguk blog eina jugak taw...huhu

krole said...

zaer...krole da cash out...

Mario said...

hehe sama la cam aku...tak bw mmg trffc jatuh...tapi takpela..keje yg utama kan...

Hezesuze said...

amboii gegeh berjimba2 ye....huhu

Aidi Si Junker said...

same la kite bro....lg2 gn blogger cm ak ni yg xde pngunjung stie....

Tomato Gurl's Life said...

ye ker trafik jatuh??rasa kalau jatuh pun tetap tinggi dari cik tom..hehee...

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ho3 mujur ade abg sudi bg pinjam laptop hehe lame no hilang...

fathiah said...

same la kite. xde mase kan. aduh. bz tol :)

gnesop.com said...

huhuhu...
utama kan yg penting dahulu..
blogger adalah sampingan..lain lah kalau blogger adalah tugas utama..huhuh

S..U..D..@..I..S said...

tunggu tarikh ko senang tu zaer...

kerangRebus said...

oh!lata kinjang air tjun tetinggi eh!thnks for the info!haha :)

Affan Ruslan said...

patut tak mai blog aku. hehe

maCy said...

beloved blogger. include me x? haha

maCy said...

beloved blogger. include me x? haha

apik pehe said...

zaer..xpo2..ko g la enjoy..hehehe..oit..jumpa member ke jumpa awek?

tiefazatie said...

lala..zaer..full sdh nie..hihi

maCy said...

uhh, xleh kumen kt sbox da.. da exceed limit~

 
zaerr.com