42 Aku bukan kaki Movie! 'Piranha' the best!

Salam semua.hehe.Aku bukan kaki wayang dan aku bukan kaki movie.Harap maaf la yea kalau siapa-siapa pelawa aku untuk tengok movie kat panggung wayang atau mama-mana tempat sekali pon,memang aku orang pertama kata say-no..Sebabnye......Naluri aku lebih kepada membaca sinopsis cerita tersebut.haha.Even movie tu best macam mana sekali pon,aku tetap tak akan tengok.hehe.*ngade-ngade ekau ni zaer*.Tapi,kenapa aku cakap Movie Piranha The best? Kalau korang alert pada perkembangan movie dunia sekarang ni,Movie Pirhana merupakan salah satu Movie yang baru sahaja masok carta panggung.hehe.Korang da tengok?

Tapi kenapa movie kali ni aku boleh tengok kat panggung wayang?Sedangkan aku ni bukan kaki Movie atau kaki wayang.Sebabnye...Ni semua hasil dari ajakan kawan sekolej lama aku.Dengan menjatuhkan kening dua-dua belah*aku merungut* aku paksakan kepala untuk menhanggok tanda setuju untuk bersama dengan dorang melayan cerita Piranha ni.hehe.



Ni salah satu mangsa Piranha dalam Movie tu..hehe..Amacam?berani? Hanya rekaan!

Bagi korang yang sukakan movie extreme/18SG/18SX memang patut tengok cerita ni.Layan beb! Opss! Terlebih suda*tu la sape suruh gatal mulut taknak tengok movie*.hehe.Terima kasih kerana membaca.Selamat menonton.

42 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

saye dah tgk yg versi cetak rompak je...tp semacam je cita ni...best lg cita pirana yg dulu2 kot....kali ni mcm byk x da motif je...banyak bogel dari bertutup...ooppss...hehe

Zaer!! said...

Khalidah : Hehehe..betul saudari.Wahh!! cetak rompak tu tak sensored ke??bahaya! open sangat! hehe..;-)best citer ni..;-)

amira said...

tgk poster pon ganas.. wargh!!

Zaer!! said...

Mira : 2 baru poster mira..lom tengok lagi..da macam apeda citer ni..;-)hehe..;-)

Ezao' Edogawa said...

aku dah tgok dh cter ni..
bolehh la... hehe ...
kelakar pun ada gak

Zaer!! said...

Ezao : Hahaha.ko da tengok ke??yang baru ka lama?dasyat la wei.....xseteruk final destination tuuuuu..hehe

S..U..D..@..I..S said...

wauu mesti best ni...dahsyat tu..blum tengok dah takut camna nih

Zaer!! said...

Sudais : Hahaha..tu la pasal sudais.try la kamu tengok..kalau rase loya,kluar cepat2..hehe..;-)

bOo bOo said...

dah tgk cite nie, tak de la best mana pown, tapi banyak scene pompuan pakai bikini tengah nari-nari..hehe dari scene ikan piranha!

Zaer!! said...

Bobo : Hahaha..bobo,sebenarnya yang tu la aku nk tengahkan dalam entry ni..ko paham je kan..hehe..tenkiu bo!!

Cik Bucken said...

this is a must-see movie!!

Mario said...

aku malas nak tgk wayang...dlod je klu nak tgk...hehe

Tomato Gurl's Life said...

suka tgk cerita ganas+seram..best wooo..huhu

bOo bOo said...

ahahaha...yea aku dah tau sebab tue la ko cakap cite nie best kan..haha sebab bnyk scene 18sx :)

n4dh!3r4 said...

tau dah zaer suka part yg mana! tgk poster pun da tau zaer suka objek kat atas skali tu kan kan kan.. haha! :P

nadzirah aqilah said...

huhuhu.. kalau cerita 18sg nie memang tak berani la pulak nak tengok..

Dark Half said...

aku tau kenapa kau ckp film ni the best..sbb sblom² ni ko x suke layan movie kot..haha..sekali kena, baru kaw taww betapa bestnya

btw,efek mmg kaw² habes la.nak² 3D pulak tu.baru layan trailer...

dulu aku kaki wayang tp skrg lbh suka lyn movie versi lanun

Black_roses92 said...

ikan pirana dia xreal la.. huhu..macam robot je..

Hezesuze said...

nak tgok movie nie...tapi xde masa lak huhu

suzie rahman said...

wawawa...ngeri lh..xtgk muvi pon xper. g pon mmg xmnt tgk muvi.lalala

Zaer!! said...

Cik Bucken : Hehehe..tengok jangan xtengok yea..;-)

Zaer!! said...

Mario : Hehehe..aku nk donload pon malas bro..hehe..agak2 kalau nk tengok,bace sinopsis suda!..haaha

Zaer!! said...

CikTom : Wahh!! Extreme tol cik tom! Tengok jangan xtengok yea!

Zaer!! said...

BoBo ; Hahahaha..shhhh..kasi suprise sikit bagi sesiapa yang xtengok lagi...hehe..;-)

Zaer!! said...

Nad : Shhhhh..jangan cerita kat orang yang zaer...........hurm..jangan..pliz2!!hehe

Zaer!! said...

Anis : Adesss!! nad xsahut cabaran zaer ke??hehe.xpe2..nnt kalau kluar movie babys wonderlands zaer bgthu k..;-)

Zaer!! said...

Sorrow : Hahahahahahahahahaha..2 la pasal..mulut yang cakap xbest tapi tubuh kata mari!! haha..

Best la jugak dari Final destanation tuuuu..kan2!3D terbaik..real dowh!

Zaer!! said...

Ros : Yesss! Sebab 2 animasi 3D sayams..hehe..Thats y nampak cam xreal..hehe..;-)

Zaer!! said...

Kakheze : Hehehe..tengok kak!!jangan xtengok yea!!

Zaer!! said...

Sue : Hehe..amaran pada sue..agak2 kalau rase nk muntah tengok cerita ni,baik makan pil tido bebanyak..baru xde feel bila tengok..just see je..hehe

jalanjatuh said...

dengar cerite,, kat wayang.. bnyk adegan2 yg xsempat nak tapi s la... hehhehe =P

echah mashuri said...

kwn ak pn ckp cte ni besh...tp takot r nk tgk=_='

Anonymous said...

daku juga tak minat tgk movie & gi ke panggung.. sekali pon x penah.. =.="

Zaer!! said...

Jalan Jatuh : Hahaha..2 la pasal..xsempat dicut oleh produser!! hehe..yaho!! aku dapat tengok!

Zaer!! said...

Echah : Hehehe..pegi la tengok chah! kalau dengar je kurang best..tengok real la..;-)

kerangRebus said...

yeke best ni?????-cfirmkan plz..sbb sy nak nengok,tp bab binatang2 ni memang xbrani negok sket..haisy

Zaer!! said...

Kerang rebus : Hehe..cerita ni berkisar tentang ade satu lake ni yang penuh dengan pirana.tapi pirana tu wujud berjuta tahun lama.so,dengan kewujudan pirana ni mengacau penduduk kat si2.kalau pernah tengok final destination..lebih kurang cam ni la..;-)

gnesop.com said...

x boleh tgk sbb anak x lepas.. huhuhu

Zaer!! said...

Sop : Hahaha..anak larang la ni bang!! adehh..kalau cam2..bro anta anak bro tengok muvie baby wonderlands!.hehe

BezBuddy said...

saya dah tgk gak...bestttt...hehe

Fantastic Ajane said...

x tgk lg tp mcm seram je... adoiii... :)

Azmi said...

fuyohhh..macam best je weh..aku dah download...tak tengok je lagi..tapi lagi best tgk yg 3d punya

 
zaerr.com