32 Ada blog dalam ShoutBox aku?

Salam semua.hehe.Ada blog dalam ShoutBox aku?*ape ko merepek ni zaer*.hehe.Setahu aku perkara yang ada dalam SB tu tulisan dan gambar je kan? Tapi yang menghairankan aku,tetibe pulak ade blog(homepage) dalam SB aku tadi.Kejadian ni baru berlaku tak sampai sejam.hehe.Puncye.....Sebab aku kuat sangat kot berblogwalking pada masa tu.Teruja bila tengok ada blogger masok dalam SB,sampai satu tahap ni,wujud blog dalam SB tu.hehe.Kemungkinan disebabkan aku berblogwalking pada masa senja ni kot.*pandai je ekau ni zaer*.hehe.


Tadi......Pada mula tu,niat aku memang nk away jap dari bloqwalking ni,nak amek masa untuk solat maghrib,tapi semangat nak berblogwalking tetap ada dalam diriku,sampai nk tinggal seminit pon da rasa macam tinggal sebulan.hehe.Then,aku slow-slow usha Shotbox sebelum solat,kot-kot mana la tahu ada blogger singgah blog aku pada mase tu.hehe.Tup-tup memang betul firasat aku,ada sorang blogger yang baru melekat dalam SB tu*teruja untuk membalas jejak*.hehe.Aku takde amek masa yang lame untuk balas jejak kat blog ni,dengan menggunakan jari yang gatal menekan keyboard,aku terus click nama blogger yang baru masok tu..Waaaaa!! apo bondo ni jang?haha.korang nak tengok ape yang aku tengok?ok2.aku show kat korang..zas~




Apo bondo ni jang???? Adakah mainan SB untuk menakut-nakutkan aku? hehe.Kemungkinan kejadian ni memberi petanda awal kepada aku untuk berwaspada ketika berblogwalking.hehe.Kalau korang nak kene situasi macam aku ni,silalah blogwalking sampai lebam,kompem jadi macam ni.hehe.*firasat aku je ni*.Korang nak tahu Homepage siapa yang ade kat SB aku tu? beliau ni la cikinyusuf...Blogger baru dalam blog aku.hehe.Auuwwwww!! Zaer nk kenal boleh?*gatal lak ekau zaer*.haha.Terima kasih kerana membaca.zas~

32 comments:

Lagenda said...

apa case plak ni?? mak dtg td tp x der apa2pun kat shoutmix zaer..

cOnfuSeME said...

eh...asl owg lak ni...
alaaaa....owg xwtpe pon...
huhu...malu kowt...da la zaer 2lis nm owg salah....huhuhu...

Melati Qistyna's Mummy said...

akak x paham, leh terangkan x? huhuhu

najihah sahami said...

wahaha...yep..zaer mmg gatal..kekekke...sila stuju plisss...

taqie said...

haha..blogwalking smpai lebam leh jd cmtu ek..taqie blogwalking smpai pengsan tk pnh dpt cmtuh..kire zaer ebat gile..hehe

FloEllen said...

wakakakak...akak selalu mcm ni lah dik..ini mksdnya line adik tu tak berapa stabil masa tu..dah berpuluh kali benda ni ada kat blog akak..hehhee

Zaer!! said...

Mak : Hahaha..memang semua xkan percaya,sebab kejadian ni terjadi sekali dalam idop..pas2 da xde da..2 yang mak xde tengok ape2 kan.hehe

Afiq said...

haha line kita same kot nellen hehehe

Zaer!! said...

Ckinyusuf : Muahahahaha!! 2 la sape suruh kan..salah zaer bw sampai lebam!!hehe

Zaer!! said...

Kak Qist : Hahaha..akak xpaham ke??x,macam ni,tadi zaer nk klick name yang ade kat sb zaer..tup2 kluar macam kat gambo atas 2..pelik..hehe

Zaer!! said...

Mish : Hahahaha..mish..jangan jeles k..slow2!!hehehehe..zaer xsetuju..

Zaer!! said...

Cik Taqie : Yeke!! alala..zaer xde geng la macam ni..hehe..selalu nye cik taqie patut kene macam ni,sebab kamu kuat sangat berblogwalking..hehe

Zaer!! said...

Kak ellen : Hehehehe..tol ke kak!! alalala..kalau macam 2,zaer sama la ngn akak erk..yahooo!!!

Camellia said...

hah! pernah sekali 2 jadi camni~ hee! terkezut gak le~ ;)

cOnfuSeME said...

ehhh...zaer nie...owg lak...huhu..
ni kes SB la nie...hehehe

Zaer!! said...

Afik : Yehaaa!!! sama ngn kak ellen..hehehe..;-)

Zaer!! said...

Mell : Hehehehe..yahooo!! zaer ade geng!! tenkiu mell..tapi bile kene 2 terkejut jugak la..hehe..;-)

Zaer!! said...

Mell : Hehehehe..yahooo!! zaer ade geng!! tenkiu mell..tapi bile kene 2 terkejut jugak la..hehe..;-)

Camellia said...

hahaha~ smpi 2~ kes nak cepat benor la ni~ agak terkejut ah...pahal plak kuar blog kat SB tu.hee! tapi x de effect ape pn. oke je. ;)

mario said...

biasalah tu...line bila tak abis loading ko dah klik mmg akan jadi gtu...ataupun semasa pertukaran page ke page atau line tak bape nak best...hehe

Ezao' Edogawa said...

wah boleh pulak cmtu jadinya kan? pelik2

NuSaNa NoSa 91 said...

aiyoooK~ tak tahu~~ zaer ade kembar blog.. kukuku~ ^_^

sakura said...

Haha..lawak la zaer, virus kot..haha, xpon tu maknanya dia suruh kurangkan ber'BW' heee...

ASSOYFINGER67 said...

Salam..singgahan ringkas tanda persaudaraan kita(shoutbox kao timeout)

apik pehe said...

hahaha..kesilapan teknikal la tu..xper2 apik da kal da technician dia..da setel da..hehehe

mYbLoGiesToRy said...

hahahaha, lawak gile !!

caliph shuriken said...

pnah jgak jadi cmni dulu, hukk...

najihah sahami said...

zaer!!dinasihatkan supaya anda meletakkan 2 SB pada blog anda..kerana ia selalu full..i tau la u hot..auwww..haha

Rizuan Ismail said...

tak pernah jadi lagi stakat ni..hehe.xpe..kalo ader nt aku feedback balik..aku nak sambung expedisi blogwalking aku..hehe..

blog 'xangonila' ni checkpoint aku yg ke-181 :)

Zaer!! said...

hehehe..tenkiu bro..;-)

Alessandro said...

Perkara ni pernah berlaku banyak kali pada saya..he..he..sebabnya adalah kerana terlalu blogwalking tahap gaban, last-last buka terus kat shoutmix tu..he..he..tak pasal -pasal kena refresh balik le gamaknya..^___^

pN.rOs said...

hehehe slalu gak jd gtu homepage blog lekat kat dalam SB hehe

 
zaerr.com