7 Penutupan Contest Bear Games !!

Salam 1Ramadhan...Salam 1Blogger..

'' Dah sebulan ko tumpang glamour dalam blog aku,ko xrase bersalah ke??
Tapi,yang pastinye ko dah banyak menolong aku dalam pertumbuhan Trafik dalam 'rumah' aku ni..hehe..
Harini ko terpakse pergi untuk selama-lamanya...
Terima Kasih wahai Contest Bear Gamesku ''

Salam semua..hehe..Firstly,aku nk ucapkan bebanyak terima kasih pada korang yang pernah joint contest ni k..Tak kisah la,sama-ada dalam pengetahuan aku ataupon diluar pengetahuan aku.Sebenarnya tujuan aku buat contest game ni sebab nk hilangkan rase bosan bile berblog.So,xsalah kalau aku nk ajak korang sertai sekali kan??..hehe..

Fuh! sedar xsedar,da sebulan lebih contest ni bermaharajalela dalam blog aku..hehe..Banyak respon yang aku terime dari blogger2 yang joint contest games aku ni..Ade tu,sampai xdapat nk loading game pon ade..hehe..( sorry k )..Takpe2,korang jangan risau k..Nanti aku akan buat 1 ruangan khas bagi sesiapa yang nk main games ni..hehe..

Sebenarnya,aku xtahu pulak ade diantare blogger kite ni taksub pada game..hehe..korang nk tahu??lepas je aku umumkan contest ni nk ditutup,makin ramai blogger yang nk 'beat' Highscore yang aku update..Setiap hari ade blogger yang 'beat' highscore kat contest game tu,sampai penuh email aku dengan Highscore blogger2 ni...hehe..So,kat sini aku nk enteprame sekali blogger yang dapat masok shorlist dalam contest Bear games ni.hehe.zass~

Korang kenal x blogger gamers ni??..hehe..Syabaz aku ucapkan pada korang sebab menghangatkan contest games aku ni.Yang lagi best,ketiga-tiga blogger ni xputus-putus nk beat highscore yang aku update..hehe.da macam menang anugerah skrin la pulak..Btw,tahniah pada korang k..hehe..Korang nk tahu sape pemenang bagi contest aku ni?? Ha!!,ni la masenye aku nk umumkan pemenang bagi contest bear games ni..zas~~

  |
  |
  |
  |
   And The Winnner is,

    
    

Yuhuuuuu!! Cogratulations bro!!..hehe..Memang xsie2 bro joint contest ni,free2 je dapat duit kan..hehe..Tahniah sekali lagi buat Aidi,memang beliau la yang aku cari selame ni..hehe..Tak lupe jugak pada korang yang joint contest ni,aku nk ucapkan bebanyak terime kasih atas sokongan korang k.Bagi korang xdapat nk joint contest aku ni,nantikan contest game aku lepas raya ni k..hehe..zas~~

7 comments:

Afiq said...

haha congratz Aidi!! aku pn xleh nk beat score ko yg beruta2 tuh.perghhh!!

saddam said...

huhu..congratz aidi...

xangonila!! said...

Afiq : Tahniah!! hehe..2 la pasal,memang gempak result die..;-)

Saddam : Tahniah jugak bro!!;-)

Fina said...

fuiyohhh tinggi gila score @_@

xangonila!! said...

fina : hehe,2 la pasal...sampai xde blogger yang dapat beat..;-)

Nur Hayaty said...

smbung disini,da lbih limit

yang tu dtg dalam stu HTML zaer,yaty try copy paste masuk dlm HTML nuff,SB tetap kat bawah juga

Aidi Si Junker said...

huhu..thnx..:P

 
zaerr.com