29 HighScore Bear Game Contest !! ( Update )

Salam semua..Wahh!! da lame aku tak update Highscore Bear Games ni kan..Maaf la yea bagi korang yang menanti result Highscore Bear Games ni.hehe.Bukan ape,ramai blogger kat luar sane yang joint contest ni,tapi permainan dorang sekerat jalan je.Kemungkinan disebabkan line internet tak bagi galakan kot untuk teruskan perjuangan dorang..hehe..Thanks kepada korang yang pernah joint contest aku ni..Aku hargai sangat2 k..hehe..Sebenarnya,lepas 3 hari aku publish contest ni,da ade blogger yang dapat Highscore tertinggi,so tak kan dalam mase 3 hari tue aku nk publish result korang,kang ade pulak blogger yang lain tu takde mood bile tengok result korang..adehh!!.ape2 jela zaer..hehe..

Ok2,aku xnk berceloteh panjang2 pasal contest ni.Ha,kat sini aku da ade 2 shortlist blogger yang mendapat Highscore tertinggi.Contest ni tak akan berhenti sampai sini je k,sebab aku nk cari seorang pemenang je untuk Contest ni..So,bagi blogger yang aku shortlist kan ni,sila berusehe lebih sikit untuk menentukan siapa pemenang..hehe..Bagi korang yang nk try untuk pecahkan rekod blogger ni,dialu-alukan k.Korang klik sini untuk Game Bear contest..zas~

1st= Useless Junk Corner [ 2,403,880 Score ] ( New!! )

  ( WINNER  !!! )

*********************************************************************************
2nd = Saddam  [ 1,101,540 Score ]

  
********************************************************************************* 
3rd= Useless Junk Corner [ 853,480 Score ]



 *********************************************************************************
3rd = Saddam  [ 764,700 Score ]

 *********************************************************************************
 
4th = Shahir @meng  [ 659,180 Score ]


*********************************************************************************
 5th = Useless Junk Corner [ 579,980 Score ]


 *********************************************************************************

6th = Shahir @meng  [ 493,740 Score ]




Psst~Tarikh tutup penyertaan ni,aku akan umumkan dalam mase terdekat ni,tapi xtahu bile..hehe..Thanks..zas~


29 comments:

Shahir @ Meng said...

ni baru semangat nk maen..
ade challenger..hahaha

misyamissyou said...

hah? eeeeee..gile tinggi score..korang ni memang gamers la.. :D

HeXaLerVer said...

ahaks...kne up lg nih...

xangonila!! said...

shahir : hahaha,kali ni baru boleh tengok sape hebat..;-)

xangonila!! said...

misya : hehe,dorang ni gamers la miss..;-)

xangonila!! said...

HexaLerVer : ahakkkzz!!..try lagi bro..;-)

Afiq said...

haha men smpai level 2 je da pening2 lalat da..kpd nama2 yg disanrai pendekkan tu,gdluck!! :)

xangonila!! said...

Afikbukhari.com : haha..tenkiu sebab joint..tuan rumah nk beat,tapi xley la..hehe..;-)

sop said...

tahniha..
boleh lawan tak nih?
tak terkejar yop..huhuh

MaryamJamilah said...

hehhee.. tak terkejar la plak..

Aidi Si Junker said...

alamak bro..cpat tgk email wa kasik lu bro..new highscore lah...haha

dh lomah lutot den nk koja score nih...adeh hahaha

xangonila!! said...

bro sop : hehehe..Thanks bro..boleh2!!jom2..tapi ley kejak lagi x Highscore 2??hehehe


Mj : hehehe,susah ni kalau nk kejar..agak xtido 4 hari baru boleh beat..;-)


HeXaLerVer : wah!! New Highscore!! congrats bro..keep it up 2 bro shahir!.;-)

Shahir @ Meng said...

haish..mne bleh tahan ni..aku mati kt level 2 yg 2..hahaa

Shahir @ Meng said...

eart angle of death..
ahhahaha..

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

dan2 membebel bdk ni hehehe

xangonila!! said...

Shahir meng : Wahh!! ade lagi yang latest!! ok2..congrats!!makin hangat ni bro..;-)

Aidi Si Junker said...

ah xaci ak ktinggalan dlm mase 4 jam...hak3

nmpknye kne biarkn dlu lah..komit kt keje lak..huhu

♥ Nasiha Sakinah ♥ said...

bru nk join..tgk score diorg..fuh!!! xjadik la..hahahahaah

Afiq said...

mak aih,score tingi2 giler semuanya adehhh..gerun tengok smpi 800k haha

saddam said...

salam bro, check emel.. :)

Shahir @ Meng said...

1juta??aku perlukan rehat dlu..
hahahaa

saddam said...

hehehe.... :) banyak lagy mase bro... try jngn tak try.. :)

Afiq said...

hahaha meng tu btul2 nak beat saddam..:D

saddam said...

huhuh..xpe..persaingan sehat... jngn bermusuh sudah...hihi

Aidi Si Junker said...

bro..tgk email..

saddam said...

tengok emel bro

saddam said...

congratz aidi...

Aidi Si Junker said...

huhu...thnx...score plg baru ko baper?

saddam said...

tu..sejuta lebih je..

 
zaerr.com