4 Ubat Tidur Punyer cerita!!



Fuhh!! seharian aku dok blogwalking jew sampai nk entry post pown da xsempat!! hehehe..sorry k bagi u all yang tunggu cerita dalam blog xangonila ni..Ha!! arini aku ader cerita nk dikongsikan ngn u all semua pasal 'Ubat Tido'.Ubat tido ni sebenarnye xbagus untuk dijadikan amalan,tapi kalau da terpakse 2,telan aje la!! hehe.tapi bukan pasal 2 aku nk kongsikan ngn u all semua.hehehe..kalau nk tahu lebih detail u all bace sketsa sepasang suami isteri ni mengenai 'Ubat Tidur'..zass!!

Pada satu malam isteri Wan.G mengejutkan Wan.G yang sedang nyenyak tidur.

Isteri: Bang, bangun bang...bangun la cepat
Wan.G: hish apa nie kejutkan orang tgh2 malam nie...potong line la orang tengah tido..
Isteri: Abang lupa makan ubatla...cepatla bangun..kan doktor dah pesan kena makan sebelum masuk tidur.
Wan.G: Ubat apa ?
Isteri: Ubat tidur.
Wan.G: @#%^#^????
Hahahaha..disebabkan Wan.G sayangkan isterinya,terpaksa la bagun untuk makan ubat tidur 2..hehehe.

4 comments:

~roslinda~ said...

milo milo milo!
ubat tidur x milo?haha

Afiq said...

haha da tido,tapi kena makan ubat tido lagi..tidola ko wan.G ;p

pawaka19 said...

tak elok makan ubat yg tak diperlukan

xangonila!! said...

kan dah cakap kat atas 2!! xbagus untuk diamalkan

 
zaerr.com