7 Headerku 'BIRD' !!

Yahoooo!!!! 'Header ku Burung'..hehehe..Bukan senang taw nk pilih header yang sesuai dengan TM kiter sendiri. Fuh!!lega sebab aku dapat buat header terbaik dalam blog aku sendiri.Ops!! bukan aku yang buat,tapi ader la sorang ni pakar art n design dalam anggota keluargaku.So,dier la yang create aku punye header ni,tunggang langgang dibuatnyer..hehehe..tapi biler da siap header 2,pergh!!! nice beb!!.Thanks lot my sis (artnishaway)..hehehe..Tapi sebelum 2,aku banyak dapat tunjuk ajar dari abang aku sendiri..dier ni la yang ajar aku mula2 nak tanam benih dalam blog aku ni.Satu persatu dier ajar,so aku akan buat yang terbaik dalam dunia 'BLOG' ni..hehehe..Thanks lot (blogsibiru)..

7 comments:

Affan Ruslan said...

(artnishaway) tu family ko ke.
owh, aku pnh dtg blog die.


peh adik beradik ada blog.

Anishaway said...

ape lg follow lah affan woiii !
haha

xangonila!! said...

hahaha..blogger sibling!! thanks!!

pawaka19 said...

macam twitter lak ada burung..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Sanggup Berkampung Demi Selebriti Twilight Saga Eclipse"

xangonila!! said...

hehehe..bukan twitter but twitty!! ;-)

xangonila!! said...

artnishaway n blogsibiru 2 my sibling la..hehehe..

Afiq said...

haha si adik yg kreatif~! :D

 
zaerr.com