10 Rio Reifan 'BBC' Abang Alif Satar ???

Fuhh!! betol ke Rio reifan (Aditya) 'BBC' abang kepada Alif satar???? hurm!!,kalau nk ditengok dari segi muka dorang nih memang seakan-akan serupa..tapi, betol ke??hehe..aku pown xdapat nk jelaskan camne..tapi buat mase nih aku tengah buat research lagi tentang entry nih..;-)..xpe2,aku xnk hampekan korang yang da bace entry aku nih..first,korang tengok dulu gambar due-due selebriti ni.........


So,camne??hehehe..serupa x??xpe2,bukan 2 yang aku nk kongsi ngn korang semue,tapi aku ade sketsa menarik time aku buat research tentang entry ni...so,korang bace yea!!hehe..zas~

'Disuatu ketika Rio Reifan menelifon adiknya Alif satar..............

Alif Satar : Ya abang?? alif bercakap disini..abang Rio sihat disana?

Rio Reifan : Wah,sihat-sihat aja aku' disini..bagaimana perkerjaan lo disana??adakah berhasil??

Alif Satar : Boleh tahan la,banyak jugak kerja saya dapat kat sini..Ade ape abang Rio telepon saya ni?abang rio suruh saya balik indo ke??

Rio Reifan : GILAK kau!! lo sama sekali tidak buleh pulang selagi aku benarkan kau pulang..Nanti semua orang tahu kita adik beradik!!..Ngak apala,lo cari uang banyak2 di Malaysia,nanti lo da punya banyak uang lo buleh balik kesini.Biar aku saja cari uang di indonesia.Then,bila sudah kaya kita omong orang diluar sana yang kita adik beradik..permisi!

Alif Satar : #*&$!*^..okey..'


Hehehehehe...p/s~jangan marah yea abag Rio ngn abang Alif..sekadar melawak je..

10 comments:

syaril said...

betol2 muke dorg agak serupa hoho

S.I.T.I said...

loh,,ingatkn adik beradik betol2 td..hehe

Nurul Aida Safina said...

mke same lah..cm adk bradik lak..kn...hee...;)

xangonila!! said...

hahaha,semua 2 rekaan la sayam..hehe..tapi muke dorang ni same kan??

SyUhAdA said...

agak ar...
mcm adik bradik je..

shiyda said...

hahah . same la muke dowg =p

tiefazatie said...

hihi..mg seiras..erm..shoutmix dh full la..=p

xangonila!! said...

memang serupe powm..hehe,ntah2 btol adek bradik..hehe

tiefazatie said...

awk laaaa...adeh....

tiefazatie said...

ok2..nie pun xleh lg..hihi

 
zaerr.com