3 Blender Dapur Hancurkan kayu ski??

Hye u all, wah!! macam best je Entry ni..hehe..Ni la dunia zaman sekarang,benda yang elok2 nk dijahamkan!! ish!!tapi ape yang aku rase,kemungkinan orang yang 'create' Blender ni pon saje nk 'upgrade' blender yang ade pada mase sekarang ni..maklumlah,Dunia Teknologi!!.xpe2,bukan 2 yang aku nk kongsi ngn u all,tapi aku nk buktikan kat korang yang blender dapur pon boleh 'blend' kayu ski taw..hehe..so,korang tengok video ni k..zass~


3 comments:

SYAZA said...

hah?/
ada lak blender leh mesin mcm2..huhu

xangonila!! said...

ntah la syaza oi!! pelik2 om putis ni..hehe

::ienafazlyna:: said...

hebat betul..kalo mesin tgn pun leh hancur gak nie

 
zaerr.com