4 Award lagi !! Macho Jejaka Blogger from Blogsibiru !

Wah!! syukur Alhamdulillah,xputus2 aku dapat award dari blogger2 kat luar sane..Trimas banyak2 k..kadang2 tue sampai xsempat nk post award yang diorang bagi..soryy!!!..Kebanyakan award yang aku dapat ni semuanya berkaitan dengan blog aku,so award yang terbaru aku dapat ni lain dari yang lain taw..hehehe..Tapi yang pastinye award ni untuk jejaka je la sebab name award ni pon Macho jejaka Blogger.macho ke???.;-)..First of all,aku nk trimas kat blogsibiru ni sebab dier yang bagi award ni kat aku..Tq so much!!,So kalau korang nk tahu sape jejaka Blogsibiru ni,jom kite terjah same2 k..zas~


Perasaan bile dapat Award ni?
Wow!!! xpenah2 lagi orang cakap aku macho..Tq 4 Blogsibiru!!

Berikan Award ni kepada 3 jejaka Macho yang lain :

4 comments:

Cik Bucken said...

heheh.bleh tak cikbucken nak award ni =P

xangonila!! said...

hahaha..amek je la..nnt kalau orang tanye buat xtahu je..;-)

nabilah abd rahman said...

tahniah dpt award....:)

xangonila!! said...

hehehe..tq! nabilah..;-)

 
zaerr.com