12 Koleksi Gambar lawak!!


 Ape la masalah budak yang tulis ni erk???


 Kerusi paling bergaya..:-)


 Sape nk ikut aku pegi 'LUNCH' kat Restoran ni??? Wow!! Mengairahkan!


Bakal-bakal Miss World untuk tahun 4000??


 Aaaaaaauuuuuuuuuwwwwwwww!!!!! nak tepuk sikit yea bang..


 Mampuih la aku kali ni !! :-)


Cinta itu memang!memang!memang! BUTA !


Ops!!! ape ni?? korang je yang tahu,aku xtahu...nnggeeee !


2 la, lain kali pegi sekolah jangan main nyorok2,salah nyorok ni la jadinye..:-)


Khas untuk Spiderman taw !!


Lastly,aku akhiri dengan jalan yang xtahu pi mana...hehehe...Jalan mampuih !!


Psst~ hehehe,camne ngn gambar2 kat atas ni??aku pun kurang pasti jugak pasal gambar ni,mane ler tahu saje di 'edit'kan ke..maklumlah,dunia teknologi..yang pelik boleh jadi lebih pelik..hehehehe..:-)..

Sumber asli dari : blogger yang lawak !!

12 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

hahaha....lawak...lawak....

Hamzah Ian said...

lawak weh. ayooo

xangonila!! said...

hehe..nk upload banyak lagi tapi takot xmuat page..;-)

shasha said...

oke..yg gmbar duck menjadi f**k mmg lawak.. haha budax2 zaman skrg...

misyamissyou said...

ngek..budak skrang lagi advance..

xangonila!! said...

hahaha..biase la.mak bapak yang dipersalahkan..;-)

KiKo Berdendang said...

Macam2 la..tapi buat hati jadi cool balik....

xangonila!! said...

asal ni kikko??ade xkene ke??hehehe.;-)

Afiq said...

haha taw mak bapak dorang ni,mau geleng kepala xhenti2..;p

xangonila!! said...

haha..;-)

Grape Moon said...

haha,lawak nya pic pic ni.HAHA xD
suka gmbr yang first skali tu ;)

xangonila!! said...

trimas2..;-)

 
zaerr.com